icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

senselinka
22. mar 2017

@iva0905 super, velmi sa tesim, len tak dalej 💖

senselinka
22. mar 2017

@kasssiopea cesnak a cibula su dochucujuce prisady, ale fazulky ci cvikla su zakladna potravina, na ktorej je jedlo vystavane, takze musia byt zachovane 😉
Ja rozne kombinujem a prerabam jej recepty, ale vzdy zachovam vsetky suroviny. Akurat obcas vymenim vajce za syr a opacne, cviklovy salat milujem s pecorinom a mrkvovy perkelt s omeletou 😇

zaiaa
23. mar 2017

@bubo27 tu na tretej strane, ale potrebuješ aj knihu kvôli pointe, inštrukciám a receptom, na bazáry kúpiš v pohode

bubo27
23. mar 2017

@zaiaa díík

iva0905
23. mar 2017

@senselinka ahooj tak 4den za mnou akurat veceriam cukutu ale bez syra a perfekt takze zatial sa drzim ..este som nezhresila co sa cudujem sama sebe ze vydrzim bez mäsa pretoze ja som typicky mäsozravec ako sa patri hahaha

senselinka
23. mar 2017

@iva0905 a prrco si mala cuketu bez syra, ved s nim je to super 👌

iva0905
23. mar 2017

@senselinka haha no verim ze ano jednak moc niesom syrova a po druhe som nestihla kupit dnes..ale inac fakt som prekvapena z jedal su fakt dobroty..tak som zvedava zajtra skocim na vahu ze co sa udialo za 5 dni dufam a verim ze budem pozitivne prekvapena 😉

iva0905
24. mar 2017

@tinushik ahoj tak ako zvladas detox??

iva0905
24. mar 2017

Ahojte zienky tak zacinam dnes 5 den ..super spokojnost velka rano som sa postavila na vahu a neverila vlastnym ociam ..zo 69.7 kg co som mala v nedelu rano tak dnes 67.8 kg ja neverim je to super pocit...

kasssiopea
24. mar 2017

@senselinka
Ahoj, toto je SOS prosba o radu 🙏
Nečakane cestujeme o pol hodinu do BA a nestihnem nachystat obed, domov sa vrátime až o piatej. Nejaký nápad?
Mame 7.den detoxu.. 😰

senselinka
24. mar 2017

@kasssiopea co mas na obed a veceru, lebo su tri jedalnicky

jaroe
24. mar 2017

baby dajte nejaky tip na sacharidove jedla. Netusim, co budem jest po detoxe. Cestoviny bez masovej omacky alebo aspon syra mi vobec nechutia. Zemiaky tiez neviem, ako pripravit bez zivocisnej skupiny. Mam rada placky, tam ide vsak vajicko, pecene zemiaky jedavam so slaninou alebo smotanovym dipom...nic z toho vsak nie je delene...pomoc

kasssiopea
24. mar 2017

@senselinka
Cviklový salat a mrkvovy perkelt.

senselinka
24. mar 2017

@kasssiopea no, uz ti asi moc nepomozem, ale kludne si si mohla dat na obed surovu mrkvu a k tomu syr, ak sa ti nieco taketo stane, mozes kludne vymenit obed a veceru, dokonca aj obedy vedla seba stojacich dni.

senselinka
24. mar 2017

@jaroe do placiek mozes dat zltok, ten je samostane sacharid. Uplne skvele su cestoviny s roznymi omackami, trebars z pecenej tekvice, rozmixujes so sojovou alebo ryzovou smotanou, to milujem!!! Ja si robim indicku ryzu so sosovicou, do nej len opecena cibulka a kari korenie alebo kurkuma, super to je. Alebo miesto sosovice cicer. Ten sa da tiez na sposob segedinu, tam das ryzovu smotanu a k tomu kludne knedla. Len bacha na zlozenie, aby v nej nebolo mlieko... s cestovinami mozes hlivovy perkelt, to je strasne dobre, zeleninove rizoto posypane udenym tofu... A zemiaky si kludne daj s tatarkou, ak je v nej len zltok, je to sacharid. Taktiez mozes vyprazat karfiol, brokolicu, cuketu... obalis len v zltku a struhanke, alebo spravis cesticko z hrasky a sojovej smotany a vyprazis. Halusky s kyslou kapustou a oprazenym udenym tofu su tiez vyborne. A potom sladke jedla... Cestoviny s makom, orechami a medom, buchty rozne s lekvarom. Len tam si treba odsledovat zlozenie, alebo piect doma, aby v nich nebolo maslo, mlieko a cele vajce.
To len tak narychlo, co mi napadlo, je toho kopu 😉

gabuchah
24. mar 2017

@senselinka ty kokos, to je jedal...a clovek hodinu rozmysla co a ako varit 🙂

jaroe
24. mar 2017

@senselinka dakujem za tipy, musim sa odhodlat na to tofu. Pripomina to aspon trochu chut syra?

senselinka
25. mar 2017

@jaroe nie, vobec nie, ale ja mam tofu velmi rada. Ale iba udene, to spravi jedlu vybornu chut. Ked nakrajas na drobne kocky a upecies do chrumkava, mas to ako slaninku 😉

senselinka
25. mar 2017

@gabuchah verim, ze si vyberies a pochutis 😉

tinushik
25. mar 2017

@iva0905 wooow ty ides riadnou rychlostou! Ja mam dole "len" 1,0 kg aj ked za 5 dni chvala Bohu! Zatial sa drzim presne podla jedalnicka, okrem jedneho gumeneho macika, co som vcera ukradla dcerke zo sacku... 😝

iva0905
25. mar 2017

@tinushik ahojky no tirz som sa cydovala no uvidime co to bude dokonca...ja zatial pohoda ide to tiez sa drzim jedalnicka a chuti..tak drzim nam palce u mna je vikend tazsi kedze manzel doma a on papka dobrotky..musim odolat

izabelka4
27. mar 2017

@senselinka
Ahoj, chcela by som sa ta spytat, ci si namiesto zelerovych hranoliek mozem pripravit pyre. Ak ano, mozem ho doladit trochou sojoveho mlieka? Mala by som to mat s rybou. Dakujem ti vopred 😊

senselinka
27. mar 2017

@izabelka4 pyre si kludne sprav, ale urcite v ziadnom pripade so sojovym mliekom, to su sacharidy a ryba bielkoviny.
Skus si hranolky upiect na papieri v rure, su skvele 😉

izabelka4
27. mar 2017

@senselinka
mne tie hranolky az tak nechutili. je pravda, ze som si ich pripravovala vzdy den vopred, cize boli gumenne. zajtra pridem z prace asi neskor, zas ich nestihnem nachystat cerstve, preto uvazujem o pyre. cize len uvarit a rozmixovat?
dakujem. si uzasna, ako paradne sa v tom orientujes.... v stredu koncim 28 🙂
som ocarena, chcela by som pokracovat v delenej, len si musim doplnit vedomosti 🙂
dakujem ti este raz 😉

senselinka
27. mar 2017

@izabelka4 za malo, velmi rada 😉
Ja na Macingovej fungujem uz skoro rok, takze uz mam veci uplne zazite... Automaticky odoberiem polievku sebe a rodine dorobim halusky a tak podobne.
Ked budes pokracovat, kludne vsetko konzultuj a hlavne si vzdy premysli jedalnicky dopredu, jednak nebudes v strese, co teraz rychlo zjest a nepomylis sa. A nikdy sa nevyhladuj!!! (pokial to bude co len trochu mozne). Vtedy sa najskor vsetko porusi.
A pyre len uvar a rozmixuj, pripadne ak mas maso alebo rybu, mozes dat kusok masla. Ale podla mna zeler sa dlho vari, to sa ti daaaavno stihne upiect v rure. Ked nakrajas na polcentimetrove hranolceky, posolis, pokvapkas olivovym olejom, premiesat a sup do rury na 20 minut na 200 st. Musia byt take makke a hnedkaste. Mne sa tam skor strati ta zelerova chut, pyre bolo velmi vyrazne.

tinnky
28. mar 2017

@senselinka baby ja som tera 16den a tam su na obed 3 jedla napisane, knihu nemam, tak asi to mam na vyber z tych 3, ze? Inak som schudla doteraz 3kg

senselinka
28. mar 2017

@tinnky nie, mas si dat z kazdeho kusok, nie vybrat si jedno

tinnky
28. mar 2017

@senselinka fuha tolko je nevladzem..ja celkovo som.strasne syta z tohto a nechce sa.mi varit 3 druhy

senselinka
28. mar 2017

@tinnky ale ved nemas zjest z kazdeho plnu porciu... A ked sa ti nechce varit, tu je potom tazko radit 😕 Vela veci sa da pripravit naraz na viackrat, dat do flase do chladnicky, zamrazit... Nemusis vsetko varit vzdy nove a cerstve

tinnky
28. mar 2017

@senselinka no doterz som varila v pohode 2x, ale tri r9zne jedla naraz fu to je vela..to asi si vdy len jednu vybwriem