Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@lucka.olearova ja som dala detox potom mesiac delenku a som uz na mormlebj strave a cc po dvoch mesiach odem znovu na detox vaha sa drzi 🙂
@lucka.olearova luci mm tu dvojku ak by si mla zujem kde su recepty
No,tak od pondelka idem na to,uz tretiX,tesim sa 🙂
@dadomon a ake su tvoje vysledky?
@petra6484 cize po mesiaci delenej zase 28 a potom zase delenu ci koniec uz len cez tyzden jej stavovanie a cez vikend akekolvek?
@lucka.olearova luci spravne by to malo byt 28 detox potom 3 mesiace delenka a potom zase detox no ja som mala 28 detox mesiac delnka a.teraz som na normalnej strave a chystam sa po velkej noci zas na detox
tak po 28 dňoch 4 kg dole a cca 10 cm v páse, na to, že to nebolo dodržané na 100% som spokojná
@smah i ja som si posledné 2 týždne prisposobovala. ... a teším sa keď si to o 2-3 mesiace zopakujem ☺super gratulujem
Dievčatá, ja som ho držala v oktobri-novembri a pekne som schudla, teraz sa chystám po veľkej noci, tak od stredy. Kto sa pridá?
@lucka.olearova no ja som si moc neprispôsobovala ale normálne zhrešila, boli nejaké oslavy a tak, ale na druhý deň som sa snažila o to viac, poobede takmer každý deň som si dávala aj jogurt, začala som si sama doma robiť, aj teraz už mám v rúre naložený🙂
Baby,ja by som sa k vam pridala.idem si ale najprv precitat knizku.tak asi po velkej noci 😁
@smah ja mam knihu len pozicanu a chcela by som ju vratit neviete mi poslat na email pdf , ked Vas pekne poprosim? prosim prosim lucka.olearova@gmail.com
uz vopred dakujem
@lucka.olearova moje vysledky su take,ze sa citim vzdy super,aj vzdy schudnem,hoci mi netreba vela.Vzdy som schudla 2 kg,viac nie,po 3 mesiacoch sa mi tak kilo vratilo mojim keksikovanim...ale nevadi,tazsie sa chudne,ked nejdes z veljej nadvahy....
Baby.mňa by zaujimalo koľko najmenej ste schudli? Mne by stacili 2,3 kg.
tak aj ja mam uz po... 6 kg dole, strasne sa tesim a idem dalej...neviem ako, ale idem 😀
ale som aj poctivo cvicila 3x do tyzdna kardio...
@kukulienka83 to jeho super.ja nemam veľa nabrate.keby že schudnen 6kg tak to by som uz bola aka sexica.taku vahu som este nemala..ale tak to by som musela cvicit .mozno aj k tomu sa dokopem
@chichua strava sa da vydrzat, aj ked zopar jedal nechcem do konca zivota vidiet 😀 splaslo hlavne brucho... a celkovo sa citim velmi dobre... nastartuje to cloveka tak pozitivne by som povedala... 😉
@kukulienka83 súhlasím s tebou. Som na tom podobne, dnes sa trápim s brokolicou :/ neviem jej prísť na chuť. Pripadám si ako tá "fialová " na lúke :D Ale pocit je to dobrý, keď aj po krátkom čase človek vníma zmenu a ide ďalej.
@kukulienka83 aj mne by mohlo splasnut 😄
Zajtra cvikla tuniak a cibuľa tak to teda nedám 😒 😀 , je tu niekto kto si nahradil cviklu niečím iným?aspoň tento deň.
@adzino Vam cvikla vobec nechuti? no tak to je tazske skuste si ju nastruhat v jednom salate v druhom nakrajat a a v tom tretom narezat na rezance, mozno to pomoze
Baby,brokolicu a tie fazulove struky davate cerstve ci mrazene?je to jedno?
@lucka.olearova chutila mi ale už mi ide hore krkom a bojím sa tej kombinácie s tuniakom.

ahojte dievcata, nechce niektora predat knihu? dakujem