icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

senselinka
28. máj 2017

@jaccop tekutin by si mala vypit podla vahy, mozu byt 2l, ale aj 3,5l. Caj mozes len zeleny, pripadne bylinkove, urcite nie cierny ani ovocny, prekysluju organizmus. Kavu ako nulka nemozes vobec, ale... Ak to nezvladnes, tak aspon kvalitne preso bez nicoho len s medom. Vody by si mala vypit najprv nalacno 3x3dc prevarenej, co najteplejsej vdy, aku znesies, mozes so skoricou, medom, citronom... Pocas dna idealne prevarenu, vychladnutu vodu, ak nemas ako, tak aspon dobre odstatu

jaccop
28. máj 2017

@ivetaamartin Takze klasika, staci vodu ...som myslela ci nemusi byt prevarena, alebo s citronom, medom ..takze voda a finito. A kavu mozem aspon rano ? Nulka nema zakazane ? Uz si pripravena na zajtra? Dakujem

jaccop
28. máj 2017

@senselinka Super, dakujem velmi pekne. Nebola som si ista tou kavou , dakujem 🙂

senselinka
28. máj 2017

@jaccop no, veru bez kavy... A vodu skus prevarenu aspon rano 😉

jaccop
28. máj 2017

@senselinka ok, takze predpokladam caro ..ako nahradu, ci aj to zakaz??? Pomooc....a predpokladam, ze staci ked ju prevarim vecer...rano prihrejem na letnu 🙂 dakujem

senselinka
28. máj 2017

@jaccop caro mozes, ale len v sacharidovej casti dna, takze poobede uz nie a ak mas na ranajky jogurt, tak ani vtedy. Caro je totiz obilnina.
Ja som robila tak, aby som nezohrievala, ze vecer som prevarila pol litra a rano pol litra a zmiesala a tak vypila

gabona1
29. máj 2017

Kolegynka teraz schudla s touto dietou cca 10kg, vyzerá úžasne a vravela, že to bolo úplne v pohode..

danii1
29. máj 2017

Dobré ráno, tak 28 dní je za mnou, -4kg, stehno a boky -2cm, bohužiaľ to moje popôrodné brucho sa ani nepohlo ☹. Len teraz ako ďalej? Môžem si dať znova 28-dňovy detox? Treba sa hneď napojiť alebo dať medzitým prestávku napr. týždeň?

senselinka
29. máj 2017

@danii1 ak to zvladnes, daj si hned detox, ak chces pauzu, daj si mesiac delenu stravu podla AM a znovu detox. Je dost mozne, ze to brucho sa pohne prave teraz 😉

jaccop
29. máj 2017

@senselinka ˇakujem, skusim vydrzat bez 🙂 uz som ranajovala- mnamka

jaccop
29. máj 2017

@ivetaamartin Bre ranko, tak ako? Uz mas ranajky za sebou?

ivetaamartin
29. máj 2017

Ahoj, áno. Vypila som 0,5l teplej prevarenej vody a raňajkovala strúhané jablko s mrkvou.

boka79
29. máj 2017

Ahojte,akurat sa snazim stravovat podla semaforu. Mam len jednotku knihu, cize nejako sa z toho neviem vysomarit.
Ako to je so sojovymi produktami?
Teoreticky je to bielkovina - tofu , atd. Ale podla receptov to je zelene jedlo, co znamena sacharidove jedlo, nejako tomu nerozumiem.
Dakujem za pomoc

rikin
29. máj 2017

@mimikri majú sa dodržať suroviny hlavne

rikin
29. máj 2017

Aj napr.mrkvový perkelt môžeš zjesť s vajcom natvrdo,alebo volským okom,alebo praženicou-suroviny sí dodržané

senselinka
29. máj 2017

@boka79 soja je strukovina, teda, sacharid a vsetko z nej vyrobene tiez. Takze sojove mlieko, natierky, tofu... Vsetko su sacharidy, teda kyticky.
Strukoviny v zelenom stave su neutral, teda mlada kukurica, hrasok, lusky a suche uz su sacharid - fazula, hrach, kukurica

boka79
29. máj 2017

@senselinka
Ďakujem.

boka79
30. máj 2017

@senselinka
Este sa opytam. Píše sa že syr len so zeleninou. Môžem so syrom a šalátom zopár orechov?

senselinka
30. máj 2017

@boka79 urcite mozes. Len pozor, so syrom len vlasske a mandle, tie su neutral. Kesu, lieskove, arasidy... To vsetko su kyticky, teda sacharidy

gabuchah
30. máj 2017

Iba tala otazocka...pocas semaforu mozem popijat citronovu vodu v oba dni, ci iba v kytickove ked je v strave ovocie?

jaccop
31. máj 2017

Dievčatá, takže, moja skusenost..keďže som dosť pracovne vyťažená, dala som si stravu doniesť od donašky Mačingova. Ranajky - mrkva OK, desiata kusok ananasu, o, obed brokolica so syrom - chitilo, pohoda....a olovrant som si dala zeleninovy salat plus am boli mandle....a do 30 min som vybehla s rodicovského a stravila na WC a vsetko zo mna vyslo von. Vyvratila som celodennu stravu do 18 hodiny postupne kompletne. V pribehu dna ma trosku prehanalo, ale to som brala v pohode, avsak to ako ma do vecera nadrapovalo ...nuz, neviem ci je toto v poriadku. Mate niekto obdobnu skusenost? Samozrejme....utorok som bola na vode, aby som sa z toho spamatala, takze nepokracovala som v stravovani. Dakujem za Vaše názory 🙂

senselinka
31. máj 2017

@gabuchah citron je neutral, takze hocikedy

senselinka
31. máj 2017

@jaccop mam za sebou 4 detoxy, ale nikdy sa mi to nestalo. Zrejme ti nieco z donaskovej stravy nesadlo 😔

danussskah
31. máj 2017

@senselinka A kolko si celkovo zhodila za tie detoxy??A za aky dlhy cas?A dodrziavala si odstup tri mesiace?Dakujem za odpoved.

senselinka
31. máj 2017

@danussskah neschudla som celkovo vela, mozno 10 kg a trvanie cca rok. Rozostupy som mala rozne, obcas mesiac, obcas styri... Ja som ho primárne drzala z inych, nie "chudnucich" dovodov, takze hmotnost som velmi neriesila

danussskah
31. máj 2017

@senselinka Dakujem.

jaccop
31. máj 2017

@senselinka N naozaj nechapem...a to mam pocit, ze ja znesiem vela a cokolvek 🙂

moschin0
31. máj 2017

@jaccop ja mam tiez tu donasku od pondelka a zatial klop klop v pohode a macingovu drzim uz druhy krat.

jaccop
31. máj 2017

@moschin0 Stastna to zena. Ved onto inak vyzeralo v pohode....nemoze to byt tym, ze som si dala 5 jedal? Mozno by uúplne stacili tri ..vela zeleniny mozno??

moschin0
31. máj 2017

@jaccop ja som si dala doniest tri. ako hadam jedlo je dobre, dokelu dovolit si to nemozu, ze by dali pokazane jedlo.. skor ti asi nieco nesadlo. a teraz ides pokracovat?