Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@katty2012 ahoj kolko si schudla bo mne uz po tyzdni nechutila mrkva s jablkom atd. i ked to je fajne
oplati sa to vydrzat?
@luciamichael ani mne to nechutilo, robila som z toho bud kolac, alebo piekla v rure placky, alebo smoothie. placky su pre mna naj. spolu 5,5 kg, 4kg za prve 2 tyzdne, potom nic, vaha isla hore dole, posledne 4 dni 1,5 kg. jasne ze sa oplati, tesim sa, ze to mam za sebou,, ale marec/april idem este dalsi. tento mesiac semafor, som zvedava ako a ci sa to bude hybat
@katty2012 a ako si robila tie placky pls? 😉
@kika441985 zmiesas mrkva jablko plus vsetko co tam ide, pridas 1-2 vajicka, podla toho kolko toho robis. na peciaci papier tenke male placky, 30 min. na 200 st., 5 min. teplovzdusna na 220 st., kolac to iste, len tam treba 2 vajcia, lebo je toho viac, dat do formy na 180 st. 40 min. macingova ho ma na stranke ako inu verziu ranajok
Dobrý deň. Som študentkou medicíny a pred pár mesiacmi som sem pridávala dotazník týkajúci sa vplyvu autoimunitných chorôb na plodnosť u žien. Vďaka Vám sa mi podarilo nazbierať vyše 140 odpovedí, za čo Vám chcem veľmi pekne poďakovať. Avšak odpovede mám najmä od zdravých žien a preto ich nemám s čím porovnať. Tak by som Vás ešte raz chcela poprosiť, či by ženy trpiace akoukoľvek autoimunitnou chorobou boli ochotné mi dotazník k diplomovej práci vyplniť. Všetko je anonymné a zaberie to menej ako 5 minút. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred ĎAKUJEM 🙂 http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P
@katty2012 mas pravdu,2kg nie je malo 🙂 keby na zaciatku schydnem aspon 4 a potom po dve tak to je ine,ale najlahsie sa vraj chudne na zaciatku 🙂
Vcera som si uzila den,velmi ma bolela hlava,mozno po idberoch a chabom prerusovanom spanku a tak som si dala aj to co predtym nie...
Rano som mala o pol kila menej,cize ma to nakoplo a pokracujem dalej 🙂
Najtazsie je ze som cely den doma a furt mam pocit ze mi nieco chyba 🙂
To si dobre vyriesila s tymi teplakmi 🙂 do prace alebo skoly nechodis ? 🙂
@gabuchah v knizke je ze jedina povolena kombinacia zelen.+ ovocia je mrkva + jablko😉
@katty2012 dakujem urcite to vyskusam...recept na kolac poznam len ma zaujali tie placky😉
mate niekto macingovu 2 alebo 3? oplati sa kvoli receptom? ja mam 1, zacinam s miernym detoxom, t.z. mam na to len 3tyzdne, z toho sme kazdy vikend u niekoho na oslave, potom idem na tyzden k mojim rodicom, tak viem, ze tam to nedam... skor chcem teraz len taku lahsiu stravu, tak si kombinujem z jej 28-dnovky na co mam chut a co sa mi chce robit... raz som 28dnovku drzala minuly rok v aprili, isli dole 4 kila... potom som sa stravovala normalne, co pre mna znamena, ze si dam aj sladke a vecer sa snazim zeleninu, syr... pecivo obmedzujem, mam rada knackerbrot a polystyren, i ked neviem ci je to zdrava volba, no nahradza mi niekedy chlieb...
@gabuchah nemoze sa kombinovat okrem jablko+mrkva, alebo cvikla+slivky, pise, ze to moze byt. ano, ten pocit poznaaam, ze stale mi nieco chyba. neznasam to, mala som to tak pri detoxe, ale teraz napodiv uz nie. robim si jedla podla chuti, ale sacharidy zatial len ranajky a desiata, to musim mat ovocie. a olovrant si robim frozen jogurt, lebo bez zmrzliny sa mi tazko zije 🙂 len ten cas varenia a nakupov ma nici, a v obchode som hodinu, co citam vsetky etikety. ja cely den beham, takze na jedlo nemyslim, staci kava. ty ked si doma, to chapem... skus si vyhrabat nejake recepty, co mas rada. a hlavne to nevzdaj ked si uz zacala. napiseme si v maji a budeme sa zo seba tesiiit 🙂 v teplakoch do prace 🙂
@lenkahanka 2 urcite ano, 3 je trocha slabsia na mnozstvo receptov, na konci ale pridava cviky ake doporucuje cvicit
No baby, o par dni sa k vam znovu v tvrdom rezime pridávam 😉 Babo nam znovu odislo, treba sa vratit k zdravemu papaniu a dat to brucho dole 😇
Prajem vam krasnu nedelu 💖
@senselinka 😟
@senselinka Boze...a presne som ba teba myslela,aj postu som ti chcela pisat,ci je vsetko v poriadku, ked ta tu niet...moc ma to mrzi...skusala si caje bejake plus alternativne veci,akupunkturu? Neblbne ti stitna zlaza? ☹ drz sa...
Mozno netreba na seba az tak prisne...
Ale co ja vobec kecam
Inak..ja sa spustila...same oslavy...nejedla som vela,ale dala som si...na endokrinologii som vyfasovala lieky,tak pevne vetim,ze to pojde rychlejsie a nebude ta vaha kolisat alebo stat..cize od zajtra zaaa hura na to
dnes začínam, dúfam, že to vydržííím
@senselinka to mi je velmi luto,a ja som sa vam sem prisla pochvalit ze ako som uspesne vcera ukoncila detox . Moje vysledky: prsia -2 cm,ppd prsiami -5 cm, pupok - 8 cm, pod pupkom kde mam nakvacsiu pneumatiku -9 cm, pod zadkom -5 cm. Som spokojna. Dnes idem svoj vlastny semafor. Tebe drzim palceky nech ta uz.nic zleho nestretne
@hajdenova18 super, krasne vysledky!!! 💗👍
Dakujem, dievcata, velmi si vazim vasu podporu, aj ked je toto skupinka o jedle a nie tehotenstve 😇 Ja viem, ze vsetko bude ok, ze babo odislo, lebo nieco nebolo vporiadku... A vrati sa mi 💖
@bibinka379 to je riadna zmena, prepáč, ale to nevyzerá na 28smičku ale na 2mesačku...maš dobré spalovanie ked si schopná íst o dve čísla dole behom mesiaca
@hajdenova18
@hajdenova18 ty kosko, to je super...to je kolko,8-9kg?
@gabuchah no to ani nie je 28 jeden krat ale 4x . A dalsi pol rok moj semafor.Zo 103 na 70 a velk.54 na 38-40.
@gabuchah vaha sa mi v den detoxu pokazila ale styri dni pred detoxom so
@gabuchah vaha sa mi styri dni pred detoxom pokazila ale vyedy som sa vazila a k dnesnemu dnu (druhy den swmaforu) mam o 7,1 kg menej, tesim sa, aj ked ns valentina som porusila trosku,ale od zajtra naplno
@bibinka379 28-dnovy detox si drzala 4x za sebou hned, alebo medzitym bol ten semafor... ale klobuk dole, krasny vysledok 🙂 cize za aku dlhu dobu si dala dole tolko kg?
@iskernik drzala som ho 4x za sebou a potom uz som jedla to co mi z toho 28dnoveho detoxu este chutilo. Stale som na zelenine varenej pecenej ,smazenej uz vlastne 14mesiacov.
A dakujem za povzbudenie🙂

toto je vyborne... pridala by som opecenu cibulku a opecenu slaninku - az po diete https://www.babskeveci.sk/fantasticke-karfiolov...