icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gabuchah
14. feb 2017

@hajdenova18
@bibinka379

baby...waw.....klobuk dole.....
ja sa k detoxu ešet teda nedostala, mesiac som dodržiavala semafor a odvtedy prehreškujem, ale dávam beztak pozor a neprehánam to....

to sú užasné výsledky....

moja mama má velkost 52, neviem si predstavit že by mala váhu skoro ako ja, to je brutal...clovek sa musí inak dobre cítit!!!

sims123k
15. feb 2017

Idem na to ;)

gabuchah
18. feb 2017

@katty2012 ahoj 🙂 ako sa ti dari? 🙂
Mne nic moc teda...vaha-74....mala som uz 72 a neviem...par prehreskov plus nafasovala som lieky na stitnu zlazu, hormon nejaky a vaha si dala 74 a stale plys minus 300g sa drzi...
Co je najhorsie,co som si vsimla,non stop by som jedla,samozrejme to nerobim,ale je to sila...
Znova spm kukala tie recepty a celkovo detox,ale pri tomto style zivota a detoch by som nemala cas si vyvarat...
Citala somnuz aj o nizkoglykem.potrravinach,bmr a vsade sa nieco ine odporuca 😀

hajdenova18
20. feb 2017

Baby idem sa vam.zase trosku pochvalit. Tyzden samaforu po detoxe za mnou a opat som o. 2 kila lahsia. Juchuu 🙂 este ma caka veeeelmi dlha cesta ale kupila som si dnes aj motivacne nohavice tak uvidime ako to pojde dalej. Drzte sa vsetky spolubojovnicky 🙂

gabuchah
20. feb 2017

@hajdenova18 len tak dalej 🙂 😉

jakyra
21. feb 2017

Ahojte tak aj ja sa k vám pridám,dnes mám druhý deň detoxu.Včera ma hrozne hlava bolela aj keď som 3litre vody vypila.Dnes mi je už dobre 🙂 ..Ráno som neodolala a skočila na váhu a 2,6kg je preč,ale to bude len voda,ale veľmi potešilo 🙂..už sa odvážim až na konci sľubujem 🙂 ..minulý rok detoxom odišlo 7kg,takže by ma nesmierne potešilo keby je rovnaký výsledok..ale pred tým som necvičila a teraz sa chystám,tak snáď sa k tomu dostanem..tak držme si palce 🙂

gabuchah
21. feb 2017

@jakyra to ti za jeden den odbudlo 2,5kg?:-O

jakyra
21. feb 2017

@gabuchah áno..ale to je len voda určite 🙂..aj minulý rok keď som držala detox,tak po prvom dni som mala menej o cca 2,5kg.

gabuchah
21. feb 2017

@jakyra ty kokis tak to je asi najviac co som pocula 🙂 za tyzden ma niekto problem dat dole 1,5 🙂 super 🙂

jakyra
21. feb 2017

@gabuchah veď aj mňa samú to prekvapuje 🙂 ..ale že aj v prvom detoxe takto presne za jeden deň padlo dole,ale už to nepôjde tak rýchlo..i keď mňa je dosť,takže má čo odchádzať 🙂

katty2012
21. feb 2017

@gabuchah ahooj, no ja s vahou hore dole, chytaju ma tiez nervy, ide to ako chce, som 2 tyzdne po detoxe a mam dole horko-tazko 1,3 kg. este k tomu ma seklo, takze nemozem uz druhy tyzden cvicit... no tie 4 kg asi nedam. vaha zase letela von z domu a uz ju nechcem mesiac vidiet. nechapem, ze sa mi vratila chut na sladke. od aprila idem urcite znovu na detox. nic mudrejsie mi nenapada. a co si citala, v com sa to odlisuje od semaforu? kombinacie? ja sa mam zajtra - len tak - stretnut s jednou vyzivovou poradkynou, som zvedava na jej nazor na stravovanie a z toho celeho chaosu co mam v hlave si potom snad postupne poskladam nieco, co mi bude vyhovovat tak celozivotne. napr. mi hovorila, ze vlocky a pod. na ranajky su uplne nevhodne.... ze na ranajky ma byt sacharid, ale nutne aj tuk, lebo potom to inac spaluje atd atd.
jaaaj mame to ale trapenie 🙂

stevvvka
22. feb 2017

ked kojim, taky detox drzat nemozem, ale nieco miernejsie sa nenajde?

gabuchah
22. feb 2017

@stevvvka Ja kojim a riadim alebo riadila som sa semaforom,je to menej drasticke 🙂

roamers
22. feb 2017

@stevvvka ja kojim a isla som podla detoxu. Ona sama pise, ze je to vhodne i pocas kojenia

gabuchah
22. feb 2017

@katty2012 heeej,ale ved to mas super ubytok...zacinali sme spolu na rovnakej vahe,ja mam cez 73 a ty krasnych 67-68!!!! Ved to jecsuper, to mas uz vel 38/40, nevzdavaj to 🙂 radsej takto pomaly ako keby sa ti to ma pptom vratit a musis zit na vide, vies co by som ja dala za taku vahu....!
🙂
A vlocky ked si das s orechami abmefom,mas tam vsetko, z vlociek nie je clovek hladny,postupne uvolnuju energiu, podla mna to je fajn volba 🙂 kolko poradcov tolko inych planov...
Ja som.nasla na nete zadarmo podla vahy,vysky a tak...vola sa to fit list...podla toho kolko chces schudnut ti vypracuju jedalnicek a za kolko tyzdnov by to malo ist dole..kukni na to..
Ja som dneska zacala tou mrkvou z detox u,najviac mi chutia orechy s medom 🙂
Inak mne to fakt zabera cas...ked sa chcem podla niecoho riadit, potrebujem si to nachystat,premysliet...a to sa mi nie vzdy da....
Inak mne sa chut na sladke tiez vratila,aj som ju mala pocas semaforu...preto som stale med vyjedala,alebo ten kolac rez bez muky a cukru robila...
Potom boli oslavy,za tyzden ma mala rok,to bude isto torta...no nejdem to tak hrotit a raz za cas siahnem aj po tomto...
Uvidim ako to s tymi liekmi pojde...
A ty fakt,bud spokojna a stastnejsia, behom mesiaca a pol dat dole 7kg to je mega!!!!!! Pre niekoho sen 😘 a hlavne ak cvicis,svaly su tazsie ako tuky...urcite ta okolie uz chvali 🙂

gabuchah
22. feb 2017

@jakyra
@jakyra no zo mna tiez ma co odchadzat,ale toto sa mi este nestalo co tebe 🙂

gabuchah
22. feb 2017

@roamers
@stevvvka

Ono adi aj zalezi ake velke je dieta...
Macingova mozno pise,ze sa mize,ale trebars take orechy su alergen...
Z luskov mna ide urvat,to same moze mat podobne problemy aj babo..celkovo strukoviny som nemohla a okrem cerv.sosovice ich ani jest nemozem...

senselinka
22. feb 2017

@stevvvka skus delenu stravu podla Macingovej, ale podla mna ked zacnes maleho prikrmovat, kludne si daj aj detox 😉

katty2012
24. feb 2017

@gabuchah ano, je to uz vidiet, ale to, ze stale mam takmer 8 kg nadvahu sa necitim vo svojej kozi... preto lamentujem, ale ked sa dam do kludu, tak sa tesim, ze mam nieco dole, aj ked moj plan nevychadza, lebo bez tejto stravy by som urcite mala uz aj 2 kg hore k tym 14-tim. tak si sa predsa len dala na detox? ci len ranajky? ten recept na ten kolac si sem davala? mam hladat, ci tusim si sem dala len foto? nedas pls recept? ja som piekla makovo tvarohovy, ale kedze tam isiel prasok do peciva, tak som ho nakoniec nejedla, len som chodila okolo a vonala ho ako pes 🙂 ja som kedysi sladila erythritolom, poznas? ale neviem ci sa to moze pri macingovej, ale je to super cukor, nema ziadne kalorie, ani ziadnu pachut ako napr stevia. trpim bez sladkeho.. ja som tiez po 2 oslavach, cakaju ma dalsie a dalsie... ty si si dla zhotovit jedalnicek podla toho fitlist? chcelo to kontaktne udaje, tak som to zastavila... ze za tym nieco bude 🙂

senselinka
24. feb 2017

@katty2012 a preco nesladis medom??? Ved med je neutralne sladidlo 🙄

katty2012
24. feb 2017

@senselinka normalne sladim, ale teraz som na skusku znacne obmedzila med, pretoze som citala od jednej zeny, ze jej stala vaha, jedla vela medu. znizila davky a pohla sa aj vaha. med je super, ale je prilis kaloricky, chcem si to tyzden otestovat, ze co to urobi

senselinka
24. feb 2017

@katty2012 aha, jasne. Tak drzim palce 😉
Buduci tyzden zacina predvelkonocny post, tak mozno si dam znovu detox 😇

katty2012
26. feb 2017

@senselinka boze, to uz??? no ja nie som na detox este pripravena, az v aprili. a to pri kazdom detoxe chudnes tak isto? jedno ci prvy, druhy, treti...?

senselinka
26. feb 2017

@katty2012 ale kdeze, ja schudnem tak dve, tri kila a pri poctivom deleni si to udrzim, ak robim blbosti, priberiem... Teraz tym, ze som bola tehotna, som obcas porusila a po potrate "zajedala" zial a sup, hned dve kila hore a okolo brucha pneumatika 😢 V aprili mam stretavku po 20 rokoch z gympla, tak ked tam nepojdem s krasnym tehu bruskom, s pupkom od jedla tam rozhodne napochodovat nemienim 😇

jaroe
28. feb 2017

baby mohli by ste mi prosim poslat Macingovu v elektronickej forme? Tu uplne prvu pripadne aj ine. dakujem pekne. jaroe@centrum.sk

katty2012
3. mar 2017

@senselinka no jasneee, kto by isiel na stretavku s pupkom od jedla, to chapem naplno 🙂 skvela podpora motivacie... zacala si ten detox? 40 dni uz asi plynie.. neviem, nesledujem to, ja sa napojim za mesiac. inac som po 10 dnoch co nejem med, orechy, sacharidy len na ranajky desiata a mam dole 2,8 kg. ano, k tomu aj kopa stresu, co som mala, jedno s druhym, ale vysledok ma tesi. mas za sebou narocne obdobie..., maj sa najlepsie ako sa len da..

senselinka
3. mar 2017

@katty2012 dakujem, cely tyzden za mnou ciste psycho, stale si hovorim, ze uz len lepsie moze byt 😛
Skvely posun na vahe, uzadny vysledok!!!
Ja zacinam zajtra, uz sa tesim 😇

gabuchah
4. mar 2017

@katty2012 ty brdo,krasny ubytok..ved si ani nie za 2m dala dole 10kg,to je super..
A co jedavas,ze si vsetko vymedzila? 🙂
@senselinka
Tak predsa si sa na to dala? Nech sa ti dari a zmizne aspon 5kg 🙂

Baby,ja som stale na mieste...vaha takmer rovnaka...malá bola chorá, horucky uz vyssie hadam ani nesli, zacina behat,ale len s mojou rukou, vcera oslavila rok a nachystat si zdrave ranajky ako pri detoxe zvladam tak 3x do tyxdna,(chodi nam spavat aj po 23h)a ked je psycho,zjem co je...obdivujem vas,ze to tak zvladate a mate volu...
Stale to nevzdavam

gabuchah
4. mar 2017

@katty2012 inak to sladidlo nepoznam,kuknem ho, ja moc na um.slafidla nie som,ale asi zacnem 😀
Inak do kolaca som tiez dala trocha prasku do peciva,stvrt lyzicky...
Si dobra ze zmakbes upiect a nedat si 🙂

katty2012
4. mar 2017

@gabuchah no to ked mi prepne v hlave tak dodrzujem vsetko, nezjem nic co nemam, ani nechutnam. potom mi prepne naopak a objavi sa den ked tlacim do seba vsetko, tak nakrmim chute a potom pokracujem zase tak ako mam. to nie je take typicke umele sladidlo,: "Jedná se o cukerný alkohol, který se přirozeně vyskytuje v mnoha druzích ovoce a ve vyšších koncentracích v potravinách jako např. sojové omáčce, v sýru, ve víně či v pivu. V potravinách má funkci zvýrazňovače aroma, zvlhčovadla, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu. Disponuje řadou pozitivních vlastností - nízký glykemický index, nízký obsah kalorií, nízký projímavý účinek. Nezvyšuje hladinu cukru v krvi a nemá vliv ani na hladinu inzulinu. " vynechala som med uplne, orechy, susene ovocie a od obeda nedavam sacharidy, len rano graham rohlik so soj. natierkou a zeleninou, desiata jablko, obed vecera zeleninove jedla, alebo maso so zeleninou, olovrant jogurt s tym erythritolom a lyzickou cisteho kakaa. na to sa tesim cely den. ale uz som si na to zvykla a nevymyslam cez tyzden, uplne v pohode, len vikendy su narocne, ked su navstevy, vylety... ale u nas v chladnicke nie je nic co nesmiem, ani kusok sladkeho doma, nic. takze viem si predstavit, ze u teba s detmi mas vsetko po ruke a v krize to proste zjes. chapem uplne. vyvesaj si vsade dookola svoje stihle foto 🙂 oklam zaludok nejakym nahrazkami. ja ked mam vecer chut jest, tak mam stale po ruke celerove hranolky, to mozem dookola, alebo si robim zmrzlinu z jogurtu. este stihas do leta, nastvi sa a daj to 🙂