Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@timijan neviem to na rychlo najst ale ked to najdem tak napisem ;)
Ahojte, ten detox alebo dietu držíte podľa nejakého rozpisu alebo knihy?
@espritka29 áno je to rozpis na 28 dní (raňajky, obed, večera), kniha od Antónie Mačingovej: Najedzte sa do štíhlosti
@smah ďakujem
kočky, ešte sa vás chcem spýtať, ak je v recepte niečo, čo je pre vašu krvnú skupinu nevhodné, tak to vynechávate?
@timijan mozes si to vymenit za nieco podla tvojej krvnej skupiny.Napr.v rozpise mas mozzarelu s paradajkou,tu paradajku nemozes,tak ju nahradis uhorkou.Ja osobne vymienam neziaduce veci alebo alergeny za nieco vhodne pre moju krvnu skupinu.Napr.do hraskovej polievky ma ist bazalkove pesto,na bazalku som alergicka,tak davam miesto nej domace petrzlenove pesto 😉
Baby, ako pripravujete fazulove lusky so zazvorom? Nemam knizku a na nete som tento konkretny recept nenasla. Dakujem 🙂
Ahojte, nepredavate niektora knihu od A.Macingovej?
@darla27 ja mám najedzte sa do štíhlosti ...
http://www.pantarhei.sk/knihy/zdravie-zivotny-s...
Ahojte, ako ste to riesili s jedlom, ked ste potrebovali ist niekam na cely den ? Mam za sebou prvy tyzden.
Ahojte kto sa na to odhodlava a nevie sa ? 😆 ze by sme zacali spolu,ja som to uz raz drzala a krasne isli cm dole aj som sa super citila...teraz zas potrebovat nastartovat telo tak kto sa prida aby sme sa podporovali ?
@veverina Ahoj. Aj ja o tom uvažujem. Čakám na knihu, mala by som ju dostať vo štvrtok 🙂 Chcem ju trošku prelúskať a ísť do toho. Len mám dilemu, ako to zorganizovať, ak pravidelne v piatok a v sobotu chodievam preč a tam nemám také možnosti, ako si jedlo ohriať a pod... ale to by som nejak vyriešila, hoci malinkatou zmenou. Rada by som sa nato dala, tak môžeme popísať, ako to ide a pod 🙂
@espritka29 fuha tak jedine tie dni vynechat..aj ked neviem ci to potom bude mat taky ucinok...super tak mozme sa podporovat...ja asi zacnem uz tento tyzden
@janja2502 jedlo si mozes vziat so sebou.Ja nosim ranajky v sklenenej miske s pokrievkou.Mam ich pripravene cerstve a zjem v praci .S varenym jedlom by som to robila tak,ze si navaris den vopred alebo skoro rano a das do termosky alebo nadoby a ohrejes neskor.Manzel jedava takto v praci a veru Vela veci z Macingovej knizky zjedol aj studene.Napr.borsc mu chutil velmi 🙂
v tv archíve som našla dve časti s informáciami od p. Mačingovej. Skúste si pozrieť, kto sa o to zaujíma http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/114849974...
@darla27 a prave to pitie vody je dolezite pri detoxe 😉 Ak si vodu rozdelis po poharoch( ja pijem kazdu hodinu velky pohar vody) a dodrziavas to,tak nemas Problem vypit ani 3 litre vody 😉 Ja zvladnem aj 4 litre a pociatocne behanie na wecko ma viac netrapi.Da sa fakt na to pitie zvyknut.Väcsina ludi sa napije,ked citia smäd.To uz telo trpi vlastne smädom..............................
ach zienky, to som tu asi len sama,ktora nema pevnu volu. tak hroooozne potrebujem schudnut z brucha hlavne,vyzeram ako tehotna, tak som sa uz na to dala. ALE kazdy den zhresim niecim, a hlavne ked muz a dcera jedia nieco chutne,sladke a ja to nemozem.nakoniec chut na ine jedlo ma zlaka a vyhra :( :( a ako schalne,akurat manzel vybavil 3dnovy wellness pobyt s plnou penziou. och.. dnes som na 11 dni, z toho 3 dni ten pobyt,uplne ine jedla a kazdy den som si dala daco ine, napr. nejake suchare ale aj keksiky ☹ ☹ je to hrozneeee, ako sa viete donutit?? ta CHUT je silnejsia nez ta pevna vola dodrzat to a pritom som tak tucna,ze uz mi je vsetko male zachvilu , 😠 😠 😠 . jedine co dodrzim je pitny rezim, aj to len cca 2,5 l ,co je ale dobre,lebo vodu nemusim
@danca27. takych je nas viac 😀 Ked syn si rozbaluje cokoladku,aj ja by som si dala.Bud si dam po ruke alebo si idem umyt zuby.Kazdy den sladkost ,to nejde.Obcas si dam kocku horkej cokolady ...............Na chladnicke mam vycapenu svoju najtucnejsiu fotku.Ked ma prepadne pazravost,pozrem na nu a dam pokoj chladnicke.Dufam,ze som pomohla aj tebe 😉
@stellamaris haha ta fotka je dobra, vyskusam 😀
cim sa da nahradit cvikla?
nemam rada tuto zeleninu..
Baby ak by niektora chcela posuniem knihu od Macingovej
Ahojte baby tak pisem ja svoju skusenost vyskusala som vselico ale vzdy prisiel joji efekt a prave v pondelok som skoncila detox a som neskutocne spokojna a nikdybsom nehladovala treba si to pozorne precitat a hlavne dodrziavat pitny rezim ja som schudla 9.5 kg ale co je dolezite z oasu mi odislo 14 cm a ja som strasne na sladke a asi za ten mesiac som sinspomenula 2 x tak som si dala orechy alebo susene slivky alebo jogutik teraz pokracujem jej receptami velmi som si oblubila zelerove hranolky a teraz mam cely tyzden na ranajky banany ktore milujem mandle med a skoricu super tajze podla davam 1 pani Mmacingovej a fakt dokladne si to precitat drztenmi palce este tentonrok chcem schudnut aspon 30 kg😘💙

@kukulienka83 precitaj si dobre tu knizku.Jojo efekt je nasou hlupostou,ked sa po detoxe vratis k povodnej strave.Vratia sa aj kilecka aj zdrav.problemy.........................uprav si po detoxe stravu podla Macingovej,podla tvojej krvnej skupiny,schudnes este viac a celkovo opeknies.Ja som celkove po uprave stravy lahsia o 7 kil a dostavam same komplimenty,aku mam peknu plet,aj vlasy krasne leskle............vsetko po uprave stravy. 😉