icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

maary11
9. mar 2016

@darla27 Nemusis vypit 3 alebo 4 litre, aj dva budu uplne v pohode, a to sa da dosiahut, praveze 4 litre uz je dost velka zataz na oblicky, takze tiez to netreba prehanat.. a taktiez mame zimu, v lete by to bolo ine, clovek sa viac poti, viac vypije.. Skus striedat caj a vodu, mne to pomahalo, urobila som si pohar caju doobedu, pohar poobedu a uz mas pol litra tekutin 🙂 Drzim prsty!

viera
9. mar 2016

@zuzka2010 SKus si ju spravit tak, ze rozohrejes na panvici trocha masla(napr.gazdovskeho), das trocha kelpanku(sol), troska cierneho korenia, potom das nakrajanu cibulu a neskor nakrajanu na kolieska cviklu.Na miernom ohni to nechas akoby oprazit z jednej a z druhej strany(cviklu) a mozes servirovat.Mozno ti tak bude chutit…

zuzka2010
9. mar 2016

@viera mne to vazne nechuti..kalerab by nebola nahrada?

viera
9. mar 2016

@zuzka2010 To ti neviem povedat.

zuzka2010
9. mar 2016

@viera kto by mi vedel poradit?

viera
9. mar 2016

Samotna Antonia Macingova🙂...

kudusko
9. mar 2016

@zuzka2010 ak sa nenahnvat ja presne to robim ze to menim cviklu som nemohla koli tomu mala som problemy s mocakom a robila som si kontrolovala som si ho pasikmi a kde som jedla cviklu stale mi to farbilo moc tak som ju oar jrat vynechala ale je dobre ked si ju date nie so srandy je tam tolko krat ale ked nevie s iste by som si dala ten kalerab.😘

stellamaris
9. mar 2016

@maary11 citaj dobre v knizke,Macingova tam pise,ze oblicky s tymto objemom vody problem nemaju!! Väcsina detoxovych kur sa zaklada na väcsom prijme tekutin,ked budes malo pit,ako maju skodliviny opustit tvoje telo? Zamysli sa nad tym.
Mam to potvrdene aj od dvoch lekarov,ze 4 litre vody rozdelenych na cely den su pre oblicky v pohode.Ale nepit takym stylom,ze naraz jeden Liter......vsetko treba podelit.

maary11
9. mar 2016

@stellamaris Ja som si to dobre precitala, citat totiz viem, tak ma prosim neurazaj... vo vsetkej ucte voci Macingovej, ale je Mgr. a nie Mudr. to po prve a ja som teda 4 litre denne nikdy nedala a aj sok schudla aj som sa zbavila zihlavky, co je u dospelych ludi prejavom vycerpania organizmu.. a fungovalo to aj pri dvoch litroch..
toto je diskusia, kazdy kto tu je, citat vie, slecna si sem prisla pre radu a ak jej niekto poradi, ze citaj poriadne knihu, tak tato diskusia nemusi vobec existovat..
A ti tvojji lekari to boli nefrologovia, ak sa smiem spytat??
V poslednom case sa totiz objavuje ovela viac sprav, ze s vodou to netreba az tak prehanat... http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000654/1375462/...

stellamaris
9. mar 2016

@maary11 prosim ta kde som ta urazila? Iba som ti napisala,ze s tymi oblickami pravdu nemas a za tym si stojim.Ja to mam potvrdene aj dvomi lekarmi,jeden z nich je aj nefrolog,cize oblickam velmi dobre rozumie,nie iba pani Macingovou,ok? Ak ty vystacis s tvojim mnozstvom vody,tak nech sa paci,pokracuj dalej.Ja to vidim denne,ako sa ludia stazuju na vsetko mozne a za pol dann nevypiju ani pohar vody,vsak mali rano kavu..............takze tolko k tomu pitiu.
Radim vzdy si preciatat knizku,lebo tu niektore stale pytaju radu a pritom je mnoho veci krasne popisanych a vysvetlenych v knihe.Samozrejme sa mozu vzdy este tu opytat.
Este ti poviem,ze kvoli jednej chorobe v minulosti mi chybali tekutiny natolko,ze som musela do nemocnice na infuzie.Nic nie je dobre,ani privela pit ani malo.Väcsina ludi pije strasne malo a potom sa divia,ze maju napr.zlcove kamene........................Ja sa drzim svojich 4 litrov ,viem,ze mi to pomaha schudnut a tebe prajem pekny den!

danca27.
9. mar 2016

@janja2502 ten wellnes mi teda nepomohol vobec,..ako tak som bola odhodlana to dotiahnut do konca,aj sa mi ten prvy tyzden celkom daril, okrem teda drobnych maskrt,ktorym som neodolala,ale to fakt len napr. kocka cokolady a tak,cize minimum..no lenze po tom wellnesse kedze tam som jedla vselico sa to uz tazko dalej dodrziava,takze zlyhavam uz..mozno zacnem odznova...ale drzim palce 🙂

danca27.
9. mar 2016

@kudusko wau super si zhodila,,prosim ta a hladna si nebola vobec? lebo prvy tyzden som bola neskutocne hladna, zo zeleniny sa nejako neviem nasytit a davala som si riadne porcie..ale cca po hodine som uz bola hladna...alebo obed,ci vecera sa daju aj na 2x dat? ci len 3x do dna jest ( ranajky,obed,vecera)..lebo ja som hore az do polnoci a potom som len hladna a nakoniec nevydrzim a dam si daco ine 😒

kudusko
10. mar 2016

@danca27. Rano mi to stacilo ale napriklad moj muz bol tiez po hodine hkadny vtedy si treba pochrumat neak ovocie alebo orechy tie mozes miesto masrt orechy a praveze zo zaciatkunsom obed jedla na 2 x a ked si hladna iste odporucam biely jogurt s medikom a orechmi to mozrs alebo chrumkat vecer karelabik vzdy sa nieco najde ja som nebooa hladna ale hovorim moj drahy amo a preto ina k se ked si hkadna tak take ovocie doobeda a poobede skor zeleninka alebo trn jogurtik to je uz na tebe drzim palceky kedy si zacala?👍✊

danca27.
10. mar 2016

@kudusko dakujem za radu 🙂 ..pred 2 tyzdnami som zacala, ale zatial zmeny nevidim, ja priberam len z brucha,takze z toho to ide najhorsie dole./zajtra uz aj masko,tak uz taka hladna asi nebudem 😀

maary11
11. mar 2016

@danca27. Nevzdavaj sa, u mna to tiez zacalo byt vidno az po druhom tyzdni, schudla som za prvy mesiac sice len 4kg, ale dalsi mesiac som dala dole dalsie 4kg a to som uz presla viac menej na normalnu stravu (len vecere som si niekedy urobila Macingovu), len samozrejme bez toho enormneho mnozstva sladkosti, co som pojedla pred detoxom, proste som na to nemala vobec chut a kavu napriklad odvtedy vobec necukrim 🙂

juliakocka
11. mar 2016

@papricka33 Ahojky chcem knihu kúpiť

adzino
11. mar 2016

Ahojte aj ja si dnes objednavam tu knihu.nie vsetko sa da nanete najst.detoxikujem piaty den a citim sa dobre.

papricka33
11. mar 2016

@juliakocka ide o rozsirene vydanie, s CD, neposkodena 😉 pisem spravu

kukulienka83
13. mar 2016

no dievcata...posledny tyzden predomnou... ale stravu si upravujem podla toho co mi chuti momentalne, ale vzdy z toho aktualneho tyzdna si vyberiem na com si pochutnam...tak hadam to az tak nevadi 😀
zelerove hranolky mi moc nechutili... neviem cim ich nahradim tento posledny tyzden, su dost casto a uz mi idu hore krkom... mate nejaky tip ? 🙂

lucka.olearova
13. mar 2016

ja som si tiez zmenila ten tyzden kde su hranolky a vyprazane maso, dala som si raz a bolo mi zle tak aj ja sa tesim ja uz mam len 3dni, kedze som zacala stvrtkom 🙂 ale budem dalej pokracovat 3 mesiace podla knihy a potom opakovat 28 dnovy detox a uvidime ako na tom bude ..... a vo stvrtok sa vazim tak napisem vysledky... ale citim ze je to super aj brucho aj stehna.... zenicky drzime si palce..... a este ak ma niekto knihu a chce ju predat velmi rada kupim lebo mam len pozicanu.... dakujem

veverina
13. mar 2016

Ahojte tak zajtra zacinam..je tu este niekto taky ? ze by sme boli narovnako ?🙂)

lucka.olearova
14. mar 2016

dievcata je tu niekto kto po 28 dni pokracoval dalej a potom po 3 mesiacov si zase dal 28dnovy detox ako ste sa strevovali tie 3 mesiace, podla knihy ci sposobom delenej stravy?
dakujem za radu ... ja v stredu koncim 28dnovy detox a chcem pokracovat dalej tie 3 mesiace a potom zase detox

lucka.olearova
14. mar 2016

@papricka33 je ponuka o posunutie knihy aktualna?
dakujem za info

silvikam
16. mar 2016

Ahojte, ja by som chcela začať do sviatkoch. Len sa trošku obávam toho, že chodím do práce a moja práca je práce v teréne. Čiže mimo kanceláriu. Netuším ako budem riešiť obedy.

babusa1
16. mar 2016

@silvikam ja som tiež pocas detoxu jedla v terene, pekne v mištičkách nachystane, nieco som jedla s tažkostami, hlavne ked to bolo potrebne zohriat, ale zvládla som to......

silvikam
16. mar 2016

@babusa1 Ďakujem. A Tvoj výsledok?

babusa1
16. mar 2016

To bolo pred rokom 2 kila a pred 3 rokmi 6kil, teraz mam 16 den....

lucka.olearova
17. mar 2016

taaak dievcata mam po 28dnovom detoxe a 5kg dole, velmi sa tesim a nejde ani o vahu ale o ten pocit... a pokracujem v 3mesacnom jedeni sposom delena strava a potom si detox zopakujem ako pise Macingova

espritka29
17. mar 2016

@lucka.olearova blahoželám a držím prsty ďalej v zdravom životnom štýle. Ja mám dnes ešte len 4. deň. Zatiaľ všetko ok, ide to dobre 🙂 verím, že aj ja úspešne dokončím tento detox a budem pokračovať ďalej. Pekný deň.

lucka.olearova
17. mar 2016

@espritka29 dakujem za podporu treba vydrzat odmena je paradna, super pocit a vzhlad ;)