icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

danussskah
20. máj 2017

@sonlique Na vahe je to malicko..ale skor objemovo...No mne to zatial chuti..mne ta
cuketa nesadla...ale ked som hladna..zjem.😁
Ja nemam problem s chutou,skor mi lezie na nervy to varenie s struuhanie.

machulka76
21. máj 2017

Ahojte,ja som už Mačingovej detox raz skončila úspešne aj kg aj cm sli dole....ale som sa vratila k svojej bežnej strave a som tam kde pred tím ,ale idem od Pondelka zase na to...len Brokolicu nemám moc v láske ,neviete poradit čím by sa dala nahradit????Dakujem....budem sledovat vase vysledky a ked bude co pridat pridam aj ja 🙂 🙂

dadulala
21. máj 2017

Ahojte, ja sa tak tesim na zajtra 🙂 , mam po dvoch tyzdnoch mäso a dokonca k tomu mozem zeleninovy salat, konecne, cerstva zelenina mi velmi chyba..tesim sa aj na pohankove vlocky, tie jedavam bezne, netusim ako mi bude chutit pseno .Akurat je tu este viac varenia ako v prvych dvoch tyzdnoch a kedze to jem iba ja, som zvedava ako budem varit take male porcie .Chcem sa Vas este opytat, mozem miesto morc. stehien prsia ? Vseobecne mi morcacie mäso nechuti a stehna uz vobec nie .Chudnutie sa trochu spomalilo, zatial 3 kg a tak dufam, ze uz to nebude viac .Inak plet mam uplne cistu, ziadny tazky a plny zaludok, sranda ze mi vôbec nechyba chlieb a myslim ze ine ranajky ako tieto ovocne uz nikdy nebudu 🙂) .

keylla
21. máj 2017

Ahojte, nezacina niekto od zajtra 🙂? Zeby sme do toho sli spolu?

danussskah
22. máj 2017

@dadulala Ja som si kupila kuracie stehna a prsicka..Ja mam plet biednejsiu..asi sa cisti..ja mam celkovo problemovu plet aj po 30 tke..tak to asi tym.
Pseno je v pohode..dala som si vela medu,lebo milujem sladke.
Ale inak som velmi spokojna,brucho nenormalne zislo!!!

senselinka
22. máj 2017

@dadulala a preco nejes cerstvu zeleninu? 😕 Ved si ju daj ako olovrant so syrom 😉

senselinka
22. máj 2017

@machulka76 brokolicu mozes nahradit karfiolom, ale skus si ju upravit trebars ako polievku, rozmixuj na hladky krem a nastruhaj syr, je vyborna

senselinka
22. máj 2017

@dadulala a este som zabudla, var si vsetko vo velkom a mraz a kludne daj miesto morcacieho kuracie

majka01_74
22. máj 2017

@keylla my sme dnes s dcerou zacali ☺

dadulala
22. máj 2017

@senselinka to môzem ? NIkde to v knihe nie je, ze len biely jogurt a orechy ak som hladna 🙂 .To keby som vedela 🙂)

senselinka
22. máj 2017

@dadulala jasne, ze mozes, to je normalny olovrant povoleny Macingovou, syr so zeleninou podla tvojej KS

mimikri
23. máj 2017

Tak dievčatá ja mám dnes 15 deň. Zatiaľ všetko v pohode idem presne podľa rozpisu. Len občas hreším lebo na olovrat si dám sušené slivky namiesto jogurtu. Problém mi robí cviklový šalát. Na začiatku to bolo o.k. dala som to ale čím viacej ho jem tak mi menej chutí. A borš mi robí tiež problém. Proste mi nechutí. Na oblečení cítim že ich mám volnejšie. Tak uvidíme koľko zhodím.

senselinka
23. máj 2017

@mimikri panecku, a preco si davas susene ovocie na olovrat??? 😱 Ved si uplne brzdis detox... Mas tolko moznosti, co si dat na olovrant 😕
Cviklovy salat si sorav insk, cviklu upec a daj k tomu mrkvu s hraskom, kludne ako krem a hryz k tomu uhorku... Zachovaj ingrediencie a zmen recept. Rovnako urob z borscu trebars dohladka rozmixovany krem, je to super

danii1
24. máj 2017

Nenapísal by mi prosím niekto jedlá na 26. deň? Jedálniček mám odtiaľto a tento deň tam chýba. Ďakujem

danussskah
24. máj 2017

26.den: R:bio biely jogurt,vlasske orechy,med,skorica
O: bryndza s bielkami
V:varene pseno,orechy,susene slivky,med
Akurst rozmyslam,ci je to dobre...to pseno sa mi hodi viac na ranajky..ale tak je to tu...

rikin
24. máj 2017
danii1
24. máj 2017

@danussskah ďakujem

rikin
24. máj 2017

@danii1 do mňa šalát nešiel od začiatku,vyskúšala som si uvariť mrkvu sama a hrášok som di prisipala mrazený a tak pripravila šalát ,od vtedy ho mám rada..

mimikri
25. máj 2017

@senselinka oki tak presne toto som potrebovala... aby niekto poradil ci nerobim v niecom chybu...🙂 ešte dotaz : zajtra mám mať strúhanú cviklu cibuľu a tuniaka.. recept som v knihe nenašla... asi neviem hladať... Ako si ho pripravuješ? Ozaj len povarenú strúhanú cviklu troška ochutenú soľ, korenie a tú cibuľu surovú alebo troška osmáhnutú? a toho tuniaka do toho praštím len tak z konzervy? Ďakujem za každú radu 👍

mimikri
25. máj 2017

@rikin to sú všetko variácie na cviklový šalát? wau👍

senselinka
25. máj 2017

@mimikri ja to mam velmi rada presne, ako si to opisala - nastruhana cvikla, sol, korenie, olivovy olej, tuniak a nadrobno nakrajana cervena cibula, premiesat a super vecera! Mnam 👍
Ak mas tuniaka v oleji, tak bez olivaca 😉

dadulala
25. máj 2017

Tak to keby som vedela, ze to mozem aj inak namixovat, ja som sa presne drzala tych receptov a uz mam tych jedal stale dookola vyse hlavy ...zajtra mam rybku, to sa celkom tesim. Inak ja zvyknem vymenit obed s vecerou, neviem si totiz jedlo zohrievat v praci a studena ryba by mi vobec nechutila 🙂 , tak mam zajtra na obed mrkvu a vecer rybku . Inak opat o kilo menej, uz to akosi zase nabera na obratkach, momentalne 52 kg pri 168 cm , sama som zvedava ci vydrzim aj ten 4 tyzden. Vsetko uz mi je velke, ale citim sa super, hlavne ma tesi lepsia plet 🙂

mimikri
26. máj 2017

@senselinka no vidíš a ja by som práve dala tuniaka konzervu s olivovým olejom 😉

jaccop
26. máj 2017

ZIenky, je tu niekto kto ide zacinat? Rada by som sa pridala..i ked zvazujem, ci si v prvom kole neobjednat aspon prvy tyzden formou donašky. Prosim poradte , dakujeeeeem 🙂

ivetaamartin
26. máj 2017

@jaccop ja idem na detox od pondelka, ak začneš v pondelok, môžeme spolu
donaškovu službu som zatiaľ nevyužívala, som na RD (posledný mesiac)

jaccop
26. máj 2017

@ivetaamartin Jaska, idem do toho, odkial si? Ja nestiham varit ...uprimne, ani neviem tie struky a podobne jedla ako na to, takze by som vyskusala donasku 🙂 mas nastudovene pitie a dalsie veci okolo? Nemam v tom jasno...

senselinka
26. máj 2017

@mimikri kludne si daj tuniaka v olivovom oleji, len uz nepridavaj ďalší olej, tak som to myslela 😉

senselinka
26. máj 2017

@jaccop co nevies, pytaj sa 😉

jaccop
26. máj 2017

@senselinka Kedze jedlo mi dovezu, ako je to s pitnym reziomom, kava, voda, caje ...kolko, kedy? Som 0 ka , dakujeeem

ivetaamartin
27. máj 2017

@jaccop piť treba 2-3 litre vody denne, už som detox mala, takže s varením u mňa problém nie je. Kávu bez mlieka, najlepšie bez cukru, ak to musíš mať sladké, tak s medom. Čaj som nahradila teplou vodou.