icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

blekino
24. feb 2016

@michhaela super, tak začíname :-
D ..uvidíme dokedy :

blekino
24. feb 2016

@mimiqq idemeeeee 😀 , už sa tešííím :D

smah
24. feb 2016

ja som začala v pondelok, takže dnes tretí deň a zatiaľ pohodička, len dúfam, že to tak bude aj pokračovať🙂 a ako som tu čítala boli tu "sťažnosti" na mrkvový perkelt, no neviem čím to bude,
možno sa mi to zázrakom podarilo správne ochutiť alebo ešte nie som mrkvy prejedená, ale bol výborný!

mimiqq
24. feb 2016

no ženičky moje musime vydržať čo najdlhšie 🙂 budeme sa motivovať 🙂 ja radšej svoju vahu tu ani nepišem lebo by ste sa smiali 🙂

extrate
25. feb 2016

@smah ja už končím, som v poslednom týždni. A mrkvový perkelt mi nevadil tiež 🙂 najmenej mi chutila kombinácia cvikla+orechy+slivky s cesnakom a olejom 😝 ešte raz to musím jesť a potom už nikdy, určite 😀

lucka.olearova
25. feb 2016

@extrate a ake mas vysledky ked mozme vediet?

extrate
25. feb 2016

@lucka.olearova Neviem, merala som sa na začiatku iba. A nevážila som sa. V nedeľu odmerám znova a napíšem 🙂 ale sú mi voľnejšie veci cítim že som schudla.

smah
25. feb 2016

@extrate veru to je divoka kombinacia, tam este nie som, teraz peciem cuketu, na to sa tesim

dolly3
26. feb 2016

@extrate taktiež mi ta cvikla orechy slivky s cesnakom nejak nechutili, ale ja som si tu cviklu asi zle uvarila resp. málo. Cesnak citim ešte dnes 🙄 daj vediet ako ti to dopadlo . Som zvedava. ja som len v 2 tyzdni.

michhaela
26. feb 2016

Baby to fakt je v knihe cvikla orechy,slivky a cesnak?To vážne je tam ta kombinácia? 😀 😀 😀 Ved,to mi dako nesedí k tomu,ach....

extrate
26. feb 2016

@michhaela veru je tam, dnes som to mala na obed.blee 😝

mimiqq
26. feb 2016

No zenicky moje ja nemam knihu a chcem detoxovat :(

e_lenka
27. feb 2016

no ja som momentalne 11 dni a teda z jedlami som zatial celkom OK, len ta cvikla v kombinacii s hrachom mi nechuti a ranajky jogurt+orechy+med+skorica je vyslovene hnus pre mna, pritom vsetky ingrediencie osamote milujem.. No a brokolica s cesnakom a syrom je vylozene delikatesa pre mna, ale som po nej stale priserne hladna..
Ale inak na 8 den som sa premeriavala a vazila a bolo 1 kg dolu a vsade minimalne o 1 cm menej, na prsiach a bokoch dokonca o 3cm menej

michhaela
27. feb 2016

@mimiqq Recepty sa dajú na nete najst alebo ti do správy napíšem ako robiť či pripraviť....

tasmani3640
27. feb 2016

Ahojte...kocky som v siestom dni macingovej detoxe a prosim co si mam dat ked ma chyti zravica...hlavne vecer...niekedy sa neda vydrzat...dakujem

mimiqq
27. feb 2016

@michhaela ak budes taka dobraaaa 🙂 ved uz ked sa pustam do toho tak nech to stoji zato :D no dufam ze nepozabijam doma od nervoch od hladu ludi okolo mna :D

e_lenka
28. feb 2016

@tasmani3640 no ja to riesim jogurtom s medom, alebo ak som mala na veceru nieco so syrom, tak si dam kusok syra..

michhaela
28. feb 2016

@mimiqq Napíšem ti dnes do správy alebo skúsim to odfotit telefonom a pošlem ti to 😉

extrate
28. feb 2016

Baby tak som práve dochrumkala cviklu s cibulou a tuniakom a oficiálne končím 🙂
Ranajky si asi dám pšeno alebo vločky lebo mi zostali, a už som zvyknutá do všetkého pchať orechy s medom tak asi aj v tom pokračujem.
Moje výsledky, miery prsia -3,5cm; pás -4,5cm; boky -2cm (pravdepodobne, neviem ako som sa merala)
váhu neviem, nemám váhu.
Tak vám držím palce nech to dotiahnete do konca. Ja sa priznám že som to nedodržala na 100%, boli oslavy a príležitosti kedy som si dala nepovolené jedlo 😀 😲 😕 🤐

stellamaris
29. feb 2016

@tasmani3640 ked mna prepadne pazravost vecer,dam si pohar vody s citronom a umyjem si zuby.Väcsina pocitov vecer nie je hlad,ale iba smäd.Po umyti zubov nemam chut na ziadne jedlo 😉 Tak skus,mozno pomoze aj tebe 😝

kukulienka83
29. feb 2016

ahojte dievcata... tak sa tu vrtam a pozeram, tiez som zacala tento detox... zacala som druhy tyzden a mam 3 kila dole 🙂 merat sa budem, ked bude po vsetkom... jedla mi vcelku chutia... ale ten mrkvovy perkel veru neni ani podla mojej chuti, ale tak co, zjem... ja sa len bojim jojo-efektu ked bude po vsetkom...

kamilkak
1. mar 2016

@kukulienka83 - nakopne ta to a budes pokracovat dalej v chudnuti , drzim ti palce

zuble
1. mar 2016

Okhrefhgxrthbjgvhfggvhgh

lucka.olearova
1. mar 2016

@tasmani3640 ahoj neviem ci ti uz niekto odpisal ale ked si vecer ladna tak 2hodiny pred spanim si mizes dat tu istu veceru este raz

tasmani3640
1. mar 2016

@lucka.olearova dnes som mala hrachovu polievku a neviem ci by som ju zvladla este raz...dakujem za tip...ale dnes uz ani nemam chut na jedlo...

kukulienka83
2. mar 2016

@tasmani3640 mne ta hrachova chutila a aj mojmu dvojrocnemu dietatku 😉

timijan
2. mar 2016

ahojte kočky, ja som na Mačingovej len tretí deň, ale neskutočne som nafúknutá z toľkej zeleniny. Neviete mi poradiť , ktoré ste ju absolvovali, či to časom prešlo alebo ako ste to riešili?

lucka.olearova
2. mar 2016

@tasmani3640 no mne po prvy krat hraskova nechutila lebo som ju nerozmixovala a zabudla som tam dat masko, po druhy krat bola mnam

lucka.olearova
2. mar 2016

@timijan v knizke sa o nafukovani pisalo, ze to prve 2tyzdne je tak a potom to prejde. ja som take stavy nemala a zajtra zacinam 3tyzden. lebo mne sa pondelky nedari sa do niecoho pustit tak som zacala vo stvrtok

timijan
2. mar 2016

@lucka.olearova ďakujem, potešila si ma, že to prejde, už som si robila starosti. A kde to bolo v tej knižke napísané? Nevšimla som si to tam.