icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

senselinka
15. jan 2017

@gabuchah ano, to je v pohode 😉 Ja este davam mlete orechy 😊

gabuchah
15. jan 2017

Tie prave bohuzial nemam,ale v blizkom case... 😀

senselinka
15. jan 2017

Inak ja si to este zvyknem rozmixovat a dat ako nutelu na rozok

katty2012
15. jan 2017

@gabuchah ahoj, no mam 7 den za sebou, vcera som mala zachvatovu chut na sladke, dala som si orechy s medom, dnes uz nie. celkovo mi je dnes uz lepsie, nie som tak unavena. rano som neodolala vahe, schudla som 2,5 kg, manzel uz 3,5 kg, tak sa tesime. len to na sebe este vobec nevidim. keby som schudla tolko pri 60 kg, tak by to bolo ocividne. ty ako? vaha sa hybe? mne sa zda ta delena strava ako uplne hody oproti tomuto mojmu jedalnicku 🙂 vyberas si potraviny aj podla ks?

hannna14
Odpoveď bola odstránená
senselinka
16. jan 2017

@hannna14 schudnut za mesiac 20 kil je chore a pri zdravom chudnuti z normalnej nadvahy aj nerealne...

hannna14
Odpoveď bola odstránená
jopanka
16. jan 2017

Ahojte, ja sa držím už skoro 2 mesiac.. pred vianocami 2 týždne a teraz ťahám už 3. váha sa mi moc nepohla, ale to aj pani písala, ale na cm mám dole.. neviem presne koľko, poriadne som sa neomerala, ale cítim na oblečení. Ale kto sa dá na to, musí s tým rátať, že je to na celý život, inak LOGICKY priberie naspäť. Niektoré jedlá sú iné, ale dá sa na to zvyknúť. Dokonca mi n adruhý krát už chutili.. Vyskúšala som už všeličo, ale toto je naj.. naozaj. Až teraz som pochopila systém chudnutia. Ale jeto pre tých, ktorý chcú naozaj schudnúť a majú pevnú vôľu🙂

gabuchah
16. jan 2017

@katty2012 ty kokos ved to je super 😉 slusny ubytok,si ma prefbehla...
Ja mam za sebou tyzden a schudla som tristvrte kila alebo kilo..tak som troska sklamana,kamaratka zacala neskir ako ja a uz ma dole 1,5kg
No davam pizor,jasne...dokonca pecibo obmedzujem,dam si miesto chleba kalerab...
A tak snad to bude lepsie...ak by som aj schudla kazdy tyzden kilo budem stastna

jopanka
16. jan 2017

20 kg za mesiac je hlúposť aj pri mojej váhe mám cez 80kg.. môj názor

gabuchah
16. jan 2017

@senselinka
@senselinka
Velmi pomaly mi to ide dole..kamaratka zacala neskor a schudla raz tak
Tak mozno to je tym ze nemam ok tu stitnu zlazu plus produkujem mlieko stale
Dnes robim uhrabky,tak dufam ze ked mam rastlinny mozem kombinacia kapusta plus zemiaky 🙂
A otazocku mam,zajtra si chceme dat s muzom sampanske-mam radsej vino zvolit? Lepsi rastlinny den,ze?

jopanka
16. jan 2017

chcem sa spýtať a vy držíte Mačingovú? lebo tu spomínate chleba a zemiaky a to sa vôbec nemôže..

senselinka
16. jan 2017

@jopanka nie, uz nedrzime Macingovu, ale pokracujeme jej sposobom stravovania, tzv. semaforom.
Neboj, ja sa venujem Macingovej a jej celkovemu stravovaniu od aprila, dobre viem, co sa moze a nemoze 😉

senselinka
16. jan 2017

@gabuchah Ale ved to su skvele vysledky!!! Hlavne sa neporovnavaj, to je najhorsie... Idealne chudnutie je 0,5-1kg za tyzden. A obcas zhres, inak ta to prestane bavit 😉
A ano, alkohol sa moze v sacharidovy den

gabuchah
16. jan 2017

@hannna14 Myslim ze ste jedna z mala...
Beztak..20kg za mesiac je brutal...mozno pre zrkadlo fajn ale pre organizmus nie,a organizmus vsetko pamata..o zensky cyklus ste neprisla?

gabuchah
16. jan 2017

@senselinka si zlata, veru,uz nejdem porovnavat,citim sa lepsie a hlavne radsej pomaly ale isto 🙂
A veruze zhresim ,odmenim sa 😀
Takze je jedno ci si dam sampanske alebo vino 🙂 super,hehe 🙂

hannna14
Odpoveď bola odstránená
gabuchah
16. jan 2017

@hannna14 Tak hlavne ze si sa zbadala...🙂 skor zeny on uplne pridu, o cyklus a nemenstruuju..mne tabletky nikdy bohuzial nepomohli ☹ okreem zakazaneho adipex retard 🙂 no keby dam dolu 20kg,nestazyjem sa,ale stacilo by mi 10-15 🙂

simonka18
16. jan 2017

Kocky, drzali ste niektora macingovu pocas kojenia?

gabuchah
16. jan 2017

@simonka18 ja produkujem mlieko...ale iba odsavam a malo,mala bude mat 11m..ale nedrzim detox,iba semafor uz tyzden
Detox podla mna ziadny by sa nemal,ani v tehu,ani pocas kojenia..

senselinka
16. jan 2017

@simonka18 ja som nedrzala, ale zavisi, v akom veku je dieta. Ak je uz prikrmovane, nemyslim, ze by to bol problem. Treba vyskusat, ako bude dietatko reagovat, ale podla AM je detox uplne v pohode pocas dojcenia

gabuchah
16. jan 2017

@senselinka no to je to prave,ze dieta ani nemusi reagovat..toxiny idu do mlieka..vraj...ale tazko povedat...

katty2012
16. jan 2017

@gabuchah mozno predbehla na vahe, ale bola som zavodnena a ty mas zase ovela krajsi jedalnicek. 2kg za mesiac, to mas 10kg za 5 mesiacov. do leta si super. nech nam to vydrzi. myslim, ze do mlieka idu ziviny a ked vela pijes, toxiny idu z tela von

roamers
17. jan 2017

@hannna14 20 kg pri 80kg za mesiac je sebaznicujuce, to iba blbec by sa na to dal, ktory si chce znicit zdravie

pallacinka
17. jan 2017

@simonka18 Moja svagrina (mala ale uz starsie dieta, cez rok urcite), vraj jej to pozitivne vplyvalo na mlieko, mala ho viac a malemu aj lepsie chutilo 🙂

katty2012
17. jan 2017

to mozno len ten nazov "detox" znie odstrasujuco, ale tu nejde o ziadne utrpenie spojene s hladovanim, ci cistenie chemiou, ale o zdrave jedla a ich kombinacie, ktore ked liecia telo matky, urcite prospievaju aj detickam

jopanka
17. jan 2017

keď máte skúsenosti od apríla s touto stravou, ja končím 28-čku o chvíľu a teraz sa ide na to 3-mesačné? ja tomu nejako nerozmiem🙂. ako funguje ten semafor? má sa opakovať 28 až pokiaľ nedosiahnem váhu akú chcem?
Ďakujem za radu

roamers
17. jan 2017

@simonka18 moj maly ma 17m a kojim ho este cez den. Pozri si tuto odpoved na mamile http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...

senselinka
17. jan 2017

@jopanka ano, pokracujem delenou stravou, teda semaforom podla Macingovej a davala som si detox este 2x, prvy raz po mesiaci, druhy raz po troch. Ono je to uz na kazdom, ako sa citi a ci a ako chudne

gabuchah
17. jan 2017

@katty2012 no ved dufam,ze do leta sa nejko dam do poriadku..
A jedalnicek...no dnes mi maly veazil do ust jeden coko morsky plod...tak som zhresila este gumovym medvedom..a zajtra uz zasa prisne