Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@senselinka mne by si prosim mohla poslat to pdf-ko? Zacinam v pondelok s detoxom 🙂
@senselinka super, posli prosim.
@petronela1985
@katty2012 hodte mi maily, baby 😉
@senselinka mohla by som aj ja poprosit to pdf? Vopred vdaka
@senselinka dakujem 😘
@senselinka prave sa ta idem pytat....ako je mozne,ze predvcerom vaha 73,3 -som bola stastna,moj rekord, vcera 74 tak si hovorim ze musim pritvrdit,dala som si za cely den 3male kuskky toho fitness kolacu,potom som sa slusne od 4-21h hybala a upratovala,vecera iba zelenina s kuracim masom...a to som bola do 2:15hore...v noci pol bananu a rano som sa tesila na vahu a 74,2..cize este som pribrala...☹ fakt na toto ja mam kurna stastie..
Teraz citam ze v zivocisnom sa mozu iba zltka? Ci to iba v detoxe
@katty2012 potom nechapem co nam tie vahy robia 🙂 pritom sa mi zda,ze z brucha a z pasa ubudlo...nie vela,ale potesi...
Vies co,ked mam kolac,ako tento,tak si dam jeden ten obdlznik,potom za par hodin som si dala druhy...ale to som nemala velke chute na sladke..dneska som ho robila zasa,len z tvarohu nie moc tucneho a dala som si jeden kusok...
Inak obcas sa mi stava zze si dam niecoho aj viac ked mam mlsnu,ako tej cokolady a nic sa nestalo...mozno to chce este viac vody a fakt dat pozor neskombinovat ani oliznutim,s tym mam obcas ptoblem ked mala trebars je ryzu a musim to vyskusat.....
No aj mne by sa zišlo niečo zhodiť ach jaj nejde to nijako ,ak niečo máte overené tak poprosím info kľudne vďaka
@katty2012
@gabuchah zlaticka, zakladne pravidlo... Nevazte sa kazdy den!!! Ja to obcas urobim, ale len aby som si odsledovala jedno pravidlo - ak jem ovela menej alebo ovela viac, prejavi sa mi to na vahe o dva dni... Nie hned druhe rano. Vazte sa trebars vzdy v sobotu rano.
Dalsia vec... Su urcite potraviny, ktore zadrziavaju vodu a take, ktore zas odvodnuju. Takze ak budete jest trebars cely den len mrkvu, na dalsi den mozte mat o kilo ciac, lebo mrkva zadrziava vodu a tak podobne.
Nerieste vahu! Pozerajte sa na seba globalne, na to, ze ZIJETE zdravo a vsetko ostatne pride 😉
držala som detox 28 dní a teraz má byť 3 mesiace semafór, no chcela by som skôr ako po 3 mesiacoch opäť dať 28čku... (cca po 2 mesiacoch). Spravil už tak niekto?
@senselinka môžem poprosiť o pdf súbor. Ďakujem moooc 🙂
Mozem ten Detox aj ked kojím ? Ale mala ma uz 18 mesiacov , vie prijma aj inú stravu , ale ci sa mi potom nebude vylučovať do mlieka nejake svinstvo😊 Neviem .
@somavi kludne mozes 😉
@anka2211 posli mi mail
Dnes koncim 1.tyzden 🙂 a teda, zmerala som sa, ze ci sa daco pohlo a nic.. v niektorych castiach mam dokonca viac centimetrov 😣🤔 nevadi, pokracujem dalej 😉 snad na konci to bude oooook
Ahojte baby, tak ako sa dari tie co ste prave v detoxe? Ja som teda dnws obed opat brokolica a zase velke tocenie hlavy, neviem ci ten cesnak to moze robit, lebo aj minule ked som ju jedla tak potom ma len motalo. Tekutin pijem vela, tak neviem cim to moze byt. Nevydrzala som vsak so zvedavostou a v ppndelok som sa odmerala a spokojnost bola velka 🙂 uvidime ako to pojde dalej
Ahojte, ja dnes koncim druhy tyzden detoxu, no a dovolte mi podelit sa so skusenostou. Ja to vobec teda nevnimam ako detox, ale pride mi to skor ako kulinarsky zazitok 🙂. Dnes som dala tie zeleninove karbonatky, no skoro slastou som pomrela. Okrem toho som v skupine "milujem brynzdu s bielkami", neznasam med a dnes som si omedovanu lyzicku strcila do ust a na ranajky som si v den "vyber si, co tI najviac chutilo" dala biely jogurt s orechami (na ktore som normalne alergicka, a teraz pocas detoxu nic) s medom a skoricou.
Pitie mi tiez nerobi problem, kedze roky sa snazim vypit aspon 2 l vody, tak uz tie 3-4l je brnkacka, hlavne ak si dam do vody med a citron, to potom ten liter dam aj na ex 🙂. Jedine, co ma otravuje je to varenie, u nas je sef v kuchyni manzel a fakt teraz obsmrdam v kuchyni viac nez on. Financne mi to cca vychadza na 50 EUR tyzdenne a neratam do toho ten med, ten konzumujem, co mame doma roky rokuce a nik sa ho nedotkol 🙂. Niektore veci su mi sice neni jasne, ako napriklad gramaz (kolko masa pri zeleninovych karbonatkoch na 1/3 zeleru) ci informacie ako aky jogurt nizkotucky ci plnotucky, ale i tak i bez tychto informacii to funguje. K dnesnemu dnu 3 kg a polovica jednej preumatiky fuc, co si dokonca aj moj manzel vsimol. Takze drzim palce a ideme dalej.
@hajdenova18 cesbakom...mne tito tiez obcas sposobuje,teda kedysi...teraz ho tak casto nedavam...istalo mi mdlo,slabo..ako pises..skus ho dat menej ,mozno ti zvysil rychlo tlak,alebo znizil...
@senselinka Prosim ta ako je to s domacim pupavovym medom? Je to med,ale z cukru...
Tiez neviem ci sa v oba dni mozu chia senienka,biem ze semienka-rastlinny,ale...
🙂
@senselinka pošleš aj mne tú knihu v pdf?ďakujem
@gabuchah pupavovy med nie je med, takze urcite nie je neutral 😉
Kedze je to cisty cukor, ja osobne by som ho dala v rastlinny den a skor vynimocne.
Chia si nie som ista, ci nie su neutral, pozriem v skupine na FB a napisem ti

@katty2012 aha, tak to je uz asi kniha o stravovani po detoxe... Inak ja mam tu knihu v pdf, poslem ti ju? Lebo toto, co papas ako olovrant, nie je podla mna ok vramci detoxu...