icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
zuzka2010
13. sep 2016

@liviaz kedy zacinas?

liviaz
13. sep 2016

@zuzka2010 neviem musim sa naštelovať, idem si kupiť dnes suroviny tak asi od zajtra alebo pozajtra, uvidím ako sa mi podarí nastruhať mrkvu a uvariť cviklu 😀

kvetinka64
13. sep 2016

Ahojte, radar by som sa pridala na detox, len mam mensi problem - nemusim cviklu. Viete mi povedat cim by som ju mohla nahradit.

suzizet
13. sep 2016

@lusinda3 myslíš, ten mrkvový? tak podľa návodu...ja ale nemám rada moc korenisté a dochutené jedlá.

jakyra
13. sep 2016

@kvetinka64 ahoj,cvikla sa nemôže s ničím nahradiť je dosť dôležitá v tomto detoxe..ak nemôžeš cviklu,tak detox nie je vhodný pre teba..

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
liviaz
14. sep 2016

@kvetinka64 hm cviklu asi ťažko nahradíš - ja zasa nemôžem fazulky, nahradzam karfiolom, inak môžem všetko. Aký máš problém s cviklou ? Ja si ju robievam podľa seba - predvarim cca 1,5hodiny. potom ošupem a krajam na platky potom tie platky potriem cesnakovou zmesou so soľou a korením , trošku tymianu a grilujem na potretej panvici. Ja si myslím že nemusíš na 100% dodržiavať len varene jedla, môžu sa aj grilovať na kusočku oleja napr. kokosoveho. Snažím sa to upraviť tak, aby mi chutilo - tá cvikla s tym cesnakom a tymianom uplne inak chutí, skús 😉

sonicc
14. sep 2016

Baby mne bolo tak zle... a to nielen brucho, ale aj hlava. Mna nikdy nic nebolelo, ale toto co sa mi dialo! Nemohla som normalne fungovat. Vratila som sa pekne k mojej strave. Vam samozrejme drzim palce 🙂

kvetinka64
14. sep 2016

@liviaz tvoj recept vyzera super. S nicim nemam problem, ale cvikla je u mna problem. Skusim to. dakujem za radu 🙂

fcielkaa
25. sep 2016

Pridavam sa k vam od zajtra. Dufam ze to vydrzim 🙈💪✌️

ivetaamartin
25. sep 2016

aj ja idem zajtra skúsiť Mačingovú

fcielkaa
28. sep 2016

@ivetaamartin ako sa ti dari? 😊

pamela76
28. sep 2016

Ja som dala 2 x po 2 týždne lebo priprava jedla bola pre mňa náročna tak som to vzdala a išla som na Cambrigde diétu .

ivetaamartin
28. sep 2016

@fcielkaa zatial sa drzim, zas ma boli hlava. Uz som raz Macingovu 28 dni mala a bolo to rovnake, od zajtra to uz bude lepsie. A co ty?

senselinka
28. sep 2016

Dievcata, ktore chcete drzat Macingovu a fakt mate problem s pripravou stravy, kompletny jedalnicek sa da objednať. Nie je to sice najlacnejsie, ale ak osobitne varite pre rodinu, urcite sa to oplati. Ja osobne mam za sebou dva detoxy a niekedy v novembri chcem ísť na dalsi a jednoznačne uz stravu objednam
http://www.harmonyservis.sk/sk/detoxikacia.html

fcielkaa
1. okt 2016

@ivetaamartin ja mam zase problem zjest tie jej porcie. Hlavne vecer je toho velmi vela a potom sa citim na puknutie 🙂. A to ked vidim co mame zhest 3. A 4. Tyzden, tak zbohom 🙂

ivetaamartin
1. okt 2016

ja nemozem cviklovy salat ani citit, takze ked je to na veceru tak som hladna, lebo neveceriam

senselinka
1. okt 2016

@fcielkaa mnozstva, ktore Macingova uvadza na pripravu jedal, su orientacne, zjest to nemusis všetko, jedz len do pocitu sýtosti

senselinka
1. okt 2016

@ivetaamartin ak nevecerias, robis veľkú chybu, zastavujes si detox a telo oberas o ziviny, ktore mas v dany den ziskat, tie jedla maju zmysel, Macingova ich nevyskladala len tak. Ak ti nechuti cviklovy salat, sprav si cviklu inak, zeleninu sprav na olivovom oleji a posyp to syrom alebo vajkom, pripravu jedla nie je nutne dodrzat na 100%, ale suroviny a jedlo samotne ano

liviaz
6. okt 2016

Baby držal sa niekto macingovej aj po 28dnovom detoxe ? Ja len či je vôbec možné schudnúť až 20kg ako to je v knižke

liviaz
6. okt 2016

@ivetaamartin skús si ho spraviť ako som písala vyššie

liviaz
15. okt 2016

Hlasim sa po ty zdni dnesam druhy den druheho tyzdna minus dve kila pas 3cm

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
majuszka87
28. okt 2016

ahojte..chcem zacat od pondelka....kto sa prida?...inak co vsetko na ten prvy tyzden si mam nakupit?

ivetaamartin
28. okt 2016

@majuszka87 ja mam od pondelka 4. týždeň, 1. týždeň som mala 2x pretože som ochorela. Skúsim aj ten semafór 5 dní strava Mačingovej a 2 dni na čo budem mať chuť. Potom sa ozvem aj liviaz, či sa to vôbec dá zvládnuť, aj tých 20 kg.
Na prvý týždeň potrebuješ veľa jabĺk, mleté orechy, med, brokolicu, 30% tvrdý syr, cvikľu, fazuľové struky, mrkvu, cuketu a hlavne pevnú vôľu!!!!!!!!!!! U mňa bol 4 deň najhorší, silné bolesti hlavy. Držím palce!

majuszka87
28. okt 2016

@ivetaamartin no ved to ze to posledne bude najväcsi problem...no musim to dat!!! a co mozem pomedzi tie tri jedla ak pride hlad alebo chut na sladke?

ivetaamartin
29. okt 2016

@majuszka87 doobeda som mala med s mandľami ten 4. deň - keď som mala krízu, inak som doobeda hladná nebola a poobede som mala jogurt s medom, mletými orechami a škoricou asi každý tretí deň, podľa toho čo bolo na obed

majuszka87
29. okt 2016

@ivetaamartin cize ja mozem pomedzi toto jest hned od zaciatku?...kacu mozem?...a tie jedla si mozem skor urobit dat do chladnicky a potom len prihriat?

ivetaamartin
29. okt 2016

v knihe je uvedene, že "ak by ste mali medzi jednotlivými chodmi hlad, dopoludnia si dávajte zmes sušených sliviek s vlašskými orechami alebo mandľami. Ak by ste mali hlad v popoludňajších hodinách, doprajte biely jogurt s mandľami a medom. Ak vás prepadne pocit hladu vo večerných hodinách, pokojne si zopakujte večeru z rozpisu dve hodiny pred spaním." Pri tých 3-4 litrov vody (treba vypiť), keď budeš piť, tak hlad nebude. Čerstvo uvarené je chutnejšie ako ohrievané.