icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

majuszka87
30. aug 2016

@sonicc a odkial ju mozem stiahnut?

janituska
30. aug 2016

Ahojte zienky ja som dnes druhy deň na detoxe a mam strašne krce v zaludku 😡 neviete prečo pitný režim dodržiavam 4l podcivo

petra6484
30. aug 2016

@janituska teko sa cisti a je tam vela jedla ktore naduva a precistuje creva vydrz par dni prejdeto

anazuz26
31. aug 2016

Ja som ju drzala v Juni, sice vahu nemam a neviem vam povedat kolko som schudla,no na obleceni som citila dost.Aj okolie si vsimlo zmenu.Teraz by som chcela dat este raz tento detox,lebo posledny tyzden sa mi klbil s dovolenkou a uz to bolo ake take vselijake.Krce a prehananie prvy tyzden som mala aj ja,zistila som ze mi to robia orechy.......takze musim s mierou.

m.a.r.t.i.n.a
4. sep 2016

@sonicc @majuszka87, tak co baby, zajtra ideme na to ? 😉

sonicc
4. sep 2016

@m.a.r.t.i.n.a ja ano!!! 😀 neviem ci sa sem dostanem kazdy den. Ideme do toho aj s kamoskou 🙂
Odvazit aj odmerat sa planujem vecer alebo rano, ako stihnem. Ale zacinam na cca 76kg zivej vahy 😀 vyska 165cm, 3deti 😀

m.a.r.t.i.n.a
4. sep 2016

@sonicc Super ! Ja 171cm, dneska rano 71kg ale zajtra rano bude urcite o kilo viac, nakolko som si dnes kvalitne dopriavala, kedze od zajtra nic 😂😂

certiskom
4. sep 2016

Ahojte baby. Rada sa pridam, ak mozem. Celkom sa tesim, vzdy som sice vydrzala asi len 2 tyzdne, ale aj tak isli 4 kila dole. Teraz po druhom porode zacinam na 80 kg ☹ Ale nevadi, ved po detoxe to bude lepsie .. Takze hor sa do toho. Vela stastia nam zelam.

sonicc
7. sep 2016

Baby ako? Fungujete? 😀 Ja ok 🙂 zatial...

m.a.r.t.i.n.a
7. sep 2016

Ide to, aj ked tazko. No obavam sa vikendu...nebudem doma 😕

sonicc
7. sep 2016

dnes na obed som zhresila!!! no nedaj si parok z lidla! 😀 vecera bude uz podla predpisu 😀

m.a.r.t.i.n.a
7. sep 2016

@sonicc Ja som to drzala pred cca 4 rokmi kvoli zhodeniu kil, presne podla rozpisu som vydrzala asi tyzden,ten dalsi som raz za den nieco zhresila,ale nie velke a pocas tretieho tyzdna som jedla uz len jedla z knizky ako sa mi chceli a aj sladke som si davala,lebo som zavislak a dala som 4kg dole.Vtedy som ale aj chodila na aerobic

miricka77
7. sep 2016

Caute.ja tiez drzim od pondelka.vcera som bola zduta az mi bolo zle.a nechutia mi ranajky.tych orechov je tam moc.zatial sa drzim a nezhresila som.

certiskom
7. sep 2016

Ahojte. Ja som zatial v pohode, nezhresila som ani sladkym a to je uz co povedat 🙂 Len sa trosku obavam kedy pride cistenie, lebo vtedy je najlepsie sediet v blizkosti wecka a mam nejake vybavovacky. Dnes som si navarila perkelt aj na druhy den a .... nezostalo z neho nic 🙂

suzizet
8. sep 2016

Ahojte, držím detox od pondelka....po druhom pôrode som ostala na 87kg...chcela by som sa dostat min na 75kg a potom pridám aj cvičenie, 70kg by som bola ako laňka... Ešte kojím. Po prvom pôrode som cvičila ako blázon, ale ani kg dole....Meriam 173cm.
Hladná nie som, včera som zhrešila na raňajky a telo si vypýtalo šunku, hee(ja moc sladké nemusím a hlavne ráno). Pociťovala som bolesti hlavy, ale mám dojem, že to prechádza a už ma začína preháňať....To sú ale normálne príznaky detoxu podľa mňa. Takže dúfam, že vydržím a konečne tie obrovské veci zo šatníka vyhádžem!!! Rozhodla som sa v momente, ked som videla fotky z dovolenky v plavkách!

bibinka379
8. sep 2016

Dievcence idem sa opät pochvalit,zo 105 bolo na 78 teraz 73 ,zacaa som aj jazdit na bicykli. Ked som zacinala Chcela som sa dostat aspon na 70kg ale ako vidim ako to ide tak snad aj na 65 😁

erikka30
11. sep 2016

Ahojte, zacina niekto s detoxom od zajtra? Ja ano, tak ci sa niekto prida 🙂

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
certiskom
11. sep 2016

Tak baby, dnes mame za sebou tyzden. Ako ste na tom? Ja mam brucho ako v 5 mesiaci a cakam na zazrak 😉 Uz sa tesim na zajtra a celkovo pestrejsi jedalnicek, lebo dnes som to uz jedla na silu.

nuska
11. sep 2016

V prvom rade treba odkysliť organizmus, potom sa stratí tela nadbytočná voda a brucho pôjde dole. Super prípravok Probalance, píšťe do správy pre bližšie info. Po druhom pôrode mám 52kg, oblečenie číslo 34, pričom som pred tehotenstvom mala 54kg, ale nosila som 38. Po prvom pôrode som síce schudla na pôvodnú váhu, no brucho ostalo a aj tak to trvalo 2,5roka. Teraz vďaka probalance, to išlo ľahko, pravdaže som aj trochu upravila aj stravu, no neobmedzujem sa veľmi, dám si aj slaninku 🙂, skôr pozerám na kvalitu.

adrianazs
11. sep 2016

dobry vecer info poprosim odkial detox info ? chcem skusit neviem ako mi pojde , a neviem ako mam zacat este som neskusala prosim napisete mi ? dakujem idem dotoho prvy krat som zvedava ako dopadnem

suzizet
11. sep 2016

@certiskom dnes sme mali oslavu, tak som zhrešila a na obed som mala grilované kurča a zeleninový šalát s maly koláčik!!! Aj jaj. Od zajtra sa teším na spestrenie jedálnička... Zajtrajšie menu možem mňam. A zdravé aj pre deti

certiskom
11. sep 2016

@suzizet ja zhresiiiiim buduci vikend. Budeme 3 dni chodit po navstevach a to sa nebude dat dodrzat ani keby som neviem ako chcela. Vidime sa len raz do roka a kukali by na mna ako na zjavenie 🙂 Tie cestoviny su super. Ja som varila dnes aj borsc nech mam zajtra pokoj. Tesim sa na zajtra,napcham sa ako na Vianoce

suzizet
11. sep 2016

@certiskom az sa mi to zdá veľa, normálne sa nazerem... Nebola som ani hladná tento týžden, len mi uz tie raňajky a cvikla liezli hore krkom. Iné prejavy si nemala?? Mna zalieval pot a sama sebe som smrdela, neviem ci som si to namyslala alebo nejaká očista prebiehala.

miricka77
12. sep 2016

Caute.ja po tyzdni moc zmenu necitim.na obleceni vobec.brucho tiez ako piaty mesiac.ale citim sa dobre.viac sa potim.a velmi malo chodim na "velku".zatial som neporusila a veru vcera som na oslavu vyprazala 30 reznov.aspon som sa vone nahltala.vcera som si tiez navarila borsc aj cestovinu a vsetko vyzera byt mnam.akurat pre moju krv.skupinu neodporuca kavu,ale teraz cez vikend som si dala kazdy den jednu.

certiskom
12. sep 2016

@suzizet Ja som mala prve 3 dni nejake tlaky v hlave, ale inac v pohode. Dnes rano konecne zabrala aj tepla voda ..skoro som maleho zrazila cestou na wecko 😀 Aaaaaale, predtym som sa budila rano uplne zaspata, tym ze vstavam 3x v noci k malej, unavena jak kon. Teraz s tym nemam vobec problem, celkovo sa citim taka vitalnejsia. Samozrejme, ze som sa vazila 🙂 1,5-2 kg dole. Jupiiiiiiii

suzizet
12. sep 2016

@certiskom tlaky v hlave som mala aj ja...uz to prešlo...s tými kilami sme na tom rovnako, samozrejme sa vážim aj ja, heh

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
suzizet
13. sep 2016

@lusinda3 tam je písané ze kavu ano okrem krvnej skupiny 0 . Ja som presne 0 ale kavu si dávam. Minimálne mi pomáha uz len to, ze nejem toľko hlúposti ako doteraz heh.

liviaz
13. sep 2016

ahojte, pridávam sa ku vám, už som raz vydržala cca 2 roky dozadu, asi 2 tyždne, je to pre mna strašne ťažké, cvičím cca 3-4 krat do tyždna večer nejedavam žiadne sacharidy a proste nejde to u mna absolutne dolu, som strašne deprimovaná z toho, lebo človek sa snaží a nič z toho. Tak idem skusiť mačingovu zas - mne táto strava veľmi chutí a jediný problém, ktorý je, že pri mojej vyťaženosti nemam čas chystať si stravu, no budem musieť, vtedy som schudla 5kg a krásne mi spľaslo bruško. 🙂