Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@senselinka ahojky tak hlasim uspesne druhy tyzden za mnou naposledy vaha bola 67.8 v piatok rano dnes ku veceru 66.5 tak verim ze rano bude este menej o par deko ale spokojnost maximalna..zhresila som iba raz v stredu mal synator narodeniny tak nas manzel pozval na veceru a dala som si hovädzi steak jaaj to bola dobrota konecne MÄSO haha..ale kilecka idu dole uz aj okolie vidi zmenu..tak hadam to dotiahnem uspesne do konca este 2dva tyzdne..a tvoje rady tuna su na nezaplatenie dakujemmn
@iva0905 super, krasne vysledky, velmi sa tesim 😍
Dakujem, ja rada posuniem, co som sa naucila, ak to ma pomoct 😉
Ja som vcera skoncila, dolu mam 3 kg, co je fajn na to, ze uz mam detox 4x 😊 Dnes prve nedetoxove ranajky, chia puding s bananom a vlasskymi orechami, mnam!
@senselinka tak dobru chut ja som mala mrkvu s jablckami a vsetko co ku tomu patri..
Chcem sa ta opytat po skonceni detoxu sa mam ako stravovat pretoze si myslim ak nabehnem na normal stravu tak kila sa isto vratia..ako su jedla ktorych sa neminim vzdat..
Detox ma naucil jedno a to ranajkovat nikdy som neranajkovala a to bola prva chyba teraz pohoda ja milujem banan kiwi oriesky s medom to je jedna basen veru
@senselinka
Velka gratulácia, 3 kila na štvrtý detox su krásny výsledok. 👏
Ja mam pocit ze váha akosi stojí, koncime 2 tyzden - dnes na obed konecne maso, to je radosti 😂, ale povedala som si, ze vydržím a odvážim sa až na konci.
Senselinka prosím Ta, ako dlho pecies v rúre tie karbonátky?
A druha otázočka pre odborníčku 😉 - budúci tyzden mame mat varenú cviklu, tuniak, cibuľa.. táto kombinácia sa mi ale nezdá moc lákavá. Ako upravujes tento recept?
@kasssiopea dakujem 😘
Mne vaha po dvoch tyzdnoch dokonca vyskocila hore, to je normalne 😉
Karbonatky peciem na 200 st cca pol hodiny, kym nie su zlatave na vrchu. Ale uz ich mas asi zjedene 😂
Ja mam velmi rada tu cviklu s tuniakom, vobec to neupravujem... Je to fakt chutne spolu. Urcite si kup tuniaka v oleji, mal by byt v olivovom, maju v Lidli. Cibulu odporucam cervsnu, je jemnejsia. Nastruhaj cviklu, daj trosku soli, nadrobno nakrajanu cibulku a trosku oleja z tuniaka. Premiesaj a nechaj trosku zachladit. Potom uz len vyklop ciste masko a mozes papat, je to dobrota, neboj 😉
@iva0905 super, ak sa ti toto stravovanie paci, treba pokracovat... Detox je len priprava tela na dalsie chudnutie. Ja pokracujem nadalej Macingovej semaforom, resp.delenou stravou podla seba. Ak pojdes presne podla jej jedalnicka, je velmi realne, ze budes dalej chudnut. Ak ostanes len na spravne delenej strave, mozes si dopriat aj sladkost ci vyprazane masko, ale chudnut uz nebudes. Ale ak budes v deleni poctiva, nemala by si ani pribrat 😊
Ak budes chciet jej 90 dnovy jedalnicek po detoxe, poslem ti na mail, len cez vikend nemam pristup na pocitac, kde to mam ulozene, lebo sme odcestovani. Ak to aj nebudes dodrziavat presne, aspon na inspiraciu je to super. Hlavne nemusis stale spekulovat, co zas varit...
@senselinka posles ho aj mne prosim ta? Mam.este tyzden detoxu a rada by som este pokracovala
Ahojte baby, ešte jete podľa Mačingovej, alebo skúšate niečo iné? Ja by som chcela začať so sebou dačo robiť a potrebujem sa namotivovať. Čo všetko ste už vyskúšali a aký to malo na vás efekt?
@senselinka mohla by som aj ja poprosiť ten 90 ďňový jedálniček,veľmi by som bola vďačná ..detox v pohode zvládam ,takže keď by som msla jedálniček aj naďalej išlo by mi to ľahšie 😀
@senselinka Aj ja si prosím ten 90dňový jedálniček. Ďakujem veľmi pekne.
Zajtra mi končí detox, išli dole len 2kg a to mám nadváhu ako blázon. Ale chcem pokračovať, lebo keď sa hodím na starú stravu, tie dve kilá budem mať do týždňa nazad!
@tesss posli mi mail
@sinqopa ahoj ja som dnes 14 den detoxu a mysim potvrdit kila udu dole zacala som 69.7 a dnes rano 66.2 takze spokojnost len musis dodrziavat jedalnicek..funguje to isto budes aj ty vidiet vysledky ..drzim palce ..
Na motovaciu potrebujes len to ze sama chces a su tu super rady ktore ti isto pomozu co a ako robit..
@senselinka poslala som ti ip s emailovou adtesou, posles mi teda ten 3 mesacny semafor? Velmi by si ma potesila
@senselinka
Dakujem Ti, prave som dala piecť ked si mi napísala, takze som piekla podľa rady a boli naozaj skvele.. 👏 Skúsim tuniaka podľa Tvojej rady, som naozaj moc rada ze sa mam koho popýtať..
prosím Ta, môžeš aj mne poslať jedalnicek na dalších 90 dni? Adresu posielam v IP..
Držala ste niektorá tú 3 mesačnú schodíkovú metódu?
Aké ste mali výsledky?
Ďakujem!
To by aj mna zaujimalo, ze ci niekto aj schudol, alebo len udrziaval vahu..ako som pozerala na zlozenie jedel, tak podla mna schudnem.aspon 5kg aj pri tejto schodikovej
@senselinka dakujem za fajny rozpis 3 mesiacov!!!!
@senselinka dakunem za emailik no uvidime ako to pojde dalej zatial sa drzim haha
Ahojte babulky.pridavam sa k vam . Ja som uz par krat 28 mala za sebou a tera od pondelka idem na nu zas aj s mojim. Moja vaha bola vzdy 58 kg a teraz mam 75 kg . Mam dve deticky a prvej drobcici mi riadne pomohla a preto teraz po druhom drobcovi sa chcem opat dat do poriadku. No mam problem z niektorymi jedlami a videla som ze si ich upravujete ,ja potrebujem poradit s mrkvovym perkeltom ,ten mi vobec nechuti. Dakujem za napady 🙂
@senselinka
ďakujeeeeeem za email 😉

@tinnky ako chces. Macingova kaze z kazdeho trochu, asi vie preco.
A ved ked mas trebars mrkvovy perkelt a brokolicu, len prihod tu brokolicu k mrkve, ked zeleninovu polievku s luskami, daj tie lusky do polievky... Cviklovy salat sprav naraz vela, v pohode ti vydrzi 5 dni v chladnicke.
Ale hovorim, ako chces