icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lucka.olearova
18. mar 2016

ahojte dievcata, nechce niektora predat knihu? dakujem

petra6484
18. mar 2016

@lucka.olearova ja som dala detox potom mesiac delenku a som uz na mormlebj strave a cc po dvoch mesiach odem znovu na detox vaha sa drzi 🙂

petra6484
18. mar 2016

@lucka.olearova luci mm tu dvojku ak by si mla zujem kde su recepty

dadomon
19. mar 2016

No,tak od pondelka idem na to,uz tretiX,tesim sa 🙂

lucka.olearova
19. mar 2016

@dadomon a ake su tvoje vysledky?

lucka.olearova
19. mar 2016

@petra6484 cize po mesiaci delenej zase 28 a potom zase delenu ci koniec uz len cez tyzden jej stavovanie a cez vikend akekolvek?

petra6484
19. mar 2016

@lucka.olearova luci spravne by to malo byt 28 detox potom 3 mesiace delenka a potom zase detox no ja som mala 28 detox mesiac delnka a.teraz som na normalnej strave a chystam sa po velkej noci zas na detox

smah
20. mar 2016

tak po 28 dňoch 4 kg dole a cca 10 cm v páse, na to, že to nebolo dodržané na 100% som spokojná

lucka.olearova
20. mar 2016

@smah i ja som si posledné 2 týždne prisposobovala. ... a teším sa keď si to o 2-3 mesiace zopakujem ☺super gratulujem

julka21
20. mar 2016

Dievčatá, ja som ho držala v oktobri-novembri a pekne som schudla, teraz sa chystám po veľkej noci, tak od stredy. Kto sa pridá?

smah
21. mar 2016

@lucka.olearova no ja som si moc neprispôsobovala ale normálne zhrešila, boli nejaké oslavy a tak, ale na druhý deň som sa snažila o to viac, poobede takmer každý deň som si dávala aj jogurt, začala som si sama doma robiť, aj teraz už mám v rúre naložený🙂

chichua
21. mar 2016

Baby,ja by som sa k vam pridala.idem si ale najprv precitat knizku.tak asi po velkej noci 😁

smah
21. mar 2016

@chichua no ja nemám knižku prečítanú dodnes, a to som včera skončila detox, mám to len v pdf tak sa asi preto sa mi to moc nechce, teraz si budem aspoň nové recepty pozerať,
ale veru začínať tesne pred veľkou nocou by bolo dosť ťažké

lucka.olearova
21. mar 2016

@smah ja mam knihu len pozicanu a chcela by som ju vratit neviete mi poslat na email pdf , ked Vas pekne poprosim? prosim prosim lucka.olearova@gmail.com
uz vopred dakujem

chichua
21. mar 2016

@smah ja si tie recepty musim prečítať.dufam.ze jeho tam návod na ich pripravu.lebo ja som antitalent dovarenia.a veru pred velkou nocou by to nemalo asi velku uspesnost😄

dadomon
21. mar 2016

@lucka.olearova moje vysledky su take,ze sa citim vzdy super,aj vzdy schudnem,hoci mi netreba vela.Vzdy som schudla 2 kg,viac nie,po 3 mesiacoch sa mi tak kilo vratilo mojim keksikovanim...ale nevadi,tazsie sa chudne,ked nejdes z veljej nadvahy....

smah
21. mar 2016

@chichua ano za jedalničkom na 28 dní, je rozpis čo sa ako robí, je to veľmi jednoduché

chichua
21. mar 2016

@smah super lebo ja by som nevedela co s tou brokolicou cviklou.fazulovymi strukmi a cuketou robit. Som zvedava ako to dam,kedze jedno horsie ako druhe pre mna

chichua
21. mar 2016

Baby.mňa by zaujimalo koľko najmenej ste schudli? Mne by stacili 2,3 kg.

kukulienka83
21. mar 2016

tak aj ja mam uz po... 6 kg dole, strasne sa tesim a idem dalej...neviem ako, ale idem 😀
ale som aj poctivo cvicila 3x do tyzdna kardio...

chichua
21. mar 2016

@kukulienka83 to jeho super.ja nemam veľa nabrate.keby že schudnen 6kg tak to by som uz bola aka sexica.taku vahu som este nemala..ale tak to by som musela cvicit .mozno aj k tomu sa dokopem

dadomon
21. mar 2016

@chichua ja som len 2,5 kg,vco je malo oproti babam,ale na moju vyskuto bohate stacilo,viac som uz ani nemala z coho

chichua
21. mar 2016

@dadomon to by stacilo aj mne.hl.aby to bolo vidno trošku.dala.sa ta strava vydržať? A aj dake ine zmeny nastali okrem lepsej vah?i.

kukulienka83
22. mar 2016

@chichua strava sa da vydrzat, aj ked zopar jedal nechcem do konca zivota vidiet 😀 splaslo hlavne brucho... a celkovo sa citim velmi dobre... nastartuje to cloveka tak pozitivne by som povedala... 😉

espritka29
22. mar 2016

@kukulienka83 súhlasím s tebou. Som na tom podobne, dnes sa trápim s brokolicou :/ neviem jej prísť na chuť. Pripadám si ako tá "fialová " na lúke :D Ale pocit je to dobrý, keď aj po krátkom čase človek vníma zmenu a ide ďalej.

chichua
22. mar 2016

@kukulienka83 aj mne by mohlo splasnut 😄

adzino
23. mar 2016

Zajtra cvikla tuniak a cibuľa tak to teda nedám 😒 😀 , je tu niekto kto si nahradil cviklu niečím iným?aspoň tento deň.

lucka.olearova
23. mar 2016

@adzino Vam cvikla vobec nechuti? no tak to je tazske skuste si ju nastruhat v jednom salate v druhom nakrajat a a v tom tretom narezat na rezance, mozno to pomoze

chichua
23. mar 2016

Baby,brokolicu a tie fazulove struky davate cerstve ci mrazene?je to jedno?

adzino
23. mar 2016

@lucka.olearova chutila mi ale už mi ide hore krkom a bojím sa tej kombinácie s tuniakom.