Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@bibinka379 prosim vas poslali by ste aj mne tu knihu? Sabolova.marika@gmail.com
Dakujem
Baby mate niekto dvojku v pdf verzii??
@mentolka12 ja ju nemam...ale tiez by som ju chcela
Baby...rozmyslam tiez nad tym..mala ma uz skoro 10m a kila zostali..stitna zlaza nefunguje ako ma a ...
Len este trocha produkujem mlieko,nevadi to?
@gabuchah nie, kludne mozes ist na to 😉
@senselinka len este sa spytam...ja nejem takmer vobec maso...mozem tie dni opakovat? Nejako som to nestudovala dopodrobna,ale videla som ho tam
@gabuchah ak ti ide o detox ako taky, musis dodrziavat dni presne, ako su predpisane, aj s masom. Ak chces len schudnut, vyber si, co ti vyhovuje, ale rataj s tym, ze ucinky mozu byt menej rychle a hlavne ti moze zacat nieco z tej stravy chybat
@majuszka87 no v podstate ano. Samozrejme ze zhresim sem tam ale poväcsine len zelenina ryba prsia. Chcem dat dolu este 10kg a bude dobre
@bibinka379 tak teda drzim prsty 😉....ja si chcem zopakovat detox od pondelka 😜
Javsa chcem opýtať. Drzala som 28-cku. Teraz cez Vianoce som sa snazila, ale...... Dala som dolu 10 kg. Teraz spať pribrala 1 kg. Mam ist teraz znova na detox alebo pokracovat semaforom. Neporadite? Diki😊
@25evita urcite ti postaci semafor 😉
Jedine ze by si po detoxe velmi tuzila 😂
Ďakujem 😊 odlahlo mi
@senselinka . Len da chcem opýtať či náhodou neviete recepty na tie jedla, lebo niektoré neviem ako pripraviť. Alebo si mam kúpiť knihu? Jednotku ci dvojku? Oplatí sa? Zatiaľ nemal žiadnu všetko som nasla na nete, aj teraz som nasla jedalnicek, len nie recepty. Dik za každú radu
@25evita fu, ja sa vobec neriadim receptami v knihe, ale jem uplne po svojom... Len prisne delim stravu na "zvieratka" a "kyticky"
Ale ja neviem co to znamená😞 ale diki
@senselinka . Niečo pohladam😊
@25evita no to je jej delenie na sacharidy (kyticky) a bielkoviny (zvieratka). Ma to aj v knihe vzadu, aspon myslim
Dakujem🙂
@senselinka pomaha to? To mi pride blizsie ako ten detox,ja by som pri detoch a celkovo nemala cas varit pre seba...
@gabuchah ja sa vzdy nakopnem detoxom a potom mam delenu stravu podla Macingovej. Mne to velmi vyhovuje, hlavne, ked pochopis princip a naucis sa, co s cim kombinovat. Ja chudnem velmi pomaly, ale teraz aj ked som obcas porusila, trebars cez Vianoce, nepribrala som ani gram
Všetky vás baby obdivujem....chcem sa k vám pridať,už som to raz skúšala,ale vydržala som len pár dní😐. Mala by som na vás otázočku.....tie čo ste schudli,cítite aj po zdravotnej stránke nejakú pozitívnu zmenu?🙂
@senselinka Najdem to tu niekde v historii ako a co kombinovat? Mbe sa tiez velmi tazko chudne a rychlo priberiem..a to sa stravujem ppomerne zdravo a niekedy fungujem pivacsinou na ovoci...
Baby,som rozhodnutá začať s detoxom,iba na základe vlastnej skúsenosti s už absolvovanou 28 daňovou viem,že to nedám to stále státie pri sporáku.kto zo žiliny by sa pridal,že by sme si spolu varili?príp.navari niekto aj pre mňa?samozrejme všetko je otázka dohody.baby zo žiliny hláste sa;)
Ešte som zvažovala aj ten rozvoz stravy,máte s tým niekto skúsenosti?vďaka
@lada22 ono to je v prvom rade o zdravi 😉 Ide o detox, nie dietu a tak sa musis nastavit... Ak o tom nie si vnutorne presvedcena, ani nezacinaj. Ja som sa na to vyslovene tesila, kazde jedlo som si uzila a citila a citim sa po polroku striedania detoxu a semaforu vyborne. A krasne 😂
@gsviky ja s rozvozom stravy skusenost nemam, ale vraj je to super, baby zo skupiny na FB si to velmi chvalili. Ja som po druhom detoxe povedala, ze nikdy viac a poviem ti, ten tretikrat som si najviac uzila 😇 Aj varenie, aj jedenie... Aj som pekne schudla. Uz som vedela, co a ako a neriesila som.
Pri rozvoze je ale ta nevyhoda, ze jedla su uplne podla knihy, co mne niektore nevyhovovali a prisposobovala som si trochu recepty, mixovala polievky a tak. A varila som vo velkom, na tri dni dopredu, do mraznicky a polievky sterilizovat do flias a do chladnicky a uz som len otvarala.
@gabuchah polistuj, ja som davala par stran dozadu aj tipy, ako co jest, aj ako kombinovat taku tabulku
Mne len nejde dohromady spojenie detoxu a masa....🙂
Cize vidim v tom viac ibytok vahy ako toto
Polistujem
@senselinka dakujem,ssnad najdem 🙂
Potrebujem hlavne jedla co nemaju dlhu pripravu a nemusia sa moc varit...tp fakt nestiham
@gabuchah ale ja varim pre rodinu a seba uplne rovnako, len vynimocne nieco ine. A odoberiem pred zahustenim, pripadne zahustim len rozmixovanim zeleniny a podobne. Trebars v piatok som robila bryndzove halusky,tak sebe som miesto halusiek dala karfiol. Je to skvele, uplne lahko stravitelne a dopriala som si riadne aj bryndzu,aj tu slaninku
Caute baby..tak ja zacinam zajtra s druhym detoxom..kedze pri prvom som pekne schudla a aj sa nastartovala...tak to idem pekne zopakovat😉 ...je tu niekto kto je na tom rovnako?
@senselinka tak to mas uz pekne zbehnute potom 🙂 musim si to vytlacit,ten semafor...mizno to bude jednoduchsie...

Kolko ste schudli? Tie ktorym sa dari to dodrziavat?