icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
summer_103
15. jan 2014

@soniatko aj ja mam dnes 10. den detoxu a zatial mi chuti, teda okrem borscu. Uz sa desim soboty ked ho mam mat na veceru. Ani vcerajsia hraskova polievka ti nechutila? Mne velmi, sice som do nej zabudla dat citron /ani si to s nim neviem predstavit/ Jedine minus co pocitujem je ze som strasne nafuknuta stala, ani do sukne som sa rano nevpratala, takze nejaky ubytok na cm zatial asi nehrozi... na vahu sa radsej nestaviam aby ma to nedemotivovalo.

leninka75
15. jan 2014

@u2jana ..fuha 15 kg 😨 😨 😨 😨 😨 ...............aj cvičil??

summer_103
15. jan 2014

Kocky kolko kuracieho masa si mam pripravit na tie fasirky so zelerom? V recepte nie je uvedene mnozstvo, len "kusky kur. masa" a stvrtka zeleru...

u2jana
15. jan 2014

@leninka75 nie, necvicil, len poctivo dodrziaval ten rozpis jedal a hlavne pil to predpisane mnozstvo vody

tanitta
15. jan 2014

caute
2den.... v obchodaku som mala co robit aby som si nekupila pizza rozok 😀 😀 .... ale odolala som 😎 ... na to ze som chlebova a "salamova" tak mi strava zatial aj napriek tomuto vyhovuje...dnes mrkvovy perkelt mnnaaam padol plny tanier a funela som ... ibaze varene vjaco by som mala viac chut na volske oko 😝
v tescu je akcia na cuketu ..... takze rano vyrazam bo poobede uz vsetko vykupene......

soniatko
15. jan 2014

@summer_103 hraskova pol.mi praveze chutila.aj ked ja som nemala pesto. Miesto borscu si urobim len taku hustu polievku bez cvikle a pretlaku. Ja som sa zabudla pred zaciatkom pomerat,takze neviem,ci mam dole nejake cm. A tie necele 3kila,co dom zatial schudla este nepoznat,lebo ich mam na sebe nsvyse dalsich 30. ☹

13mamicka
15. jan 2014

prosim radu zacala som dnes ale problem je ze nemozem dostat kupit cviklu,cim ju mozem nahradit?

soniatko
15. jan 2014

@u2jana wauuuu,xe 15 kil. A to drzal ten detox raz tych 28 dni alebo sa stravoval aj podla schodikovej metody?

merryy
15. jan 2014

všetkým ktoré sa na to dali alebo dajú držím palce 🙂 ja som bohužiaľ po 5 dňoch dostala žlčníkový záchvat a následne aj operácia žlčníka a aj ked by som sa na to rada dala zle mi doteraz robí vajíčko aj hrášok a tá "dieta" je veľmi nafukovacia.... ale kamarátka dala po 2x opakujúcom detoxe dole 18kg a poviem Vám je iná kočka 🙂

lululik
15. jan 2014

@13mamicka ahoj ani ja ju nemozem dostat cerstvu davam si zavaranu......ale zalievku z pohara nepijem...moc sladka....

lululik
15. jan 2014

@merryy ahoj to myslis ze ked skoncila 28-cku tak znova dala 28-cku?

ifka17
15. jan 2014

@lululik
@13mamicka cvikla sa dá kúpiť v Bille už uvarená, medzi šalátmi v chladiacom boxe... V žiadnom prípade nie zaváááranááá!!! ved to je kalorická bomba 🙂

13mamicka
15. jan 2014

@ifka17 prave som to citala v knihe,ze zavaranu nie!zajtra letim do billy,dakujem za radu...

milocka29
15. jan 2014

@13mamicka cviklu maju aj v Lidli a Kauflande. V Lidli je balena 1 kg a je veľkosťou taka akurat, vyborna je ale je v surovom stave. Aj ja som sa dala na to, zatial mi chuti a napodiv aj voda a pijem raz ochutenu a raz čistu prevarenu. Chuť je veľka, tak verim že mi aj vydrži Vy ste tu inšpiracia že sa to da.

u2jana
16. jan 2014

@soniatko 15 kg dal dole pocas toho detoxu, a teraz ma tu schodikovu dietu. On sa takto uz stravuje uz skoro rok. Je pravda, ze ked cez sviatky jedol normalne, tak zas zacal priberat.
Takze teraz vynechava zemiaky a biele pecivo. Celkovo zhodil zo 121 na tych 103.
Ale fakt je dolezite dodrziavat ten pitny rezim, aby telo nezadrziavalo vodu.

miki060707
16. jan 2014

@u2jana 15 kg, to je teda paráda...to by ma teda potešilo veru 🙂 aj 10 by stačilo 😉

u2jana
16. jan 2014

@miki060707 tak drzim palce,
Tie jedla v schodikovej diete su celkom chutne, tak ich obcas varievam pre celu rodinu. Celkovo som rada, ze aspon syn pekne je aj pseno, tofu, cukety...
Aj ked na zelerovy salat ma teda nikto nenahovori 😀

kacka27
16. jan 2014

Ranecko 🙂 zdravim hor sa do 4-teho dna...

zuzixx
16. jan 2014

Ahojte ja mám dnes 14 deň detoxu...a je to fajn...zatial som sa nevážila ani nemerala,ale jedlá mi chutia všetky....dnes už bude na obed aj mäsko takže fajn 🙂

kacka27
16. jan 2014

@zuzixx Super, na tento den sa uz aj ja tesim, ked sa zaradi uz aj maso, este si pockam 10 dni, dovtedy budem aj vegetarianka 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zabka88
16. jan 2014

@kacka27
@zuzixx
@u2jana
@miki060707
@13mamicka

baby, pomooooc, vás zvyklo preháňat z detoxu? som to včera asi trochu prehnala s tou cviklou, trochu štedrejšie som si to pokvapkala olivovym olejom a od večera mam v brušku harmatanec..

krampuska
16. jan 2014

Podľa mńa je to v poriadku - v črevách máš toho ešte aj tak dosť. Len nech to vyjde všetko von - detox :O)

zabka88
16. jan 2014

@krampuska dakujem 🙂 som sa trochu vystrašila, konečne ma prestáva nafukovať a teraz toto..

krampuska
16. jan 2014

@u2jana Zelerový šalát je super - ja som si nevedela predstaviť jesť bielko s bryndzou a stalo sa to obľubenou pochuťkou :O)
s detoxom podľa mačingovej som začala, lebo som mala vysoky cukor a lekarka ma poslala k diabetikovi, spravila som si mačoíngovu a po 28 dnoch som mala excelentne vysledky krvi. takze nieco do seba to ma.

zuzixx
16. jan 2014

@zabka88 ahoj no mńa nejak nepreháňalo,ale aj v knihe sa píše:"Chcem upozorniť na prechodný stav po konzumácií vačšieho množstva cvikly.Moč a stolica sa môžu zafarbiť do červena.Žiadnu paniku je to normálne.Tiež som mala prípady, keď mi ľudia hlásili vysoký čistiaci účinok.Aj to počase prestane." 🙂
Tak sa nemusíš bať 😉

kacka27
16. jan 2014

@zabka88 citala som ,ze par ludi prehanalo, hlavne vela pi,aby si nebola dehydrovana.Ja som zatial v pohode a kolko dni mas za sebou?

zabka88
16. jan 2014

@kacka27 ani neviem, 5 alebo 6 deň som, ale ja nejdem presne podľa rozpisu, skôr si vyberiem z jej receptov podľa toho na čo mám chuť.. zatiaľ mi chutilo všetko 🙂 pijem koľko vládzem 🙂

@zuzixx ďakujem, toto som potrebola počuť, že je to normálne 🙂 snaď to čoskoro prejde..
@krampuska prosím nedáš mi recept na ten zelerový šalát, mám ešte jeden doma a nechce sa mi robiť stále hranolky 😀

summer_103
16. jan 2014

@zuzixx ahoj prosim ta nevies mi poradit kolko ide toho kuracieho na fasirky so zelerom? V recepte nie je uvedene mnozstvo, len "kusky kur. masa" a stvrtka zeleru...