Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte, ja idem konečne 5 dní bez prehreškov, inak som dnes 9 deň, asi som sa potrebovala len skompenzovať. 😀 Cítim sa dobre, boršč včera bol vynikajúci, dnes sa teším na hrachovú polievku večer. 🙂 A váha rovných - 2kg, dnes 60,5kg. Už sa teším, keď pôjdem pod 60kg. Merať sa budem až na konci detoxu, som zvedavá na cm, lebo tie sú smerodatnejšie ako váha. Držím palce, nech sa vám darí.
Ahojte. Ja som skoncila 6. den, sa tesim, bo to ide lahsie, ako som myslela, len zatial nejake zmeny na sebe necitim, ale je mi fajn. Kedy ste zacali pocitovat zmeny na nohaviciach abo tak?
Uz sa tesim na jogurt a orechy. Aj ked to jablcko s mrkvou je tiez vynikajuce. Ja tiez fazulove nemusim, ale zjem, pokial nie su uplne prevarene, chutia lepsie.
@erikak123 bohuzial, fazulove lusky a cvikla su nemenny zaklad. Skus ich este rozmixovat na hladky krem ako polievku a dať syr navrch. Ak to nepojde, zvol si iny druh detoxu a ocisty, bez nich to straca zmysel
@andreea2 lusky len prelejem vriacou vodou, hodim na olej, prerestujem, dam sol, cesnak a zalejem rozslahanymi vajickami a urobim akoby omeletu (syr kludne mozte vymenit za vajicko a naopak). Brokolicu uvarim v troche vody a rozmixujem na hladky krem a prisypem syr.
Mrkvu robim presne podla receptu, ale nedavam rozmarin
@senselinka ten rozmarín ani ja nemusím, pri prvom detoxe som ho dávala, ale zdvíhal sa mi žalúdok, má takú špecifickú chuť, bez neho mi to celkom chutí.
@boka79 ja až teraz pociťujem prvé zmeny, nohavice sú mi voľnejšie, ale ešte som sa od vteday nemerala, len vážila a váha neskutočne skáče, podľa zavodnenia, ale aj tak mám cca 2kg menej, lebo dole by mi váha len tak neskočila, len na druhý deň zas skočí hore, atď, váha sa ustáli až tak v treťom týždni, podľa mojích minulých skúseností, ale na nohaviciach už cítim, ja som dnes 10 deň.
Dievčatá,ako vám to ide? Ja som dnes mala krízu, mala som dennú 12-stku a stále som bola hladná, hoci som zajedala povolené potraviny, doobeda orechy, sušené slivky, poobede jogurt, čo som už pár dní nemusela, teraz doma varím cestoviny na zajtra, lebo zase robím, tak dúfam, že už zajtra hladná nebudem. Keď som v robote, je to horšie, no ale vydržím. V utorok a stredu mám zase dve denné, tak už len to prekonať a potom už budem mať pozvoľnejšie služby. Doma to dávam s prehľadom, prehrešky nemám, ale čo je irónia, mám takú menšiu zápchu a pritom dodržiavam pitný režim. No asi som sa potrebovala len vyžalovať. 😀. Dáme to.
Teraz som si všimla, že ten jedálniček je trocha iný ako ten, čo som držala prvý raz, lebo tam bola bryndza s bielkami, to mi veľmi chutilo a teraz pozerám, že to nie je v jedálničku. Takže chcem poprosiť, keď má niekto jedálniček kde je bryndza-bielko, tak nech mi povie, ktoré dni a kedy by mala byť. Dík.
@janaochi brindzu z bielkami máš mať v druhom týždni vo štvrtok na večeru, tretí týždeň v pondelok na večeru, štvrtý týždeň piatok na obed.😉
@martinabreza dík
@janaochi su tri typy jedalnicka, ale ak zacnes jeden, uz ho nemozes menit, musis v nom pokracovat 😔
@martinabreza to nemusi byt pravda, je jeden jedalnicek, kde je bryndza asi 10x, su celkovo vystavane tri jedalnicky od AM
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, odzajtra začínam. Chcela som sa spýtať, kávu môžem piť?
@danii1 Ak si 0 krvná skupina, tak môžeš bez mlieka a cukru. Držím ti palce a nezáááávidííím, ten prvý týždeň.
Ja som dnes 13 deň, kríza prešla, dnes mám na obed mrkvový perkelt a na večeru boršč, tak na ten sa teším. Od zajtra ma čakajú dve celodenky, tak si musím pripravovať komplet jedlá deň dopredu, v robote mám akosi častejšie krízu, ale som motivovaná, tak musím vydržať. 🙂
Tada 😍 2 tyzdne za mnou... -2,2 kg, 3 cm z pasu, 3 cm brucho 😉 a co tak pozeram tak od stredy uz len same mnamky. A dnesok je tiez uplne super 😉
@janaochi Ďakujem 😊
Ja už som sa už raz podľa Mačingovej detoxu stravovania, ale len 20 dní, potom som zistila, že som tehotná 😊
Najväčší problém bol pre mňa raňajky 1. Týždeň. Inak obedy a večere bez problémov. Zeleninu milujem všetku a v každej forme.
Mám 158cm/64kg, počas tehotenstva som sa vyžrala na 80, niečo som už zhodila, ale teraz stagnujem už dlho, tak potrebujem znovu naštartovať telo ☺
@lienka182 super, ja som tiež rozmýšľala, že sa po 14 dňoch zvážim a zmeriam. 😀 Som zvedavá. Takže v stredu by som mala, ale neviem, či to je dobrý nápad, lebo v stredu mám deň, kedy čakám ms a tieto dni mám váhu stále aj o viac ako kilo hore. No, ale viem, že zvedavosť bude väčšia. 😀
@danii1 ja mám 164 cm. Začínala som s 62,5kg, ale to bolo po veľkej noci a teda som bola riadne poprejedaná, čiže to cca jedno kilo tam mohli byť tie plné črevá. Chcela by som mať 58kg ako bonus, ale hlavne nech sa naštartuje metabolizmus, prečistí telo a nech mám energiu. Tá váha je už len čerešnička na torte. 🙂
@janaochi presne naopak, nulka pit kavu nesmie... Prosim ta, ja viem, ze to myslis dobre, ale nerad novacikom, ak si nie si ista alebo nemas uplne 100% nastudovane veci, fakt nic v zlom 💖
A inak ak pijes Caro, vies, ze mozes len doobedu? Poobede uz konzumujes bielkovinove veci (pripadne ak je rano jogurt, tiez vtedy bez Cara) a kedze Caro je obilnina, nemozes ho kombinovat s bielkovinou,iba so sacharidmi.
Kavu moze pit len Acko a ABcko, ked mas sacharidovu cast dna, mozes so sojovym mliekom, v bielkovinovej mozes s medom a pripadne s cistym mandlovym mliekom, alebo uplne bez
@danii1
@senselinka hej tak to som nevedela mám doma knihu a tam to je takto .
@senselinka ja som sa opravila v ďalšom príspevku. A nikomu neradím, len som odpovedala na otázku.
@senselinka ďakujem
Janka sa potom opravila.
@senselinka a takto striktne s tým carom to neberiem, ja kávu vôbec nesladím a mlieko si do nej nedávam. Ja sa celkovo stále zdravo stravujem až na nejaké sviatky a oslavy, u mňa prejedanie a nedodržiavanie môjho stravovania znamená, že si doprajem niečo, čo inak nejedávam a čo nie je až také zdravé, takže až také zlé to so mnou nieje, aby som si kávu nedala, ak mám veľkú chuť a potrebu. Aj detox beriem ako bonus, že robím niečo pre seba, že sa v jari trocha očistím, aj keď možno nie na sto %. 😉

@andreea2
mrkvu popražím na troške ol.oleja, predtým ešte pridám cibuľku.