icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

miki060707
16. jan 2014

@zabka88 no mne tiež v črevách to vrie,samé škrkanie a nadúva ma 😉 a čakám kedy to víde už konečne von 🙂 potom asi bude pokoj, to je z tej zeleniny, črevá sa prečistuju

merryy
16. jan 2014

@lululik nie mala pauzu asi cca 3 mesiace a potom 🙂

tanitta
16. jan 2014

ahojte
3den..... mrkvu som rano jedla 2hodiny som si vychutnavala 😅 , cuketu v tescu zase nemali 😝 na pecenej som si dnes fakt pochutila a manzel si ju dal s kaiserkou 🙂 ...
@summer_103 to maso by zaujmalo aj mna ale ja by som podla mojej chuti dala 1/3celeru a 2/3masa....
@zabka88 mna zatial nie mozno kym to prebehne vsetko crevami tak to pride aj na mna 😝

miadomi
16. jan 2014

Dneska mam 14. den detoxu a váha mi posledné dni stojí, dokonca mam o pár deka naviac. Rozpis jedál dodržiavam presne, nemala som ani žiadne prehrešky, neviem čo sa deje baby 😠

tanitta
16. jan 2014

@miadomi citala som ze to zvykne....len netreba sa s tym znepokojovat posledny tyzden by mala vaha ist nieco dole ze ale ide o cm nie o kg 😉

miadomi
16. jan 2014

@tanitta no len ja som zatial nezaznamenala ubytok ani na tych centimetroch 😀, je pravda ze som nemala nejaku nadvahu, ale myslela som si ze pojdu aj nejake centimetre dole...no uvidime ci sa to trosku rozhybe 🙂

tanitta
16. jan 2014

@miadomi ja len 3d...vaha -1kg ale myslim si ze to sa mi len creva vyprazndnili a prijem jedla skoro ziadny.... 😅 aj ked nic nepojde tak aspon pre pocit dokazat si ze existuje pevna vola a je to start na zdravie stravovanie 😉 sa

miadomi
16. jan 2014

@tanitta gratulujem k tomu kilecku, snad ti to pojde aj nadalej tak dobre 🙂 A hej hej trosku sa treba zatat, ja som zvykla jedavat sladkosti kazdy den, myslela som si, ze som uz od nich zavisla, a teraz dva tyzdne bez sladkosti, bez peciva a zijem :D takze vsetko sa da, ked sa chce 🙂

zuzixx
16. jan 2014

@summer_103 ahoj...nie je tam napísané viem...ja som nakrajala celé kuracie prsia na kusky a dala na noc do toho oleja s kurkumou.....potom som nastrúhala tú štvrtku zeleru, zmixovala,ale nie uplne na kašu....a upiekla z toho malé karbonátky...bolo to výborné...teda mne chutilo veľmi...... 🙂

tanitta
16. jan 2014

@zuzixx nebolo to suche?.. ja rozmyslam ze vykostim cele kurca.....a pomelem ho .... ostatok zmrazim....

ivanazv
16. jan 2014

ahojte tak mam uspesne treti den za sebou 🙂
mam jednu otazocku-kedy sa je ta bryndza? lebo ja co mam vytlaceny listok tak ju tam nemam napisanu za celych 28 dni?

79zuzana
16. jan 2014

@ivanazv ja tam tiez nemam bryndzu nikde. Mam stiahnutu knihu v cestine a 16. Den vecera je mozzarella a paradajky

79zuzana
16. jan 2014

Inak dievcence, zabudla som sa pozdravit, Ahojte 😉 Drzim s vami tento detox uz 11. Den. Este dva dni a davam si pauzu, lebo mi sem prileti mamina na jeden tyzden a viem,ze by som to porusovala. Za tych 11 dni som to neporusila ani raz a schudla som zatial 2.3 kila 😉 este dva dni vydrzim a potom po tyzdnovej prestavke idem od zaciatku. Nemozem tomu uverit, ze ja som vydrzala dva tyzdne bez sladkosti 🙂

79zuzana
16. jan 2014

@kamilkak aha, tak ja mam tu staru knihu, nastastie 😀 lebo tu bryndzu s bielkom by som na 100 % nedala 😀 teda aj tak ju tu nikde nezozenie 😝

kamilkak
16. jan 2014

@79zuzana -ja idem zajtra 3. den už, mám Najedzte sa do štíhlosti knihu, držím ti palce

ivanazv
17. jan 2014

@kamilkak tak to je zaujímavé, že ja mám iný rozpis, teda bez tej bryndzi. Prečo má potom dva listky iné?

kamilkak
17. jan 2014

@ivanazv - ja idem podla starého rozpisu , ten link som našla náhodou - je to ten novší

zabka88
17. jan 2014

@miki060707
@tanitta

baby, tak ja som to dnes už musela "zahustiť" t.j.zhrešila som a na obed som si dala ryžu.. dnes cestujem a to by sa nedalo, každú chvílu na záchod.. teda u mňa čistiace účinky maximálne... ale na večeru už mám prichystanú cuketku a na ráno nastruhanu mrkvu a jablčko ( na návšteve by sa nedalo..) ... skusim aspoň takto napoly... držte palčeky..

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
miki060707
17. jan 2014

@zazvorka87 nevzdávaj to, ja som dnes vynechala obed, lebo sme boli v meste, tak som len slivky dzobala v aute a doma som si dala jogurt...a večer si robim cukinu.....známej sestra to drží a tiež 10 kg dala dole a prospelo jej to, ale ona išla asi z vačšej váhy....Neboj tento týždeň to vydržíme...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kacka27
17. jan 2014

@zazvorka87 Nevzdavaj to!!! Musime to vydrzat,ved je to v pohode, hladne nie sme. Ja mam tiez obcas uz chut na nieco ine, uplne by mi stacil chleba s maslom, ale sak uz o 10 dni si mozme dat pecivo, co sme nejake padavky 😀
Tiez som myslela,ze to nedam,ked musim varit, este dalsie jedlo pre manzela, ale v pohode.No raz sme silne!!!

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kacka27
17. jan 2014

@79zuzana Cauko Zuzi, tak aj ty si tu :D no dobre si dala dole za 11 dni, ja este len piaty, nevazim sa,nemeriam, ale citim na gatiach,ze su mi volnejsie, tak to je dobre znamenie.

zuzixx
17. jan 2014

@tanitta ahoj 🙂 nie suché to práveže nebolo,kedže tam daš jedno žltko tak keď sa to opečie je to akoby vo vajíčku.....aj ja som tak urobila vykostila celé kura, pomlela a zvyšok zamrazila 😉

zuzixx
17. jan 2014

Ahojte.....tak ja dnes 15 deň...a je mi super....dnes bolo aj pečivo(graham.rožky) na ranajky...na obed mäsko...takže výborne....inak som sa nevažila ešte ani nemerala.....držím Vám všetkým ostatným palce a nevzdávajte to 😉

fannynka
17. jan 2014

baby ahojte, ja vsetko dodrziavam presne, drzim to este len 4 den a nepocitujem ziadne vynimocne cistiace ucinky ako pisete vy 😀 . Myslite, ze je to tym, ze nepijem prevarenu vodu, ale Lucku alebo vodu z vodovodu??? Mna strasne z tej prevarenej vody napina, vime, ze je tam rada, ze sa moze dochutit citronom a medom. robite to tak aj vy. Dakujem a vsetkym nam drzim palce, budeme kocky 🙂

majkia
17. jan 2014

Pamatam si, ako som zhanala vsetky info minuly rok o tomto detoxe..ako som vaahala a rozhodovala sa. Dnes uz sa viem normalne stravovat a dalo mi to vela! ALE pozor... nekonci to 28. dnom. Kto sa chce po skonceni stravovat tak, ako pred detoxom..musi ratat s tym, ze stratene kila sa znovuojavia. Toto je zmena zivotneho stylu..

summer_103
17. jan 2014

@fannynka ja pijem prevarenu vodu so skoricou, citronom a dopoludnia si pridavam ja med a velmi mi chuti, vyskusaj to takto 😉 Rano nalacno si davam teplu vodu s citronovou stavou a o chvilku uz letim na velku 😀