Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ja sa chcem opýtať, či je tu niekto, kto má knižku od Mačingovej č. 2 alebo 3ku. Ja budem končiť teda 28 dní a chcem sa opýtať, či sa oplatí kúpiť 2ku alebo 3ku knihu, či sú tam recepty, aby som nemusela vymýšľať (semafór).
@senselinka a co sa tyka tvarohu mozem s cestovinou?
@majuszka87 nie, tvaroh je bielkovina, cestovina sacharid 😉
Ja si robim tvaroh nasladko ako dezert a napriklad bryndzu si robim s uvarenym karfiolom a opecenou slaninkou, strasne dobre to je, ako nahrada bryndzovych halusiek. Tak mozno aj s tvarohom by to slo 😊
@bibinka379 aj ja som ju mala predtým stiahnutu z uloz to ale teraz som mala tel. v orange a všetko mi vymazali a že si ju idem stiahnuť ešte raz a ma to tam všetko uzamknuté na heslo.
@princeznatn to si zvladla? Ty si teda sikula 🙂 neviem ci ja by som tento detox dala bez nejakych problemov.
@san_dra11 popravde, ja vôbec netrpím (keďže som predtým mala 10 dni neera detox - bez jedla), takže pre mňa je toto jedlo super. Až nechápem, že už je 4tý týždeň 🙂
@san_dra11 ja uz mam tento detox tretikrat za polroka a je to pohodka velka 😉
@vieruska3 tak mi nais tvoj mail a poslem ti ju akchces . 😊 jednotku mam stiahnutu v tel.
@bibinka379 ďakujem 🙂 vierus333@azet
@senselinka tvaroh ako dezert?...cize po obede si doprajes sladky dezert?...a a co sa tyka pecenia kolacov...hlavne teraz ked idu vianoce co ano a co nie?
@princeznatn ja mám č. 2, a oplatí sa, sú tam dobré recepty aj s fotkami. ale poviem pravdu, že ako nemám presný rozpis tak ako pri detoxe tak sa úplne opúšťam... :(
@majuszka87 nedavam si ho po obede, skor ako olovrant... zmiesam s kyslou smotanou, dam prave neprazene kakao a med a je to skvela pochutka.
Co sa tyka sviatkov, bud budem jest vsetko, alebo nic 😁
Takze si dam urcity den, napr. Stedry vecer ako "cheat day" a potom zas pojdem podla pravidiel semaforu a zas trebars na navsteve si doprajem uplne vsetko (s mierou!). Ono sa to velmi tazko dodrzi, lebo ja trebars peciem len z masla, nie margarinov, takze ziadny kolac, kde je muka a maslo, do delenky nepatri. To iste vajicko... tam je to velmi prisne a toto ja cez sviatky a pri peceni vela druhov kolacov pre rodinu riesit nemienim...
Ak chces, sprav pre seba trebars salat nie zo zemiakov, ale daj miesto toho vareny kalerab, prip. bielu tekvicu, cuketu, ostatne ako do salatu (mrkva, hrasok, vajicko, majoneza), mozes upiect aj zvieratkovy kolac, dat si kapustnicu s masom a klobaskou, ale nie vyprazany rezen a rybu, iba ak ho obalis nie v muke a struhanke, ale mletych orechoch, mandliach (milujem to!). Mala by si tak zvieratkovu veceru, ale uz nemozes ine kolace, pupaky s makom (iba samy mak 😃 ) a ziadny alkohol... takze da sa to aj takto, len musis vediet, ako to chces a planovat 😉
Ak chces dodrziavat semafor a chudnut, staci si osvojit jedno dolezite pravidlo - jedlo je o planovani. Vzdy musis vediet, co ides jest, kedy, co mas v chladnicke, inak to proste v hlade porusis. Ja som bola zo zaciatku hrozne nervozna a teraz uz uplna pohodka, ked som na to nabehla 😊
@mata24 takze niesom sama ktorej to akosi bez presneho popisu nejde
@senselinka ufff ta ty si mi teraz dala(v dobrom)....kedze som v tomto uplny zaciatocnik a vymyslat jedalnicek je pre mna hotova nocna mora....asi tieto sviatky prezijem tradicne...aj ked nebudem jedavat ako pominule roky...salat asi zelerovy(aj ked zeler akosi nemusim)....ryba len na masle...a kolace?...tak tie som nikdy na kila nejedla takze v tom by nemal byt problem....a alkohol...no tak to sa uvidi...snad nebudem mat po sviatkoch vsetky kila naspät...inak sa vrhnem do detoxu.....ale musim sa priznat nato ze som uz druhy tyzden po detoxe a "jem" podla semaforu...co sa mi nedari uplne mam kilo dole😉 tak dufam ze mi to vydrzi
@majuszka87 to je super 😉
Kludne sa na vsetko pytaj, ak si vecer premyslis, co ides jest dalsi den, napis mi, ci je to OK, zrecenzujem 😇
@majuszka87 nie si sama 🙂 neviem sa vôbec prinútiť si chystať raňajky do roboty tak ako predtým a na obed už idem do reštiky čo často končí rôznymi kombináciami.. :(
@vieruska3 poslane 😀 ale asi az na treti krat ..ako si sa to nechcelo poslat 😄
@bibinka379 mohla by som poprosit tiez poslat tu knizku? chalmovska.lubomira@gmail.com. vopred dakujem.
@bibinka379 ďakujem veľmi pekne 😉
@lubkanar1985 nech sa paci 😊
Baby ma niektora dvojku knihu stiahnutu?
ked citam tieto komentare co ste mi napisali tak ma to tak povzbudilo ze by som to vyskusala, ako casto je vobec potrebne, resp. zdrave robit si tento detox?
Ahojte drzal niekto detox aj viac krat?...ja len ze ci niesu aj ine recepty v tej 28micke?
ahojte dievčatá, tak ja už úspešne 11 deň po 28 dňovom detoxe - cítim sa super. Ale mám otázku "sójové rožky" ja v obchodoch vidím iba grahamové, ale sójove som nikde nevidela, neviete, kde by som kúpila?
@majuszka87 viackrat za sebou myslis, alebo viackrat za urcity cas? Ja som mala teraz treti raz za 8 mesiacov, recepty si trosku pomenim, ale zvyknem dodrzovat suroviny, porcie a mnozstvo bielkovin
@princeznatn ja kupujem sojove rozky v Samoske
@majuszka87 ja mam detox uz rok 😁 akurat ze uz nedrzim postup ale varim si to co mi "este" ako tak z 28cky chuti 😅
@bibinka379 takze celorocne jes len recepty z 28micky?

@flowwwly v pohode, len som nevedela 😉
Hlavne, kedze som to sem dala, preto som moc nechapala 😁