Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@senselinka no asi tie dochucovadla ale celkovo je to take neviem dnes to mame na obed tak skusim to este raz a potom napisem vo nam tam vadi najviac
@dadkag1 ja tam napríklad nedávam rozmarín, to fakt nemôžem... iba veľa cibule a dávam kurkumu. A nerobím to so syrom, ale spravím si omeletu z dvoch vajec a nakrájam do toho. Mrkva nemusím byť úplne mäkká, ja to asi ani nedusím tých 20 minút, len tak 15, aby nechrumkala, ale ani nebola rozvarená. Skús, uvidíš, potom daj vedieť 😉
@senselinka dakujem tak uz sa dusi mrkva,dala som vsetko co pisala a ale asi ten rozmarin bude problem,ale skusim rozmixovat a prave som zistila ze to mame na veceru tak ked potom zjeme dam vediet ako sme dopadli 😀
@senselinka tak mrkvovú večeru máme za sebou, urobila som nám pre istotu vaječnú omeletu a na to som dala tu mrkvu posypala syrom a paráda,sme sa obaja oblizovali zaušami.
Len dúfam že nevadí ta kombinácia 😉
@dadkag1 som rada 👍😉
Len ozaj by sa nemalo kombinovat aj vajicko, aj syr, treba si vybrat jedno 😉 Mne napriklad cviklovy salat totalne nechuti s vajcom, davam nan iba pecorino (nieco ako ovci parmezan) a to je ina mnamka 😇
@senselinka ďakujem za radu , ok tak zajtra bude bez syru 😉
Ahojte baby, je tu medzi Vami nejaká, čo je po operácii štítnej žlazy a drží Mačinovú? Ja som veľmi pribrala od operácie... tak premýšľam, či neskúsim toto...
Pisem opat , ako inac pripravujete cuketu ? ☹😒🙂
@dadkag1 ja bud ako polievku, rozmixujem na krem a pridam syr, alebo nakrajam na tenucke platky, dam do misy, nalejem oliv.olej, sol, cesnak a nastruhany syr, vsetko spolu premiesam a dam na plech piect na 200 st 20 minut, je to super! Mala som problem nezozrat porciu nachystanu na druhy den 😇
Ahojte, skúšala niektorá z Vás urobiť raňajkový koláč podľa mačingovej? Ja sa z neho neviem trošku vymotať. Koľko čoho mám vlastne dať 🙂
@ollliv ja som ho nerobila, ale chystam sa... Je to ale velmi zvlastny recept, lebo vobec nerespektuje nieze detox, ale ani len delenku. Takze ja osobne sa ho chystam robit v pomere 150 g mrkvy, 150 g jablio, hrozienka a vsetko podla chuti, hrst orechov a dve zltka, vymastit kokosovym tukom. A vsetko nasobit podla toho, kolko chces porcii, toto bola moja porcia na ranajky pocas detoxu
@senselinka ja som ho našla na jej stránkach a podľa fotiek to vyzerá tak že ona si jablká predvarila? https://macingova.sk/recept/ranajkovy-kolac/
no až na tie dve vajíčka, ale inak je to to čo raňajkuješ počas celej 28-dňovky
@katy31 nie, len zvitazila chut na sladke 🙂 Ale id vcera som zase zacala a zarial sa drzim. Nemala som dona suce brokolicu, ale tak dpravila som si mrkvovy perkelt. Kupila som si este elektricke struhadlo, lebo to struhanie ma tuez nebavilo a rano tiez nebolo na to vela casu a takto to mam vsetko pekne postruhane za par sekund. A uz fajn 🙂 Kedy Ti vyberali SZ?
@katty2012 ahoooj, som casto na teba myslela 🙂 ja sa stale drzim v akomsi kruhu, schudla som iba dalsie kilo,na 72, vo dtvrtok som dovrzala skusky navodicaku, zasa som pozobala dobroty od nervov a pribrala 1,5kg ☹ idvtedy som sa radsej nevazila, ale nevadi, nevzdavam to...detox som zatial nezacala, malá zacina chodit,ked chvilu spala som sa ucila a varenie som nestihala....a ty si ako na tom? Idto uz aj 60kg mas ze? 🙂
@katy31
Mne prave tiez nasli strumu, pekne schovanu...pol roka nasadili authyrox a ze pri problemoch do ruzomberka na odber z toho, ci to je poz al negativne,ale neriesim to zatial...tiez spomenula ze sa vybera,ale ze som este mlada, takze by som si ju asi nedala vybrat, skor skusit homeo a ine liecby...
Takze ti to dava zabrat ☹ to sa tazko chudne pri takychto tazkostiach...este ked ma clovek 50kg, tych 17 ho az tak nepolozi...
Tak zienky ja mam dnes 20den detoxu nemozem povedat ze som dodrzala na 100%je to tazke ale snaha je ..v piatok vecer vaha 65.0 takze som spokojna a celkovo viac ako 5kil fuc auz sama vidim ze niesom tak gulata..a ked skoncim isto si par receptou necham pretoze velmi chutna
Ahojte spolubojovnicky....posledny kusok torty ku kave...a opat sa pridavam k vam.Pred rokom som s vami krasne schudla..vsetci obdovovali zmenu a hlavne je ze som ju najviac videla ja....a mohla som si kupit tricko ake len chcela.Tomu pocitu sa nic nevyrovna..xixi..takze vyska 167cm vaha 60 kg.Obvod cez prsia 90 cm cez brucho 80 cm a cez zadok 97 cm obvod stehna 59 cm......zadok som mala vzdy...ten neriesim.....manzelovi sa paci..xix..len s tym bruchom by to chcelo daco spravit...xix..ved posudte sami...
@maafinkaa ja sa pridávam od zajtra. 🙂 Pred dvoma rokmi som to vydržala a mala som dole vyše 5kg, ale ten pocit ľahkosti a kopa energie sa nedá popísať.A cítim sa celá nafúknutá a taká akoby preplnená, tak idem na to zase. A hlavné je, že po detoxe nebol žiadny jojo efekt, odvtedy ešte trocha schudla, ale to som mala z čoho. Zajtra ráno tu hodím váhu, lebo teraz cez deň by to bolo skreslené,ale tak okolo 61 to bude. Výšku mám 164cm, miery: prsia 96cm, pás 74cm, Boky 94cm, stehno 54cm...samé 4. 🙂 Viem, že prvé dni suú najnáročnejšie a hlavne teraz po sviatkoch, ale potom to už pôjde, tak si držme palce.
@maafinkaa nie, zatiaľ som sa neprinútila, ale po detoxe chcem začať, možno počas detoxu len nejaké ľahšie cviky doma. Mám toho veľa teraz, robota, skúškové (chodím na VŠ), deti, hoci už obe dospelé, ale dajú zabrať, do toho prerábam byt. A som samoživiteľka, žijem s deťmi sama, takže celá domácnosť je na mne, ale tak v polke mája mám narodky a dávam si taký darček + chcem nejakú zmenu farby vlasov, sem tam solárko, lebo som biela ako cmar a kozmetičku k tomu a pár kíl menej. 🙂Chcem si na narodky urobiť kávu, sadnúť na balkón a už len ten pocit, že mám vyprataný prerobený byt, urobené skúšky v škole a vylepšenú vizáž, stojí za to.
Tak ludia mala by som sa uz aj ja odhodlat po tehotenstve je to so mno aktastrofa ja nemam absolutne ziadnu motivation zakazdym co vidim vyssie cislo an vahe a samozrejme aj na mojich cm ma to skor vedie este k vacsej pazravosti a nvm sa zastavit :( som zo seba riadne sklamaná a vazne nvm sa odhodlat ako na to raz som to zacala ale zial nesplnila som ani prvy den nakolko z tej brokolice mi bolo total zlee:( mechuti mi takto upravena zelenina co s tym ?

@dadkag1 vitaj, a čo konkrétne ti nechutí na perkelte? (ja ho totiž milujem, preto je to nepochopitelné pre mňa 😝) Je to úprava, dochucovadlá, alebo ten syr? Niečo vymyslíme 😉