Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@martinabreza ano, v knihe ja, ze nahradit Carom, ale chyba info, ze narozdiel od kavy nie je neutralna potravina,preto si treba dat pozor, s cim kombinujes
@danii1 ano, neskor som si vsimla 😉
Ja mam s detoxom a stravovanim podla AM dlhsie skusenosti, preto hned reagujem, ak vidim nieco zle uvedene... Tiez som zo zaciatku robila vela chyb,ale naucila som sa vela od inych a tiez som bola rada, ked sa bolo koho opytat
Ahojte dnes prvý deň. Viem do čoho idem len pevnú vôlu. 🙂
tak dnes mám za sebou 14 deň, zajtra som sa chcela vážiť, ale nebudem, lebo mám pred ms a som statočne naliata, takže by to nebolo objektívne, odvážim sa v pondelok, to by sa už váha mala ustáliť. Ako pokračujete, baby?
Ahojte, u mna to ide fajn, len v sobotu idem na kongress a je tam firemny obed, to tam asi tazko vybalim mrkvovy perkelt. Musim najst nejaku zeleninovu alternativu 🙂
Zatial 10 ty den je za mnou. Zatial nie som hladna , ziadne problemy.
@senselinka
ako dlho sa uz tak stravujes?
@boka79 nieco vyse roka, styri detoxy a zvysok delena strava
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradit. Mam 168 cm a 54 kg a raz som uz detox skusila, no velmi som z toho chudla. Citila som sa vyborne, no to chudnutie bolo velmi vyrazne. Nemate napady ako prejst detoxom, chcem to kôli zdraviu,pleti a pod.,len nech tak nechudnem ?
Dakujem 🙂
@senselinka
A ake mas uspechy, ked sa smem opytat?
@boka79 jasne, ze mozes 😉
Ja nie som typ, co detoxom chudne vela, vzdy tak dve, tri kila a delenkou udrzim, takze za rok mam dole cca 10 kil. Kazdy vikend mam jeden den, kedy jem, co chcem a kolko chcem, aby sa mi nespomalil metabolizmus a aj kvoli tomu, aby som sa z toho celeho nezblaznila. A hlavne verim, ze je to trvale, kedze chudnem pomaly a postupne
@senselinka
Hej ved prve to, ze ja viem, ze ked sa budem uplne obmedzovat, skor ci neskor to skonci. Cize ten jeden den je dost dolezity pre mna, Ja teraz tiez velmi ubytok na vahe nepocitujem, tak mierne, som na 10 dni. Ja som sa vzdy stravovala relativne zdravo, uz tri roky bezlepkovo, cize asi aj tym az tak vela nedetoxikujem. len sa este opytam. Kavu pijem, mam A cko. Davam si kokosove mlieko do toho trochu - len rano. to je ok, ci?
@boka79 aj ja fungujem bezlepkovo aj bezlaktozovo, vramci detoxu som jedla kozi syr, ktory je vysoko tucny, takze aj to brzdi detox a hlavne chudnutie, ale o to mi neslo...
Kokosove mlieko vramci detoxu vynechaj, ani kokos sa nekonzumuje... Aj ked, mozno by sa aj dalo tolerovat, je to neutral. Ale ani kokosovy olej nie je tolerovany. Skus rano bud sojove mlieko, alebo mandlove, to mozes hocikedy, je neutralne, idealne spravit ho doma
@senselinka
Ok. tak mandlove mam tiez doma. Vezmem to.
Kokosove by som aj tak ako A cko nemala. Ani kokosovy olej. Dodrziavas aj tie krvne skupiny?
@boka79 snazim sa 😇
A na mandlove pozor, aby bolo bez cukru... To je maloktore 😱
@senselinka
mam chufamix- robim si sama mlieko 🙂No musim sa dotoho dat dlhodobo. predtym som jedla na styl low carb, aj som super schudla, ale maso a vajcia ani vidiet uz nemozem. Kedze som A cko tak to ani nie je premna vhodne.
@boka79 jasne, vlastne mlieko je super.
Ja som inak tiez Acko, ale ja milujem maso, syr a vajcia, mozem ich jest stale, dookola a veeela 😂 Ale viem, ze mi to nerobi dobre... Takze sa snazim s mierou. Ale zit na salate sa mi nechce a davat si dookola cestoviny akebo pecivo...tiez nic moc
@senselinka
No ja sa tesim, ze vinko A cko moze 🙂 Ono asi vsetko s mierou. Len sa treba nastavit
Ahojte, dnes idem 16 deň, v noci som dostala krámy, no ale ubolená som riadne. ☹ a to ma dnes čaká nočná. Ešte k tomu ako bonus mám zápchu, ale takú, akú som roky nemala 😖,mám ju už asi týždeň, pričom dodržiavam všetko, aj pitný režim, tak nechápem, musela som to riešiť senným listom, no aj tak nič moc, tak dúfam, že to čo najskôr pominie. Minulý detox som také niečo nepoznala, skôr naopak. Dnes fičím na zeleninovej polievke, mám ju na obed, aj večeru, ku obedu mám aj lusky a cviklu. Dosť sa obávam toho posledného týždňa ako budem zvládať tú prípravu jedál, minulý detox som v tom čase bola doma, tak som mala čas.....no, budem sa snažiť. 🙂 A v pondelok budem 20 deň, aj ms bude končiť, tak sa chcem odvážiť, len tak, nech vidím, či aj niečo ide dole, lebo sa mi vidí, že pre tú zápchu stojím na mieste a možno je to kvôli ms. Uvidíme.
Vy čo máte nové?
Ahojte ja som len na začiatku. Pret tým som AM vyskúšala dva krát. Nikdy som neschudla extrémne ale cítila som sa úžasne. Jedlá super. Včera som však večer porušila dostala som hrozné krče :(. No dnes idem ďalej. Som rada, že sa to tu tak rozbehlo.
tak ja dnes 4 den ale zatial pohoda.. chlapovi som na tyzden gulas navarila nech je a ja si mozem v klude robit svoje :D
Ahojte, ja zajtra koncim druhy tyzden. Ide to dobre zatial. len borsc ma nejako nezasytil. Tak asi si dam vecer duplu.
Baby ,zamrazovali ste borsc?vela som ho uvarila.
Hej ale v 28 je zasa až niekedy v treťom či štvrtom tyzdni
@boka79 ja som borsc varila vo velkom množstve, zjedla som, kolko som vladala a zvysok som rozmixovala a horuce naplnla do 7 dc flias (myslim, ze este bol do konca 3x) a poriadne zavickovala. Vychladnuty som dala do chladnicky a potom uz len otvarala na veceru vzdy jednu flasu. Vydrzal a bol vyborny. Len treba ho dat uplne horuci, tesne po dovareni, nech chyti viecko
@senselinka
Ok dakujem . Bo Skoda to vyhodit 🙂
@boka79 jasne, urcite... Inak kludne aj zamrazit mozes, len mne toto prislo praktickejsie
Dievčatá, ko ne čne už nemám zápchu, uf. Som rada. Zajtra mám prednášku v škole, tak som zvedavá na tie reakcie, keď tam vytiahnem cviklu s tuniakom na obed.😝horšie je, že chodíme jesť do reštaurácie, no a tam to asi nevytiahnem, neviem ako to poriešim, lebo prednáška je do 17h a jesť musím, no a s tým čúraním to bude tiež zaujímavé. V nedeľu mám zase celodenku, ale tak to v pohode zvládnem, v nedele je v robote relatívny kľud. No a v pondelok som zvedavá na váženie, to bude 20 deň. Pekný víkend, baby.

@janaochi ja som to fakt myslela v dobrom, nehnevaj sa...
A viem, ze v knizke je, ze kavu nahradit Carom, len ta "B" informacia, ze to nie je neutralna potravina, tam chyba... Tiez som tuto chybu robila v prvom detoxe, ale uz viem, ze Caro je len so sacharidmi, preto som ti pisala 😉
Ja kavu pijem cely detox, tej sa fakt nevzdam... Ale ja som Acko skupina.
A aj ja sa zdravo stravujem (aj ked u mna to na postave az tak nevidno, ty si stihlunka), ale prave preto detox drzim na 100%, lebo to chcem posunut este dalej.