Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Baby mne ten cviklovy salat teda vobec nejde, normalne mi stoji v miske v chladnicke a neviem sa k nemu dokopat :( a to som ho urobila pozehnane, aby som mala na viac dni pokoj :(
@catusca343 neboj, nie si sama, ja dnes končím 7 deň a teraz došla tá kríza, že už nemôžem tú zeleninu vidieť, som hladná , ale už ten mrkvový perkelt nemôžem ani cítiť, aby som si ešte dala druhú porciu, tak sa už len ukľudňujem, že zajtra konečne nemám na raňajky jablko-mrkva, ale jogurt a na obed rezance s kalerábom, mňam, konečne dačo normálne. 🙂
@catusca343 presne na tom istom som ja, s ničím iným nemám problém ale s tým cviklovým šalátom je to hrúúúúúúza, takže ja som to poriešila tak, že si dávam namiesto tej cvikly iné jedlo, áno, poviete, že to potom nebude detox, ale ja som to poňala z tej stránky, že sa chcem naučiť nekombinovať sacharidy a bielkoviny a chcem z mojho jedálnička vyradiť pečivo. Inak sa držím všetkeho podľa tej knihy, a rozpisu jedál podľa týždňov a musím povedať, že sa cítim oveľa lepšie, neláka ma zatiaľ nejako extrémne iné jedlo ani chuť na sladké nemám neovládateľnú a čo sa týka chudnutia, nevážila som sa ešte, ale rifle mi dnes už z pásu padali a cítim, že brucho išlo trošku dole a to isté aj ruky, tak dúfam, že to pôjde takto aj ďalej.
Ahojte, 4. den je za mnou. Celkom fajn, len mam pocit, ze som menej pila.Stres v robote.
Takze idem dohnat 🙂
@catusca343
Ahooj, no moje oblubene jedlo to tiez nie je, ale ja som si to trochu inak urobila, si tu cviklu struham a nejako mi to chuti lepsie. Ako krajana na male kocky.
Zeny ako je mozne ze vam nechuti cviklovy salat mbam ved ja si ho vkuse robim a to som po detoxe..
Nakrajam uhorku dam len hrasok cviklu olivovy olej a nakoniec uvarene vajicko.a veru viac ako na dva krat mi nezvysi haha..
Dievcata, neberte to, prosim, v zlom, ale tento typ stravovania naozaj nie je dieta, ale detox. To znamena, ze z tela nieco odchadza a jedalnicek je vystavany tak, aby to, co odide, strava doplnila. Ak to nedodrziavate, velmi ublizujete svojmu telu, oberate ho o ziviny, mineraly... A hlavne sa necudujte, ak ubytok nebude taky, ako by ste si predstavovali.
Radsej si zmente upravu jedla, cviklu zapecte a dajte si mrkvu s hraskom, proste cokolvek, ale neporusujte to a nemente si to hocijako!
Kludne sa denne pytajte na kazdu hlupost, akoby ste tie hluposti robili vy samy
@senselinka ahoj suhlsim vela zien to berie ako dietu..ja sa citim super viac energie mam ano je do pkusu ked schudne ale tento detox ma naucil sa zdravo stravovat...
Asi je najdolezitejsie vediet co chcem...ak chcem drzat detox a robim prehresky uz to nie je detox..ale len stravovanie podla macingovej...ale aj to je super...prvy detox som nedokoncila lebo som nebola pripravena vnutorne a trapila som sa ...napr. boze zasa cvikla, och preco perkelt..a sup sup na vahu...ach preco som neschudla viac ved zerem len zeleninu....😉...druhy som dokoncila lebo som sa prestavila v hlave a jedlo som vnimala ako liek a vsimala si cistejsiu plet , napnutejsiu pokozku a pod. ...dalej sa stravujem podla macingovej, len zriedka si dam nieco mimo mojej krvnej skupiny..a pomalicky aj vaha ide dolu.🙂
@iva0905 ja mam rodinu, male dieta a muza, ktory je casto doma... Varila som aj tri druhy jedal, sebe, dcere a muzovi ine a dodrzala som to na 100%. Ked som varila im, ani lyzicu som neoblizla a ak, vyplula som to. Myslim, ze ide len o nastavenie v hlave, ze to proste chcem na 100%. Vyhovorky na rodinu... Su len vyhovorky 😉
@senselinka ja som vedela ze ti to neda..😉uplne suhlasim...inak tip na cviklovy salat s pecorinom je bomba😋
@senselinka ka nehovorim ze rodina je vyhovorka ale ja ked som chutnala jedlo co som varila pre muza tak som to skratka zjedla alebo ked som chutnala ci je caj dostatocne osladeny su to len prkotiny ale tym padom som nedodrziavala detox na 100%tak som to myslela..
Klobuk dole pred tebou co sa tyka zdravej vyzivy
@kika441985 😇😇😇
@iva0905 ved v pohode, viem, ze si otvorene pripustila, ze si to nedodrzala na 100%... Vyhovorka som myslela v tom zmysle, ak to niekto nechce dodrzat a zhodi to na rodinu. Ze si das trebars v nedelu vyvar, lebo "treba jest s rodinou" a pritom nan proste iba mas chut 😂Ine je, ked proste ochutnas caj a urobis to uplne vedome, nie preto, ze mas chut na sladky caj, ale preto, lebo to neberies tak vazne 😉
@lienka182 ano zienky ja verim ze sa da vydrzat a ten kto chce to dotiahne do konca..a ten komu to je na haku si vyhovorku najde ..ja priznavam nevydrzala som predpisovo ale vysledok sa dostavil a som rada pretoze sa citim ovela lepsie nieto ze kila su prec..ale nabuduce ak sa pustim do detocu tak to dam na 100% pretoze sa to da zvladnut..
Ahojte.Ja sa tiež zatiaľ stopercentne stravujem.5 dni. Mám dve deti.Muz papa našťastie raňajky a večeru so mnou. Raňajky si dajú aj deti. Sa Vás opytam. Tie čo to už robili. Aké ste mali výsledky?
Ahojte kocky ako si pripravujete mrkvu a fazulove struky na oliv.oleji??brokolicu len uvarit a hned konzumovat?dakujem 😉
Ahojte prosím vás poraďte mi čo namiesto fazulových strukov ja to nemôžem ani vidieť a nie to ešte zjesť. Nie som nejaká preberavá ale fazulové struky a kôpor to naozaj sa nedá. Skúšala som ich zjesť pomaly na silu..... ale som ich vyvrátila. Nemôžem si to vymeniť za nejaké iné jedlo?

ahojte kocky,kde by som si mohla stiahnut jedalnicek na detox?..tiez potrebujem dat dole aspon 5 kg..cez zimu som sa pekne vykrmila,ale to kazdy rok..väcsinou som tie kg dala dole pohybom ,no toho roku som sa este velmi nerozhybala,len par x beh..cakam ,kym uz bude normalne pocasie na sport,teda mam rada teplejsie pocasie 🙂..ale zvazujem o tejto diete ..dakujem 😉