icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gabuchah
5. máj 2017

@janaochi pekne sa drzis,klobuk dole 🙂

janaochi
5. máj 2017

@gabuchah a ty ako?

boka79
5. máj 2017

@janaochi
Ahoj ja mam zajtra tiež kongres. Dám si tam len zeleninu .šalát.jest musim. Keď sa dá neporusujem.ked sa nedá, jesť musim. Zeleninovym šalátom nič nepokazis

dolly3
6. máj 2017

Ahojte ja dnes 6. deň , ráno som vstala nafúknutá a o kilo tazsia :( to sa mi este nestalo no idem dalej....

danii1
6. máj 2017

@dolly3 aj ja šiesty, ale nevážila som sa, ani nemerala, chcem vydržať a odvážim sa až na konci, aby ma to nedemotivovalo 😀

janaochi
6. máj 2017

@dolly3
@danii1 ja sa chcem vážiť v pondelok, to budem ísť 20 deň, ale neviem, či to mám urobiť, lebo dnes som varila a syn na mňa že ty si nejak pribrala mami, nie? či sa mi to iba zdá? A ja s nervami: hej? No tak chvalabohu, že už takmer tri týždne držím detox. A on už videl, že je zle, tak sa opravil a hovorí: tak sa mi to iba zdá, ako som povedal. Takže tak. Inak aj ja mám pociť, že ee, že nič a to ma teda riadne naserie, ak to bude tak, lebo samozrejme, že prvotné je prečistenie organizmu, ale také 3kg som očakávala ako bonus, tak uvidím, no. Teraz si robím zelerové hranolky zajtra do práce a mäso.

gabuchah
7. máj 2017

@janaochi moja, mne vaha vyskocila a teraz akosi kilo zliezlo...tak ci tak...stae som v podsatate tam kde som bola🙂

janaochi
8. máj 2017

@gabuchah ja som sa dnes mala vážiť, ale pozabudla som sa a po raňajkách a 3 pohároch vody nemalo zmysel. Tak som si povedala, že zajtra budem 21 deň, tak sa v stredu po 3 týždňoch odvážim, ale s nejakým váhovým úbytkom veľmi nepočítam, lebo ani okolie si nikto nič nevšimol. ☹ Trocha ma to mrzí, no ale aspoň som sa prečistila, aj keď by som klamala, že som chcela aj trocha schudnúť, také tie 4kg na 58kg. No tak v stredu som zvedavá. 😀 Inak, už veľmi nepočítam, že hoci dodržím detox do konca, že ešte nejak schudnem, lebo aj keď som ho držala prvý krát, tak som po 17 dňoch mala dole 4,5kg a za tých posledných 11 dní už len pol kg zišlo.

janaochi
8. máj 2017

ostatné dievčatá ako pokračujú?

gabuchah
8. máj 2017

@janaochi Mozno to este skoci dole...ked ono lahsie sa chudne ked je z coho...ty si stihla, asi mas proporcie ake mas mat a preto je telo spokojne...🙂 a ako pises, hlavne ze si sa precistila...
U mna je aj z coho zhadzovat, alenejako sa telo brani...zasa je fakt, ze uz nie som ba seba tak prisna..a efekt je stale rovnaky

dadkag1
8. máj 2017

Ahojte dievcata tak ja som s manzelom dala dole ja 3kg a on 6 kg teraz schodikujeme . A vysledky zmizlo mi konecne tehotenske brucho 🙂
Ale ako som pisalati pokracujeme schodikovo

dolly3
9. máj 2017

@danii1 ono je to asi dobry napad, budem musiet schovat tu moju kamosku niekde 🙂 a odvazim sa az po....

boka79
9. máj 2017

Ahojte, zasa sa hlasim k slovu, tak v sobotu som kongres zvladla, myslim, ze som sa aj dobre stravovala, aj ked nie podla planu, ale potraviny boli tie iste, co sa v detoxe pouzivaju.
treti tyzden bezi, nohavice su volnejsie, takze asi to funguje.
Potom semafor.
Skade mate recepty na semafor?
mam tretiu knizku od pani Macingovej, dvojku nemam, oplati sa?
Pekny den.

boka79
9. máj 2017

@senselinka ahoj. Mám otázku. Zajtra mám na večeri cviklovy šalát a morčacie prsia. Ale pokiaľ som dobre pochopila mäso a strukoviny nie sú dokopy podľa semaforu.v šaláte je prášok.Je to tak správne?

senselinka
9. máj 2017

@boka79 nie celkom, zelena fazulka aj mlady hrasok nie su sacharidy, ale bezna zelenina, kombinovatelna s bielkovinou, teda aj masom. Suchy hrach, fazula, sosovica, cicer... To su sacharidy a teda sa s masom nekombinuju

boka79
9. máj 2017

@senselinka
OK, kde to vsetko stoji?V jednotke je len , ze strukoviny su sacharidove.

senselinka
9. máj 2017

@boka79 fu, ja uz ani neviem, mam to tak zautomatizovane...ale pokial viem, tak hrasok aj lusky su uvedene v zelenine v tabulke. Ved ked si zoberies, lusky tiez konzumujes od zaciatku s bielkovinou

boka79
9. máj 2017

@senselinka.jaj hej. Veď syr a hrasok.sedi . Diky.

janaochi
10. máj 2017

Tak dnes som sa po 21 dňoch detoxu merala a výsledky sú takéto: prsia 96cm, tie ostali ako boli. Pás 72cm predtým 74cm, boky 92cm, predtým 94cm a stehno 52cm, predtým bolo 54cm, čiže tak to vyzerá, že po 2cm zišlo dole, vážiť som sa nevážila. Tak aspoň niečo. Ešte bym som po 2cm dole chcela, ale to už detoxom nedám. Dokončím ho a potom ešte pôjdem na schodíkovú metódu, snáď to ešte dotiahnem nejak. 🙂

maykaaa1122
10. máj 2017

Jej, super, že je tu táto témička 🙂 Ja už začínam 3 týždeň, celkom sa to dá, budem rada, ak sa tu podelíme o skúsenosti, zatiaľ išli 3 kilečká dolu a okolie si to už začína všímať, čo ma veľmi teší a motivuje 🙂

dadulala
10. máj 2017

Ahojte, tak som sa na to opät dala, aj ked som pri tom pred par rokmi naozaj velmi chudla.Som zvedava, ci to bude aj teraz tak. Sranda je, ze pri mojej vahe to ani nie je nutne, ja skôr chcem precistit telo.Dnes je to druhy den a uz som aj zabudla, ake je to tazke 🙂 :Za rohlik by som aj vrazdila 🙂).Ale ked som sa na to dala, tak bojujem 🙂

gabuchah
10. máj 2017

Baby..ja vzdy aj ked sa odhodlam....tak mi to na niecom...umrie...
Celkovo z cibule ma nafukuje, ale ze hodne...cvikla este ako tak, ale lusky....po perkelte tiez....vobec po tom bemam na to chyt sj ked mi to chuti :-/ mate to aj vy tak?

senselinka
10. máj 2017

@gabuchah ja som asi divna, ale ja som si kazde jedlo brutalne uzila, vychutnala... Ty to mas podla mna v hlave, ze to nejde 😕

sonlique
11. máj 2017

Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, k môjmu prvému detoxu, zatiaľ mám úspešne 3. deň za sebou, prečítala som si veľa vašich príspevkov a rád, tak pevne verím že to zvládnem 🙂 Pekný slnečný deň prajem všetkým 🙂

dadulala
11. máj 2017

tak tretí den za mnou a uz som nebola tak hladná ako vcera ..v zalúdku mám rybník z tolkej vody, cakam kedy zoranzoviem z tolkej mrkvy 🙂 ,ale som rada, ze uz mam cviklu na isty cas za sebou a tesim na cuketu.Inak ja zvladam vsetky jedla, kuracie karbonatky su super, len jedine z coho ma fakt napinalo je bryndza s bielkami..toto fakt nedam 🙂

iva0905
11. máj 2017

Žienky tak ja momentálne dovolenkujem na Slovensku po par mesiacoch tak si to viete predstaviť reštaurácie rezne a hlavne rožky šaláty a tie samé zdravé jedlá ale v sobotu odchádzam a som rada že tu nemám váhu haha
V pondelok začnem nanovo zdravo a už sa teším na zdravé dobroty a mrkvový perkelt cuketu a všetko čo obsahuje detox..
Pekný večer držte sa žienky čo máte detox viem že sa to dá zvládnuť a ako spomínala @senselinka výhovorky NEEXISTUJU

danii1
12. máj 2017

Som 12. deň, nevážila, nemerala som sa, ale konečne som obliekla rifle spred tehotenstva, tak nejaká zmena určite je 🙂
ešte otázka, v jedálničku mám napísané nízkotučný jogurt a nízkotučný syr. Prečo nízkotučné? Ja také nekupujem.

janaochi
12. máj 2017

Pozdravujem. Dnes končím 24 deň, ráno som sa vážila a mám 59,7 kg, takže celkovo išlo zatiaľ dole 2,8kg, no lepšie ako nič. Ešte 4 dni a začnem si jedlá kombinovať podľa chuti a samozrejme podľa semaforu a KS. Ešte sa raz v stredu po detoxe odvážim a odmeriam. Držím palce, baby, nech sa darí a nech sfúknete viac ako ja. 🙂 Aj keď ja som spokojná aj tak, že som niečo pre seba urobila. Pekný víkend.

senselinka
12. máj 2017

@danii1 syr si daj nizkotucny, ale napriklad 30% eidam, co je v pohode, mne trebars aj viac chuti. A jogurt kludne smotanovy, ja tiez nizkotucne neuznavam 😉

boka79
12. máj 2017

@danii1
Ahoj.aj ja davam syr 30 perc.
Jogurt 3.5 perc..Ale dávam si trochu viac ako ona píše .