icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

katty2012
17. jan 2017

@gabuchah ja som bola zavisla od cokolad a vsetkeho sladkeho a pri detoxe vobec - okrem tej krizy 6 den. chodim okolo kolacov a sladkosti a nelakaju ma ani ochutnat. ale neviem, ci takato nechut funguje aj pri semafore? mas sladke chute? ked skoncim detox dufam ze neskoncim aj s tymto. je to fakt zvlastne, ako druh stravy dokaze toto ovplyvnit, vydrrrz, za chvilu pride velka odmena 🙂 ja kebyze raz porusim, uz sa v tom veziem a vycitky a blby pocit, preto to mam tak ze ani hltom niecoho co nesmiem...

stanislava29
17. jan 2017

Zienky, chcem sa poradit ohladom kojenia. Citala som odkaz z mamila.sk. Dcerka ma 8 mesiacov. Prikrmujem, ale dost sa este koji. Dnes som 2.den na 28-cke. A moje dieta dnes spalo za cely den len 1 hodinu. Ani teraz ju nejdem uspat. Zatial sa to este nestalo. Myslite ze to moze mat suvis s tym detoxom?

katty2012
18. jan 2017

@stanislava29 podla mna skor nie ako ano, ved si jedla len zdrave jedla, nic skodlive. skus ju pozorovat dnes, zajtra... z tych jedal jej nema co ublizit

hajdenova18
18. jan 2017

Ahojte zienky. Az teraz som natrafila na tuto diskusiu, ale s detoxom som zacala od pondelka 16.1. Je tu niekto.kto zacal v rovnaky cas resp.viete mi napisat ake mate skusenosti? Kojim malu 14 mesacnu, ale uz len v noci. Budi sa stale rovnako tak nemyslim ze to ma na nu nejaky vplyv. Vela os tohto detoxu ocakavam, hlavne nech idu kila a centinetre dole, tak dufam ze sa nesklamem 😀

katty2012
18. jan 2017

@hajdenova18 ahoj, ja som zacala 9.1., zatial nic zvlastne na sebe nevidim, ale citim sa dobre. ja som nastavena na prisnych 5 mesiacov, takze mam cas, neponahlam sa. ale ocakavam, ze za tento cas sa dostanem na svoju vahu, t.j. minus 15 kg. teraz mam minus 2,5 kg. drzim palce tebe aj sebe 🙂 aky mas ciel?

stanislava29
18. jan 2017

@hajdenova18 ja som tiez zacala 16.1. Prvy den ma bolela hlava. A dost som bola hladna medzi jedlami. Ale vcera uz bolo lepsie. Dufam ze vydrzim. Pred tehotenstvami som mala 59kg, po prvom tehotenstve 63kg, po druhom 69kg. Chcela by som sa dostat na 55kg.
Ja tiez kojim, dcera ma 8 mesiacov. Takze sa kojime este dost. Vcera cely den nespala. Myslela som, ze je to detoxom. Ale idu jej zubky, tak asi preto.

stanislava29
18. jan 2017

@katty2012 idu jej zubky, tak asi preto. Len zhoda nahod asi 😀

pallacinka
18. jan 2017

@hajdenova18
@stanislava29 Ja som tiez zacala 16.1., prvy den ma strasne bolela hlava a bolo mi celkovo zle, ale to skor pripisujem tomu, ze som bola bez kavy. Dnes je uz celkom dobre, hlad ziadny necitim (uz minuly tyzden som jedla menej ako zvycajne, ziadne sladkosti, atd.). Pocas sviatkov sa mi podarilo aj odstavit maleho, takze uz nekojim. Este navyse som zacala doma cvicit. Tiez dufam, ze pojdu kila a cm dole, prajem nam vela stastia 🙂

senselinka
18. jan 2017

Dievcata, ktore ste s detoxom zacali a drzite ho prvykrat... Nezabudajte na to, ze ide o detox, nie dietu!!! To je velky rozdiel, kila aj cm pojdu dole, ale nemajte velke oci, ze schudnete za mesiac 8-10 kil! Ja som napriklad kazdym detoxom schudla tak 2-3 kila, mam ich za sebou tri. Ide o ocistu tela a o to, ze ak budete v spravnom jedeni pokracovat, mozete schudnut az vtedy.
Takze nic neocakavajte, lebo budete sklamane a skoncite skor, nez ste zacali 😉

hajdenova18
18. jan 2017

@katty2012 ja som tiez tak na tom ze chcem sa citit lepsie a samozrejme aj schudnut, mam za sebou dva porody po roku, takze som rozkysnuta 🙂 ani predtym som nebola idealna ale teraz uz zle vyzeram. Chcela by som prejst hlavne na zdravsie stravovanie a dostat sa casom na vahu aspon 75 kg. Teraz mam urcite vyse 90 kg, ale pokazila sa mi v den zacatia setoxu vaha 😀

hajdenova18
18. jan 2017

@pallacinka
Mne sa prvy den veeelmi tocila po brokolici hlava, podla mna mi klesol tlak. Ale inak celkom fajn sa citim. Hlad medzi obedom a vecerou je trochu ale vacsinou sa prekonam a je dobre. Len ten xviklovy salat sa mi velmi nepaci. Jem ho sice ale zeby mi extra chutil sa neda povedat

hajdenova18
18. jan 2017

Inak baby som sa nevazila ani na zaciatku, lebo sa mi pokazila vaha, tak som sa iba vsade pomerala tak dufam ze o 25 dni dame uspokojujuce vysledky 🙂

katty2012
18. jan 2017

@hajdenova18 ved si davaj olovrant a desiatu. mne to velmi pomaha, nie som vobec hladna a aj v tej nechuti na sladke. jogurt med orechy super, doobeda ovocie. bez toho by som asi tiez trpela a to nechcem, chcem mat z toho jedla radost

akzujs
18. jan 2017
Používateľ akzujs je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od akzujs.

odporucam skusit k detoxu popijat brezovu ocistnu kuru od weledy, napomaha ociste tela, uplne prirodne, bio kvalita 🙂

katty2012
18. jan 2017

@akzujs na ako dlho ti vydrzi jedno balenie? pozerala som to, je to 200ml

senselinka
19. jan 2017

@akzujs v detoxe sa nemoze pit nic okrem zeleneho caju a cistej vody!!!! Dievcata, naco davate rady, ked poriadne o Macingovej nic neviete... Ak chcete nieco mimo povolenych potravin, treba vsetko konzultovat s AM. Vy si robte, co chcete vramci svojho detoxu, ale zacinajuce baby daju na vase rady a skodite im.

hajdenova18
19. jan 2017

Ja doobeda nestiham byt hladna, vzdy volaco robim s deckami alebo v domacnosti takze zabudam na to, ze by som mala nieco jest a ani hlad necitim, len obed mi cviklovy salat nechutil tak som vela nezjedla a potom som bola hladna ale inak som v pohode. Zatial okrem toho ze sa necitim taka plna nebadam extra ziadne zmeny. Obcas dostanem chut na kavu ale urobim si caj s medom a prejde to 🙂 mimochodom mrkvovy perkelt mi velmi chutil. Mnaam

katty2012
19. jan 2017

@senselinka len zelený? ja som citala, ze bylinkove sa mozu. pijem ibistekovy

senselinka
19. jan 2017

@katty2012 bylinkove ano, ale tiez nie vsetky... Ono ked si poriadne pozries, v knihe je napisane, ze sa ma pit prevarena voda bud s citronom, medom, skoricou... Fakt nie hocico, aj ked je to prirodne, len aby bol pitny rezim.
Nic v zlom, len sa tym zaoberam uz dost dlho a hrozne ma hneva, ak niekto radi bez poriadnych vedomosti. Toto je fakt detox pripaveny na presnom jedle, nesmie sa nic vynechavat, doplnat... Ja ti poviem, ze ked som drzala detox prvy raz, ani lyzicku som neoblizla, ked som varila rodine. To nie je dieta, ze dnes zjem o dve lyzice viac, tak zajtra o tri menej... Tu to tak nefunguje. Co porusis jeden den, druhy nevylepsis. Ale o to su lepsie vysledky, ak v tom ides poctivo 😉

katty2012
19. jan 2017

@senselinka ok, dik za info, ja som si bola ista, ze bylina ako bylina..

katty2012
19. jan 2017

@hajdenova18 aj mne chutil, ale dnes ked sa na neho pozriem uz mi je zle, a s brokolicou mam to iste. robim si z toho polievky, len rozmixujem a to este zvladam

senselinka
19. jan 2017

@katty2012 jasne, nemas za co 😉
Dufam, ze som sa ta nedotkla mojim horlivym prispevkom 😂

katty2012
19. jan 2017

@senselinka nie, ved si nic hrozne nenapisala 🙂

senselinka
19. jan 2017

@katty2012 😘

hajdenova18
19. jan 2017

@katty2012 mne aj dnes chutil, ale zase ja som ho.mala este len.prvy krat vcera a potom dnes. Cuketa sa tiez.celkom dala len dnes som celkovo mala.nejaku krizu. Hladna a velmi.nervozna tak neviem ze ci mam ocakavat svoje dni alebo len proste nebol den D 🙂 prosim ta.mimochodom nevies kde by som zohnala bazalkove pesto? Ani neviem ako to vyzera 🙂 dakujem

hajdenova18
19. jan 2017

@senselinka to aj ja ani neviem ako chuti jedlo vo varim pre rodinu 🙂 a knizku som sa snazila prestudovat a vyhnut sa nejakym chybam ale aj tak ked vravis ze sa tomu uz dlhsie venujes nevedela by si mi poradit ohladom bryndze? Ide o to ze bryndza mi velmi smrdi a proste neviem ju dat ani do.ust, par krat som to skusala ale vzdy ma.naplo tak sa zacinam obavat vecere kde su bielka s bryndzou. Nie je fakt ziadna alternativa? Dakujem za odpoved

senselinka
19. jan 2017

@hajdenova18 mozes si dat ovci alebo kozi syr, len neviem, ci toto je prave to, co ti pomoze 😢
Inak prva verzia detoxu bola uplne bez bryndze, sa mi zda, skoda, ze si nesla podla tej.Ja osobne kupujem kozi syr v lidli, v takych teglikoch akoby od Ramy a chuti to ako balkansky syr, co ja milujem. Alebo este taky makky kozi syr v kolieskach, ten je tiez velmi dobry.
Kludne sa pytaj na hocico 😉

katty2012
19. jan 2017

@hajdenova18 hocikde, mozes v DM-ku, kauflande, lidli, tescu... je to v takej malej gulatej nadobke, a je to huste zelene 🙂 ako ked rozmixujes bazalku a zalejes olejom

katty2012
19. jan 2017

@hajdenova18 ako to je mozne, ze si hladna? jest 5x za den? ja tie porcie nedokazem zjest a to som velky jedak. neviem si tam ten hlad akosi predstavit

senselinka
19. jan 2017

@hajdenova18 ak si hladna, je to zle... Ja som vzdy pocitovala len taky prijemny hlad, ze sa uz tesim na dalsie jedlo, ale este vydrzim, ale nie ten typicky "nervozny" hlad. Fakt si davaj aj desiatu a olovrant a hlavne jedla jedz do syta 😉