icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

janaochi
21. apr 2017

@danielaxoxo pred detoxom som mala 62,5kg a po prvom dni mi šlo dole 0,9kg, ale to len preto že som sa cez sviatky prežierala, tak sa črevá vyprázdnili, ja som na detoxe 3-tí deň.Ach jaj, keby aspoň desiaty už bol, ten prvý týždeň je náročný.

janaochi
21. apr 2017

@danielaxoxo tak mne stačí také 3-4kg zhodiť, ale tie idú najťažšie, pred dvoma rokmi som detoxom zhodila 5kg, ale to som vážila cez 68kg. No na cm to bolo dosť, z pásu mi zišlo 8cm, z bokov 7cm, bolo to riadne vidno, potom som pokračovala takým svojím štýlom, doobeda ovocie alebo ovsené vločky, obed normálne všetko, poobede nejaký jogurt a večer ryby, biele mäso, cottage, zeleninové šaláty s tvrdým syrom a dala som dole ďalších 5kg, len od minulej jesene som sa spustila, mala som náročné obdobie, rozišla som sa po 6 rokoch s priateľom, tak som rada, že som sa vyžrala len na toľko, lebo som jedla ako divá, čo mi pod ruky prišlo, sladké, vyprážané, večer, atď, takže ja sa nesťažujem.

danielaxoxo
21. apr 2017

@janaochi no a ak hovoríš že si hneď po prvom dni dala dole 0,9kg tak ako často chodíš na wc ako na veľkú myslím lebo ka som bola zatiaľ iba raz nejako to zo mna nejde von, ale na malú chodím ostošesť.

lubinkas
21. apr 2017

Ahojte, ja vas len chcem podporit, ktore ste sa rozhodli ist do toho alebo ktore prave "bojujete". ja som pred tyzdnom uspesne skoncila 28-dnovku a pokracujem v odporucanom stravovani aj nadalej, aj ked nie uplne 100 percentne, nakolko niektore jedla uz naozaj nezvladam ako napr.brokolica, ci fazulove struky 🙂. Inak su recepty a jedla podla mna chutne a dokonca je ich ochotny jest aj moj manzel 🙂.

janaochi
22. apr 2017

@danielaxoxo tak na veľkú chodím dva tri krát denne, po troche teraz. No a cikať ajajaj. 🙂. Dnes som mala 61,2kg, takže po troch dňoch je dole 1,3kg, teším sa. Len viem, že teraz začne váha dosť kolísať, tak som to mala aj minulý detox. Viem to presne, mám to napísane všetko. Vtedy som sa prvýkrát vážila po týždni, to som mala -2kg, potom šla dole váha až v 17-sty deň!!! -2,5kg dovtedy kolísala po pár dekagr.a potom už len pol kg v poslednom týždni.Čiže teraz sa vážim každý deň a zapisujem si to. 🙂 Dnes idem na nočnú, takže budem večerať na dvakrát. 🙂

janaochi
22. apr 2017

@lubinkas a neporušovala si? Lebo ja včera hej 😀, párkrát som si ďobla chipsov 😠 a vypila pohár vína, bola som na návšteve. No, musím sa polepšiť. A koľko si schudla? Tiež si to mala tak, že posledný týždeň už váha ani veľmi nešla dole?

janaochi
22. apr 2017

@lubinkas a gratulujem k úspešnému ukončeniu 28-mičky.

lienka182
22. apr 2017

Ahojte baby 😚 my s mazelom detoxikujeme od pondelka 😉 uz sa tesim na buduci tyzden, to uz budu mnamky... Mne o vahu ani tak nejde, skor o precistenie a o cm v okoli bruska... Drzim vsetkym prsty nech to dame 😉

boka79
22. apr 2017

Ahojte, ja som dneska zacala, som zvedava , ci to zvladnem, mam jednu otazku, som pozvana buduci tyzden na veceru do restauracie, si tam nemozem zobrat jedlo so sebou. Akoby ste to riesisli?
Ja som myslela, ze salatom nic nepokazim .

boka79
22. apr 2017

@lubinkas
Ahoj, ako sa teraz stravujes? Ides podla krvnych skupin a semaforu?

lubinkas
22. apr 2017

@janaochi tu 28 dnovku som dodrzala. Pohar vinka sucheho cerveno sa vraj moze 🙂. Ja som sa nejako pravidelne nevazila. Schudla som asi enjakych 5 kg, ale ako ja vravim "odpuchla" som. A uz sa nepcham do rifli ako taka hurka 🙂.

lubinkas
22. apr 2017

@boka79 ja by som jedlo do restiky urcite nebrala. Tiez som bola v takej situcacii tak som taktne vysvetlila o co ide, dala som si len caj s citronadou a najedla som sa potom "svojho" jedla.
A teraz sa stravujem podla toho ukazkoveho jedalnicka na dalsie 4 tyzdne, ale uz nejdem tak strikne a vyberam si jedla, cize v podstate ano, idem podla semaforu a ked mam doobeda, alebo na olovrant na nieco chut idem aj podla krvnych skupin. Ale uz si dovolim dat aj nejaku malu mlsnotu, alebo kavu🙂.

boka79
22. apr 2017

@lubinkas
Ok. Dakujem. Tu v restauracii Ti spravia klasicky len zeleninovy salat. s olivovym olejom. Uvidim, ako na tom budem 🙂
Ja by som sa chcela podla semaforu stravovat potom, tieto 4 t. ak zvladnem budem rada. 🙂Aj ked clovek nikdy nevie. Mozno mi to potom ani nebude vadit.

janaochi
23. apr 2017

Baby, som dnes 5 deň, prišla som ráno z nočnej a o 0,4kg mám viac ako som začínala. Takže to začína pekne kolísať. Nevadí, vydržím.🙂

boka79
23. apr 2017

Ahojte. Ja mam teraz druhy den . Celkom dobre mi je, ani hlava ma neboli, takze az na tie fazulove struky to celkom zvladam 🙂

@janaochi
Ja si myslim, ze denne vykyvy vahy su normalne, ja sa napriklad presne pre toto nevazim vobec. lebo tym nic nezmenim na priebehu. Chcem to dotiahnut do konca. A nechcem sa demotivovat 🙂
Tak drzim palceky, nech to ide zasa dole.

janaochi
23. apr 2017

@boka79 ja si z toho ťažkú hlavu nerobím...už som to zažila pri prvo detoxe a potom zo dňa na deň dloe 2,5kg, čo som sa pozerala, či nie je váha pokazená. 😀.

boka79
23. apr 2017

@janaochi
Jaaj tak potom dobre, bo mna by to dobre znervoznovalo. Ja musim trochu vylepsit pocit v tesnych rifliach 🙂 Uz toma bude tesit, ked sa mi podari.
Ja som sama uz schudla 25 kil, ale teraz mam asi 6 zasa navyse a nechcem sa zbavit tej predstavy , ze chcem ist tam, kde som bola 🙂 Cize sa tesim, ze je tu to forum a ze to trisku povzbudi

janaochi
23. apr 2017

@boka79 tak držím palce, pôjde to. Ja idem z nízkej váhy, takže u mňa to nejaké terno nebude, s tým počítam, hlavne sa chcem prečistiť.

gabuchah
23. apr 2017

@janaochi vyzeras super, aj v tvati ziaris 🙂 mala by si byt spokojnejsia, mozes si to dovolit 🙂 😉

janaochi
23. apr 2017

@gabuchah ďakujem. A to budem mať v máji 45.😨

janaochi
24. apr 2017

@lienka182
@boka79
@danielaxoxo dievčatá ako pokračujete, ako to zvládate?
Ja dnes idem 6 deň a musím povedať, že zatiaľ sa mi krízy vyhýbali, tak dúfam, že už ani neprídu.🙂 Teším sa na stredu, keď si už budem môcť dať cestoviny na obed a celkovo bude ten jedálniček bohatší. Dnes som mala 60,9kg, čo je o 1,6kg menej ako na začiatku, som spokojná, aj bruško sa zmenšilo, aj sa lepšie cítim. Zajtra mám 12-stku dennú, tak si musím dnes večer navariť a brať do práce, toto nemám veľmi rada, ale vydržím.

ccaro
24. apr 2017

@katy31 ahoj, ako si na tom s detoxom?

gabuchah
24. apr 2017

@janaochi ale chod desi...to vazne?/no to ma podrz...ako to robis zena? :-O

janaochi
24. apr 2017

@gabuchah najskôr genetika. 🙂 Musím povedať, že mám veľké nedostatky v starostlivosti o seba, odličujem sa nepravidelne, nechodím na kozmetiku, krém mám jeden obyčajný na deň, aj noc, nejakú masku si hodím raz za dva-tri mesiace.Asi je to troška aj tým, že sa celý život snažím udržiavať váhu, viac ako 68kg som nikdy nemala (ani v oboch tehotenstvách) a mám mastnejšiu pokožku.

Jedna veľká nevýhoda- som dlho rozvedená a lepia sa na mňa výhradne mladší (a o dosť) chlapi.😒

lienka182
24. apr 2017

@janaochi ja uz super dnes 8. Den cize som mala cestoviny na obed. Mnaaam! Inak 1 kilo dole a to jem a jem, aby som nebola hladna a kazdy den poobede este aj jogurt musim zjest, ale tuky ubudaju a to je super. Uz sa tesim na veceru a zajtrajsie ranajky... 😋 drzte sa

danielaxoxo
24. apr 2017

@janaochi ja som dnes piaty deň, musím povedať, že najhoršie boli prvé tri dni, kedy telo dostalo naozaj šok- žiadne pečivo, mäso a sladké okrem raňajok ... teraz je to už veľmi v pohode len čo ja nemožem vidieť je tá cvikla strašne ma z toho napína ale čo je môj najväčší problém je to, že nezjem toho veľa vôbec to do mňa nejde tak ako to píše v tej knihe že jedzte do prasknutia to by som skôr jedla do grcania 😅 vážiť som sa nevážila, ani to neplánujem, ale cítim že brucho už trošku išlo dole.

boka79
24. apr 2017

@janaochi
No u mna dnes treti den za sebou, no mrkvy som zjedla asi pol kila 🙂 Takze sa nestazujem. No ja ziadne krizy nemam 🙂 Som zvedava ako to pojde dalej.

janaochi
24. apr 2017

ani ja nemám krízy, horšie je, že mám prehrešky ako chipsy, víno, torta, no čo už, beriem to benevolentne.🙂

senselinka
25. apr 2017

@janaochi no, ak mas taketo prehresky, potom to urcite nie je detox, ale len dieta jemu podobna 😉

janaochi
25. apr 2017

@senselinka to viem, ale predsa len budem 28 dní oveľa menej zaťažovať organizmus. 🙂 Teraz si dám pár dní bez prehreškov. 😀