icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

ella2015
31. okt 2016

Dámy tak ja som dnes začala a som sama na seba zvedavá.
Mala som teraz hrozné problémy so žalúdkom tak hádam sa trosku prečistím

majuszka87
1. nov 2016

tak za mnou prvy den..poviem vam ze je to zabijak hlavne ked som naucena na sladke...ale musim to dat

ninuuus
1. nov 2016

@majuszka87 preco si sa rozhodla robit detox pocas tehotenstva?

miricka77
1. nov 2016

@ninuuus Pise,ze termin na v juni 2016 a to uz bolo.😊

ninuuus
1. nov 2016

@miricka77 😀 no, rok som si nevsimla....

lucka.olearova
2. nov 2016

taaak pridam sa od 7.11. kto sa prida?

majuszka87
2. nov 2016

@ninuuus 😀

tarja677
15. nov 2016

ahojte baby prosim mate niektora jedalnicek na 28 dnovu detoxikacnu kuru poslite mi ho dakujem

notebook
15. nov 2016

@tarja677 prihlás sa do skupinky Detox podľa Mačingovej, tam nájdeš všetko 🙂

janina1007
15. nov 2016

@tarja677 aj vygooglis

lucka.olearova
15. nov 2016

@tarja677 ahoj napis mi email a poslem ti

lucka.olearova
15. nov 2016

dievky po tyzdni 2kg dole a citim sa perfektne

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
lucka.olearova
16. nov 2016

@lusinda3 no nemozem ze bez prehreskou, jeden den som si na veceru namiesto jedla dala neaklo tmave pivo 🙂

princeznatn
16. nov 2016

ahojte, tak ja som začala v pondelok 14.11., čiže dnes 3tí deň, ale mala som predtým 10dňový detox, takže sa mi to drží veľmi fajn, lebo mám stiahnutý žalúdok a ešte k tomu sa teším na tie chute 🙂

domorodkyna
18. nov 2016

@princeznatn Ty ideš dať 28 Mečiarovej? 😯 No máš môj obdiv a to pri Tvojich chabych 54kg - kde berieš toľko odhodlania? A to popritom varis deťom a mužovi? 😉

domorodkyna
18. nov 2016

@ princeznatn macingovej - mi tam skočila blbosť 🤔

martinabreza
19. nov 2016

Máte niektorá doma jej tretiu knihu čo práve vyšla? A ste spokojné ?

princeznatn
19. nov 2016

@domorodkyna ahoj 🙂 no musela som po tom detoxe na niečo, čo je zdravé, lebo by kilá boli hneď hore - a keď som nič nejedla, tak toto jedlo si úplne vychutnávam a odhodlanie beriem úprimne z výzoru a z centimetrov ktoré idú dole. Fakt po tých 10 dňoch je to úplna pohodka tieto jedlá jesť. Varím rodine (deťom ešte nie) 😉 Kedysi som tento detox držala a musím povedať, že je to pre mňa najlepšie zdravé chudnutie (ale aj dobré stravovanie), preto som vedela, že po neera chcem ísť na toto.

jaccop
20. nov 2016

Žienky, začínate niektorá z detoxom? Rada by som sa pridala...

senselinka
20. nov 2016

@jaccop ahoj, ja asi pojdem od zajtra, bude to moj treti detox 😉
Mam za sebou tyzden obzerstva a a necitim sa uz dobre...

jaccop
21. nov 2016

@senselinka Bre ranecko ..nemam prestudovane, ja teda od utorka..zacinas uz dnes? Odkial si? 🙂

alana1
21. nov 2016

Ahoj.idem to nasadiť manzelovi.vydrzal to aj nejaký chlap?

senselinka
21. nov 2016

@jaccop netreba nastudovat, len zacat rano jablkom a mrkvickou a na obed brokolicka 😍
Ja som od BA, z Malinova. Ked budes potrebovat poradit, pytaj sa 😉
Rano treba zacat litrom teplej vody s citronom, mozes pridat med a skoricu. Doobedu (ak sa nezacina jogurtom) si mozes dat ovocie, susene ovocie a mandle akebo vlasske orechy, poobede sur so zeleninou alebo jogurt s orechami, skoricou a medom.
Kavu mozes len ak si A+, doobedu so sojovym mliekom, poobede bez, resp.len s mandlovym.
Ostatne zistis casom 😅

jaccop
21. nov 2016

@senselinka ok ja uz som si stiahla nejake jej knihy, ci recepty 🙂 🙂 🙂
T.j. nastruham si jabko mrkvu ..mnozstvo je neobmedzene? Vynechala som rano liter teplej, predpokladam vlaznej vody - to v pohode pouzivam, to je ok ...a teda mozem oovrant ovocie nejake dat po mrkve? Brokolicu holu holatu na obed? Mozem solit?
Som O ka.... co s kavou? POmoooc aspon rano..ci?
Ďakujem krasne

senselinka
21. nov 2016

@jaccop ta brokolica sa ma len kratko uvarit vo vode a posypat struhanym syrom. Ja si ale robim polievku, povarim vo vode, spolu mixnem a posypem syrom. Na 4/0 g zeleniny ide 100 g syra.
Mnozstva su v podstate neobmedzene, ale jedz do syta, nie do prasknutia.
Kavu... ak si nulka, nemala by si vobec, daj si Caro. Ak neprezijes,daj si, ale detox si spomalis.
Ranajky sa prvy tyzden opakuju, mrkva, jablko nastruhane, do toho med, skoricu, susene slivky a orechy, cely cas len vlasske a mandle, na to pozor. Mrkva je jedina zelenina, ktoru mozes kombinovat s ovocim, takze doobedu kludne ovocie.
Mne na ranajky staci cca 150 g mrkvy a 150 g jablka, okolo 50 g orechov, PL medu a 5 sus.sliviek.
Ak by si bola vecer velmi hladna, daj si 2x rovnaku veceru, najneskor vsak 2hod pred spanim.
Cviklovy salat si sprav kludne aj na tri dni, usetris si cas, to iste mrkvovy perkelt. Ja som aj borsc, zeleninovu a hrachovu polievku robila vo velkom, mixla, horuce dala do flias a zavrela a dala do chladnicky, v pohode aj po dvoch tyzdnoch boli dobre.
Solit mozes primerane, ja som vela pouzivala kurkumu, mletu rascu a bylinky. Za den treba vypit cca 3 l vody, bylinkove alebo zeleny caj.
Ak este nieco, pytaj sa 😉

jaccop
21. nov 2016

@senselinka Ďakujem veľmi pekne za popis ..ranajky mam jasno, desiatu tiez. Kavu dam teda caro, ked detox tak skusim original. Este by som potrebovala navod na cvikolovy salat a perkelt, resp, boršč. Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem

lucka.olearova
21. nov 2016

@jaccop napiste mi email a poslem vam cely detox

jaccop
22. nov 2016

@lucka.olearova Lucka, myslím, že som V8m poslala správu, neviem ci presla ...dakujem

jaccop
22. nov 2016

@senselinka Bre ranecko, voda v pohode, som naucena pit ...tu mrkvu s jablckami mozem aj na desiatuak na ranajky budem mat vela? Rovnako aj oriesky, daju sa posunut na desiatu? Med - je potrebny,plni svoj ucel? Ci musi byt - nemusi? Dakujem, prepac ze sa tolko vypitujem. Aaale nasla som doma Caro ..takze poobede pijem dusok kavy 🙂 Dakujem krasne za trpezlivost