icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

senselinka
8. jan 2017

@gabuchah ja tak fungujem od maja s malymi prehreskami, dokonca aj na dovolenke som dodrziavala, takze uz to mam uplne automaticke

25evita
8. jan 2017

A ako je to napriklad s paprikou, tu mozem alebo kaputu, taku polievocku. Samozrejme bez zemiakov. Alebo aj surovu kapustu, taky salatik.... A listkove cesto normalne jete?

gabuchah
8. jan 2017

@senselinka a s ubytkom je spokojnost? 🙂

senselinka
8. jan 2017

@gabuchah vies co, su baby, co schudnu ovela viac, pocas jedneho detoxu tolko, co ja za pol roka 😂 Ale pre mna je dolezite, ze postupne to ide stale dole, resp.aspon nestupa. Kebyze to fakt dodrziavam prisne, teda Macingovej semafor podla knihy, urcite postupne stale chudnem. Ale ja si chcem jedlo aj vychutnat, takze si dam aj slaninu, ale bez chleba, aj cestoviny, ale so zeleninou a tofu, aj hranolky s tatarkou, ale bez vyprazaneho syra, aj cokoladu a dezert, ale nie po masovom jedle... proste kombinujem jedla tak, aby sa nebili a jem vsetko a tym padom chudnem velmi pomaly

gabuchah
8. jan 2017

@senselinka No a to sa moze? Cokolada? Ja si jej este dnes dala,ze od zajtra 😀 aj sa musi jedlo nejako vazit? 🙂 no ja kludne uvitam pomaly ubytok ako ziadny co mam teraz 😀 pottebujem dat dole 8-9 kg 🙂 keby to stihnem do leta,bola by som stastna 🙂
No veru niekto chudne hodne rychlo a ani nevie ako 😀 ja sa bojim ze ked bydem jest chleba,cestoviny,ze este priberiem 😀

senselinka
8. jan 2017

@gabuchah nemoze sa jest cokolada 😂 ale obcas si dam... Aj zakusok, aj vsetko. V detoxe vobec, to som dodrziavala prisne, ono ani v delenke nie stale, dodrziavam prisne, ale obcas si dovolim. Lepsie, nez sa tryznit a potom uplne zlyhat a zjest aj kona

gabuchah
8. jan 2017

@senselinka
A teda med,melasu mozem,hej? 🙂

senselinka
8. jan 2017

@gabuchah ano, ja cukor nepouzivam ziadny, iba med, toho jem na kila 😇

gabuchah
9. jan 2017

@senselinka
Tak super 🙂 odo dnes idem na to,kedze som si dala pohar mlueka,zacinam zivocisnym 😀 bo ja kava s mliekom,to je moje prve kazdodenne 😀 snad aspon co to zhodim 🙂

luluwedding
9. jan 2017

Ahojte. Tak ja som začala dnes s 28 dňovým detoxom. Zeleninka je v pohode, skôr mi vadia tie sladké raňajky. Bola som zvyknutá na chlebík s kávou. No uvidím ako dlho to vydržím. Tento prvý týždeň je najhorší aj preto že jedlá sa opakuju :( Práve varím cviklu tak som zvedavá ako bude chutiť.

katty2012
9. jan 2017

dievcata, pridavam sa, tiez som dnes zacala s detoxom, ale objednala som si uz pripravenu stravu s dovozom. su to obrovske porcie a uz pri polovici mam pocit nasytenia. neviete, ci treba jest cele porcie, alebo staci len cast? gramaz zodpoveda mnozstvu v knihe. tak, drzme si palce

gabuchah
9. jan 2017

@katty2012 kolko ta to vyjde?

majuszka87
9. jan 2017

@katty2012 to by aj mna zaujimalo ako

katty2012
10. jan 2017

@gabuchah 279 eur, mam to objednane z moravy - maju donasku aj na sk. slov. firma, ktora to rozvaza do bratislavy mala ponuku 350 eur. vychadza to 10 eur na den a je to fakt ze velmi chutne pripravene a hlavne pohodlne

senselinka
10. jan 2017

@katty2012 jedz len do pocitu zasytenia 😉

katty2012
10. jan 2017

@majuszka87 pisala som macingovej, napisala, ze mam jest len do pocitu nasytenia. zvysok porcie mozem nechat manzelovi, lebo jemu je to zase malo

gabuchah
10. jan 2017

@katty2012 ty brdo,ved to je cela moja materska 🙂 zasa je to super,je to bez prace 🙂 inak,da sa presne podla krvi urobit jedalnicek,stoji to okolo 250e, baby to hodne chvalia...v tych relaciach o chudnuti to tiez tak robia

katty2012
10. jan 2017

@gabuchah ja som si dala urobit taky test, zistila som, ze som proteinovy typ, dostala som jedalnicek a tam to u mna skoncilo. v podstate to som vedela aj pred testom. ja to potrebujem mat takto naservirovane, inak mam problem. 🙄 a v podstate to ani nebol presny jedalnicek, len ukazky a pomery

gabuchah
10. jan 2017

@katty2012
@katty2012 aha 🙂 ja ze ti presne vypissu co budes jest 🙂
Ked vies tito vsetko,nechcela si biekedy oslivit nejakeho fitness trenera?
Tak verim ze takto a teraz ti to pomoze..a kolko vazis,alebo kolko cgces schudnut ak sa mozem sppytat?

gabuchah
10. jan 2017

@senselinka
@senselinka
Dneska mam rastlinny den,vcerajaok spm ako tak zvladla..ale dnes som zzistila ze ani v rastlinny den nemozem kombinovat ovocie-zeleninu?

senselinka
10. jan 2017

@gabuchah mozes, len nie striedat... Takze ak si das rano chlebik so zeleninou, na desiatu ovocie, uz si nemozes dat znovu zeleninu a naopak.
Ak si planujes na zajtra jedlo, kludne mi napis, ci to moze byt, pozriem sa ti na to, kym si to zabehnes 😉

25evita
10. jan 2017

@senselinka dufam, ze nevadi ze sa zapajam. Ale asi som to nepochopila. Takze v pondelok som mala kytickovy den. Jedla som cestoviny so spenatom aj na obed aj vecer lebo som nebola az tak hladna a na ranajky som mala jablko. a dnes som mala ten druhy den - zivocisny a na ranajky som mala jogurt, mandle a med a na obed kapustovu polievku iba stavu bez zasmasky a vsetkeho a na veceru pariku, paradajku a kuracie maso... A teraz nevem ci som to pochopila spravne... Zeleninu mozem iba raz za den? Ked mam rano ovocie? Dakujem

gabuchah
10. jan 2017

@senselinka tak som to domrvila 🙂 rano banan,kava s melasou...potom pri malej cisty rozok 🙂 na obed cestoviny s miesanou cinskou zmesou na kokosaci dusenou a s tekvicovym olejom...potom som si kupila ryzove platky na vecer s mexickou natierkou rastlinnou+paprika,rajcina,uhorka..no a teraz som pri malej zjedla banan,kedze ona ho nedojedla...

Vcera som zasa na rano java,mlieko...kusok syru...poobede na ibed som zeleninu cerstvu s kuskom prsicka na kokosovom oleji, vecer som si dala miesanu zeleninu s bielym jogurtom,cesnakom a troskou bryndze...a kedze mala do polnoci nespala-dva male cisarske bezlepkove parky...

A zajtra ten zivocisny asi zasa,chyba mi kava s mliekom 😀

gabuchah
10. jan 2017

@25evita
@25evita ak som to ja pochopila spravne,ak rano zjes ovocie,potom od obeda uz iba zeleninu aj do prasknutia 🙂 a naopak 🙂

katty2012
10. jan 2017

@gabuchah mam trenera, teraz mam sport 5x do tyzdna, len problem je v tom, ze som za posledny polrok pribrala zo 61 na 75kg. tolko som nikdy nevazila. 2 roky predtym som zacala s cambridge, tak na striedacku, mesiac, 2 mesiace nie, zase 2 tyzdne a tak dookola. potom som s tym skoncila a uz to islo. vzdy som ale cvicila, len ten posledny polrok nic a takto to dopadlo. ale uz mi to konecne preplo v hlave. nechcem ziadnu dietu, citim, ze musim zmenit cely sposob stravovania. ty ides z akej vahy? dari sa?

katty2012
10. jan 2017

@gabuchah ty nemas 28-cku? podla toho, co varia, je vzdy doobeda ovocie a zelenina od obeda. ovocie vecer nie, asi preto, ze to je sacharid

katty2012
10. jan 2017

@senselinka ahoj, ako dlho mas macingovu? s vysledkami spokojna?

senselinka
10. jan 2017

@katty2012 vyssie si pisem o tom s jednou babou tu, aj trvanie, aj spokojnost 😉

senselinka
10. jan 2017

@25evita nie, pochopila si to spravne a mala si to super.
Semafor a delena strava funguju na rovnakom principe,ale... Klasicka delenka napr. podla Lenky Korinkovej ma vyslovene sacharidove a bielkovinove cele dni.
Semafor podla Macingovej je preto semafor, ze strieda pocas dna "farby" - cervena su zvieratka (bielkoviny), zelena su kyticky (sacharidy) a zlta neutral.
Takze ak zacnes zelenou, pokracujes cervenou a uz ju nemenis.
Snad pisem zrozumitelne, baby, ak nie, pytajte sa dookola.
Dalsia velmi dolezita vec je casovy odstup medzi jednotlivymi druhmi jedal. Ak idete menit skupinu, musite mat odstup aspon tri hodiny, dokonca pri prechode z bielkovin na sacharidy az styri hodiny. To iste plati aj prechod ovocie - zelenina, tri hodiny. Je to preto, aby vam to jedlo zaludok stravil a nekvasilo to v bruchu.

senselinka
10. jan 2017

@gabuchah v pohode, vobec to nebolo zle 😉 Ten banan neries.
Inak ak chces, skus do kavy mandlove, kokosove alebo sojove mlieko, ked mas sacharidovy den. Ja si kupujem fialoveho Zajaca (smotanovy) a je super. Jednak mi uz chuti viac, nez kava s mliekom, a dokonca mi je z nej lahsie, s mliekom ked pijem, byva mi tazko na zaludok