icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

henrieta16
6. feb 2016

@gabdda takze nie som jedina, co ju oslavy pokusaju 😀 tesim sa no... ale ty tu tie sisky ani nespominaj, lebo ta navstivim 😂😂😂

michhaela
6. feb 2016

@henrieta16 Veď preto som dva dni dala namiesto tej mrkvy pomaranč a je to super fakt...Budúci týždeň sa ja netešim na raňajky bo ide kiwi a ja to do úst nedám z neho ma bolí hlava už ako sa supe :'( takže ho nahradim dakym iným ovocím no 😀

henrieta16
6. feb 2016

@michhaela ja mam plny kosik kiwi a mam aj rada velmi 🙂 das si nieco ine. Musim aj pozriet co to mame na dnes a od pondelka 😂

henrieta16
7. feb 2016

Ahojte. Tak a mame tu posledny den prveho tyzdna. Vcera sice s mensim prehresok no napriek tomu ubytok na vahe dnes -2kg. Aspon nieco 🙂 nic moc vysledok. Dnes ma caka tiez oslava u svokrovcov, ale ta nevypeka take maskrty ako vcera moja sestra 😂 ranajky spapane, obed sa chysta. Tak krasnu nedelu zienky 🙂 a ideme dalej 😁

mirdy11
7. feb 2016

@henrieta16 No . manzelova party za nami......samozrejme som si aj pomaskrtila....ale len trosicka....ked pridem dom tak sa odvazim a napisem.Ufff...a hlavne odmeriam brusko...to ma najviac zaujima.Super ze si schudla 2 kg..za tyzden je to parada........aj si sa merala?

michhaela
7. feb 2016

@henrieta16
@mirdy11 Babenky ja som vcera zhresila padla ma veľká chuť na sladké dala som si brusnice sušené aj slivky a vcera si moj otvoril to nezdravé pepsi že dam si trošku no dala ale nechutilo mi to 😀 žeby predsa zmena stravy mi dopomohla že už nepotrebujem na com sú ľudia tak závislí na sladké chemické malinovky...Ale aj tak si vycitam že tie sušené brusnice a slivky mali ostať tam kde sú :'( a ja ich s prepáčením zjedla všetko :'(

elisvic
7. feb 2016

ludia v piatok bola opät na obed bryndza, ranajky slabe, potom bryndza, nic moc aj po uprave, a ja hladna. takze potom som zjedla 2 orechovonugatove crosanty, 2-3 zemle, citila som rozdiel, stale som bola hladna aj po chlebe, cize budes sa v buducnosti lepsie stravovat, a to pecivo vynecham lebo aj tak mi nepomaha , takze radsej ranajky ktore ma na cele doobedie zasiti. a este som zjedla maly kusok peceneho bocika a zemiaky, ale dala someste cviklu. aby som nemala pocit ze som celkom zhresila 😀
pisem to , preto lebo si myslim , ze je to dolezite, ak ma niekto chut na nejake prehresky , aj tak si nepomozeme. po zemlach som bola stale hladna. aspon ten pocit som mala. su to hlupe zlozvyky.
vcera som bola aj behat. budem sa snazit si to organizovat tak aby som mohla viac robit Sport. a upravim stravu viac zeleniny. menej peciva a cestovin a mäsa. dnes by som tiez chcela ist behat aspon polhodka, radsej kazdy den pol hodka ako raz za tyzden hodinu, ale uvidime ako sa to bude dat cele naplanovat. dcera chodieva spavat o pol jednej v noci a zobudi sa o 4.0rano tak som mimo.

dnes je moj posledny den.

henrieta16
8. feb 2016

@mirdy11 nemerala, len tak ma napadlo sa odvazit, ale zatial mi je v pohode aj s malymi prehreskami, no povedala som si, ze si nebudem vycitat..😆 dnes ma caka cestovina s kalerabom. No som zvedava..pise tam, ze tk chuti ako kapusta 😂 a vecer ten borsc. No nejako sa mi ho varit nechce! 😀

henrieta16
8. feb 2016

@michhaela ahoj. No ja mala kolac u svokry. A na obed trochu ryze s morcacim masom. Tak ja jej nerada vysvetlujem, ze chudnem. Vseobecne to nerada vysvetlujem. Takze asi tie slivky boli mensi prehresok, okrem toho v jej knihe pise, ze papat ich. Ci som zle precitala? 😀 dnes som zacala s jogurtom, obed kalerab, no borsc sa mi varit nechce ☹

michhaela
8. feb 2016

@henrieta16 ja som včera mojmu varila svieckovu a dala som si na malý tanier čiže som včera zhrešila 😀 no za to večera nebola just za ten obed...Ja dnes ani nestiham v práci je toho veľa čiže ja budem mať na večeru cuketu s luskami to zapeciem a dám syr 😀 ráno som sa vážiť nechcela bo včerajší prehrešok joj :'(

kitti18
8. feb 2016

Ahojte..tak ze zaciname 2.tyzden...tesim sa,lebo je o nieco pestrejsi ako ten minuly.. u mna ubytok -2kg a v cm nic moc...max.2 cm..

extrate
8. feb 2016

Čaute, ja som tiež bola na oslave v sobotu takže namiesto brokolice na večeru bolo všeličo 😖
Ale inak poctivo nasledujem jedálniček, okrem tej jednej večere. Včera som varila ten boršč lebo dnes nebudem mať čas na to, spravila som hned tri porcie a dve som dala do mrazáku lebo sa mi to už dalšíkrát nechce variť 😀
A dneska budú cestoviny wau aká zmena, len škoda že s kalerábom ale tak možno mi to zachutí, ešte nikdy som neskúšala takú kombináciu 🙂

cucamelka
8. feb 2016

Ahojte dámi, ja som sa tiež podujala na experiment p.Antonie. dnes začínam, snažím sa nahovoriť aj moje dve dcery(15,11)...snad niečo s toho bude. Nie som zástancom tvrdých nkompromisných diét, z dcér jedna nezje cviklu, druha brokolicu a cukinu.....tak neviem. Pomohla mi bežná delená strava, no ak sa do toho pustim sama...bez "ťahacieho koňa"..neviem-neviem. Tak držím palce, nech s toho niečo vytrieskame 🙂

gabdda
8. feb 2016

Zato, ze bola vcera oslava som neporusila, az na malu lyzicku ryze s kuratom 😄 som pysna sama na seba 😊
Po tyzdni 1,5 kg dolu. Myslim, ze celkom fajn. Este by to chcelo zacat cvicit....
Na veceru borc uz uvareny... myslite, ze by som ho mohla zmixovat?

henrieta16
8. feb 2016

@gabdda no ja som si dnes urobila ten kalerab s cestovinou. Ako to mohla prirovnat ku kapuste? ☹ bleee.. vykydala som to, nemohla som. Ja dnes borsc nerobim, dam si iba salat s cottage, lebo zajtra mam skusku a nemam chut stat hodinu pri sporaku 😀

xslavkax
9. feb 2016

ahojte, chcem sa spytat ci je tu niektora z vas alergicka na ryby, som uz v 21.dni a ryby nahradzam kuratom/ morkou, zaujimalo by ma ci ma niekto podobny problem, kedze som pisala aj priamo autorke a v odpovedi ma odporucila na jej stranku, kde som vsak nikde ani v dikusiach nenasla ci je to prijatelne, alebo cim to nahradit...

gabdda
9. feb 2016

@henrieta16 drzim palec..
Ja mam dnes strasnu chut na sladke - este k tomu, vzdy ked otvorim chladnicku, tak tam pozera na mna torta 😕

henrieta16
9. feb 2016

@gabdda skusku som zvladla 😆 stastnaaaa som. Dnes vsak nestiham a ked vidim tu hrachovu... hm.. asi to dnes ostane pri salate 😂 ja si z tej Macingovej robim vlastny detox 😂😂😂 hlavne, ze ma netaha na sladke a aj kava sa stava tabu 😉

michhaela
9. feb 2016

@henrieta16 ja si tiež robím detox podla seba 😉 neboj nie si sama...včera som sa dozvedela smutnú správu a az do dnes do 12h nedala nič do úst...Ale už je lepšie a už začnem aj podľa knihy plus podľa seba...

viera
10. feb 2016

@xslavkax Nahrad to niecim co moze tvoja krvna skupina, co ti neskodi.Aj ja som si tak nahradzala sem tam par veci….Tiez by som volila potom namiesto ryby maso.

notebook
11. feb 2016

@henrieta16
@michhaela Ak si niečo zmeníte, nahradíte iným, čo nie je predpísané, už sa nejedná o detox, ale o nejaký druh diety. I keď aj to je v každom prípade pozitívne pre organizmus.

extrate
13. feb 2016

@henrieta16 ty máš knihu? moha by si mi prosímťa pozrieť den 21aké je menu?

a recepty už nemám, na
"Smažené krútí prsa v mletých vlašských orechoch"
dusené horné morčacie stehno
Filety z morskej tresky a celerové hranolky

Ešte som len na 13.dni, ale chystám si veci dopredu aby som vedela čo nakúpiť

dolly3
13. feb 2016

Ahojte Macingovu by som chcela zacat od pondelka.Ja viem ze ide o detox ale myslit Te ze kava j taka hrozna ze by sa tych prvych 28 dni nemala?

petra6484
14. feb 2016

@dolly3 ahoj ja som kavu pila len som ju obmedzila na dve denne a miesto kravskeho mlieka som davala susesene zajic

blekino
14. feb 2016

@dolly3 ja som kávu pila..aj s cukrom :D ....by som bez nej nežila 😀

dolly3
15. feb 2016

No to som rada . Ja uz pre rokom som skusala Macingovu a vtedy som pila kavu so soj.mliekom . Vysledk y som mala celkom dobre len skoda ze som to nevydrzala do konca. Dnes som konecne zacala tak drzte palce 😎

kamilkak
15. feb 2016

@blekino -aj ja som kavu pila , 2x denne

kitti18
15. feb 2016

Ahojte..tak ako?...za nami je 2.tyzden(u mna s prehreskami😕) a 3.pred nami...

extrate
15. feb 2016

@kitti18 sme za polovicou, už to dáme 😉

gabdda
15. feb 2016

Ja itez s prehreskami. Vcera dokonca som jedla kacicu, knedla, kapusta. No aj sa hanbim, aj som bola ma seba nastvana. 😣
Dnes mi den akosi nevyhovuje, tak smazim len kuracinu s cviklou a to bude asi aj na veceru. A na ranajky som tiez nemalu chut na rozky, tak bol banan s kiwi