Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte. Tak prezila som aj treti den. Struky sa dali, kym na nich bol syr. Potom som zavrela oci a predstavovala si, kolko vitaminov prijimam 😀 haha.. no dala som to. Vecera bola hrozna ☹ tolko mrkvy.. a tak to p. Macingova vychvalila v knihe.. vody som dnes vsak vypila pomenej, prevaram si ju. Ale dva litre padli. Zatial chodim kszdu chvilu curat, no potom je to uz lepsie. Odhodlanie vydrzat do konca sa prehlbuje a drzim vam palce 🙂 pokracujeme dalej 😉
Takze ja oficialne s Macingovou koncim,minuli sa mi zasoby surovin na jedlo ... som na 17dni-drzat sa tych jedal vobec nemam problem ale je to financne narocne a nemozem si dovolit minat iba na seba+varit manzelovi ine jedlo a malej tretie jedlo kedze som na materskej nemozem si to jednoducho dovolit a priznam sa ze som necakala ubytok 3 kila,ale aspon tych 10 😀 ☹
@zicherka691 Nezufaj a pokracuj.Aj ked nepojdes presne podla receptov Macingovej,lebo fakt ked ma clovek rodinu je to finance dost narocne,tak si aspon co to osvoj z jej rad.Ci uz tie 2 l tekutin denne,nepit sladke vody,nejest bielu muku,sladkosti,ovocie jest do obeda a zeleninu na vecer/to kupujes urcite ved princeznicka to urcite tiez papa/...ked si uz tak super rozbehnutaskoda to teraz nechat tak.Prisposob si jedalnicek tak ako ti to dovolia financie.A to ze si schudla 3kila je podla mna super.Keby schudnes spominanych 10 tak sa ti rychlo nalepia naspat.3 kg za 17 dni je uplna parada.Som s tebou...
Nedalo mi to......tak som si odmerala pas...zacinam stvrty den /a to jedalnicek nedodrzujem podstivo a asi ani nebudem....verejne sa priznavam....nemam taku silnu volu/chut na sladke vzdy zvitazi......asi som cista zavislacka...co uz ina asi nebudem..ale verte snazim sa najviac ako len viem!!!!!!No pome k tomu pasu...uz 2 cm mam dole....huraaaa....a zaciname...pijeme pijeme pijeme.....pekny zaciatok dna Vam prajem
@mirdy11 ja nevravim ze teraz zacnem jest pecivo pizzu a vysmazane, urcite budem drzat dietu uz som tak pred tehotenstvom schudla a podarilo sa aj bez Macingovej no nemozem to ozaj drzat uplne podla knizky, ale tych jej sladkych ranajok sa nevzdam- tie mi ozaj chutia a potom za cely den nemam chut na sladke... dakujem velmi pekne :-* aj tebe a ostatním Mačing ženám prajem nech to vsetko zvladnete a idu kila dolu 🙂
@zicherka691 Ahoj ono chápem že to je ťažké ja tiež nezarabam bohvieako co a tu robotu robím preto lebo ma baví ešte dieťa nie je bohužiaľ nedarí sa nám :'( ale to je iná vec...Tu ide o to že za mesiac 10kg dáš dolu len keby si pila čistú vodu a sem tam dala pomaranč či jablko...10kg za mesiac je veľa pre človeka a zdravie...Za mesiac sa da 3/5kg ja očakávam cca 3kg že dám dole z macingovej 🙂...Držať diétu nemusíš môžeš jesť aj to čo nechystás rodine len si zober malú misku a tam si naber a papaj tak som dala pred 2rokmi dole 12kg ale za 6mesiacov vysadila sladké, pečivo 😉 a pôjde to ale pomaly vtedy som necvicila a nik mi neveril že fitko a cvičenie nebolo som lenivá az moc....Je pravda ze v práci to vybeham ale predtým som tak ci tak pribrala 🙂 pokračuj hlavne podľa seba teraz a máličko papaj 😉
Baby moje krásne zmenila som raňajky pomaranč mi ostal dala som si ho namiesto mrkvy ale jablko struhane bolo hrozienka ešte trošku som dala sušené brusnice,med,skoricu...Orechy nemám lebo to nezvyknem jedavat :'( ale dnes pojdem kúpiť dáke 😀...Ale toto bola ina mnamka joj paráda...Hoci po mne ide mráz že obed "mrkvovy perkelt" no spravím ho ale menej a skúsim tento krát s vajíčkom dať vrrr pomoooc 😀 ach ale vydržím...Sme silné to dáme 😉....
@michhaela ty si si zmenila, no ja ani nestihla. ☹ deti dnes maju karneval a ja sa ponahlala. Iba vodu som si vzala. No to bude dnes den a ked si predstavim tu mrkvu 😤 a este aj chora sa citim. No tak som nadsena z dneska. Nemozem si dat radsej brokolicu? ☹
predtym nez si das nieco vobec ine daj si radsej tu brokolicu
@henrieta16 Jasné že daj tu brokolicu zase nasilu tlačiť niečo čo nám nechutí není zase boh vie čo a preto som zmenila mrkvu na pomaranč lebo stale bola mrkva... Hlavné včera bola vsade mrkva...Už mi šla krkom tak preto dnes na raňajky nad nou vyhral pomaranč 🙂 a nič si nevycitam a je mi súper 😉 Ked sa cítiš chorá tak pi aj caj s citrónom nech sa zohrejes a držím palce aby ste bolí čím skôr fit 😉...Malý sa ma ako už lepšie?
@michhaela ano, dakujem za opytanie 😊dnes uz boli aj v skolke, tak sol rada, ze to preslo. Snad to nesadlo na mna. Som iba unavena, ranajky som naozaj nestihala. Teraz som zjedla tu brokolicu a dam si este olovrant. Zatial som syta.. aj ked na boli hlava, no to spravi voda. Dnes som nemala kavu no urobim si 😀 kava ma drzi pri zivote 😂
Čoskoro sa chystam na tu cuketu som zvedava ako bude chutiť dúfam že nie ako mrkvovy perkelt 😀
Taaaak a mám 5deň fuuu musím/musíme vydržať kočky 😉 raňajky boli mňam opäť som dala namiesto mrkvy pomaranč a tie mandlove oriesky mleté boli úžasné v tom 😉...Včerajšia večera "prekladana cuketa" mi celkom chutila 🙂 /ja som ju viacej podusila pod alobalom a az potom zapiekla/
Ahojte baby. Ako to ide? Ja som vcera tu cuketu ani nejedla. Urobila som si salat iba, lebo som nestihala.. citim sa chora. Boli ma od vcera hrdlo a kedze man dnes vela toho, beriem iba jablko do ruky a orechy a utekam. Obed bude mimo domu, tak to isty nejaky light salat a vecera, joj...mame oslavu no snad nebude prehresok 😊 zatial to nevzdavam a idem dalej..5ty den 😀 wau.. tak to nesmiem pokazit. Drzte sa pocas dna!
Aj mne sa celkom dari.. 😄
Akurat si veceru delim ma 2 krat. Veceriam uz o 4tej a potom o siedmej. Mame s dcerou aktivity a tak dlho by som nevydrzala.... medzi jedlami ked mi pride na nieco chut, tak si vie, dat nejaky oriesok..
Vcera som mala pohar sampanskeho - s vycitkami a zajtra nas caka oslava narodenin mojej lasky.. tak som zvedava ako to dam
dnes obed bryndza, takze som ju urobila inak, pretlaceny cesnak, najemno nakrajana cibulka zasolila, bryndza surova, studena, zamiesala, mohla som tam dat este cibiky,
cerstvu uhorku nakrajala na 0,5 cm koliecka. a na kazde koliecko som natrela tuto natierku, bolo to o nieco lepsie ako tepla bryndza. 😀
Ahojte baby, ide tu este niekto podla detoxu? Ja som vcera mala den mimo domu. Rano jablko a obed som si dala salat, vecera u brata, lebo oslavoval narodky..chvalabohu ze mali polievku 😂 aj prehresok bol 😐 maly jablkovy kolac. Dnes a zajtra ma cakaju dalsie oslavy. No na obed si dam brokolicu urcite a prave ranajkujem, lebo som neskoro vstala. No a co ved je sobota 😂 tak drzte mi palce nech ten vikend dam a skonci to a od pondelka uz bude lepsie 😊
@henrieta16 ahoj vcera som mala namiesto večeri mala biely čistý jogurt...Dnes na obed musím si dat "dedovu polievku" lebo ju robí vlastné kvôli mne a zabudla som mu oznámiť že netreba nič variť a dnes ráno na mňa tak škaredo pozeral tak som si povedala že si ju dám na obed ale bez peciva čo uz čiže zhresim 😀 A vecera bude bude za trest čistý biely jogurt...Hádam to moje telo zvládne 😉... Ale keď to dáme zmieriou všetko bude ok si myslím 😉 hlavne to treba brať pozitívne a nie sa trápiť...Ved si si dala malý koláč to je nič horšie by bolo plny plech zjest to už je prehrešok riadny 😀 Držím palce 😉 mame 6deň tiež sa teším na pondelok týždeň je lepší aj ten víkend a ešte mať voľno a vtedy som max hladná ach 😀
@henrieta16 aj my dnes a zajtra oslava. Drzim od pondelka a celkom sa mi dari, co som prekvapena.
Akurat som dosmazila sisky, tak som kustek dzobla. Inokedy by som aj 3-4 zjedla
@michhaela daj si polievku v pohode, vzdy lepsie ako chleba 😂 ja dnes tiez si dam nieco, pretoze nebudem na oslave za trapku 😂 nevadi. Zvladneme to a od pondelka na isto. Uz sa aspon ranajky zmenia... uz mi ide ta mrkva na nervy 😂

@kitti18 Neboj nic ja som hned druhy den zhresila pizzovymi fornetami ked som behala po doktoroch.Zajtra to bude lepsie...uvidis.....