Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
jasne kocky zacnite mi akurat letime domov a vpiatok bude hektik ale v sobotu nedelu som doma len do nestihnem nakupit. kludne zacnite a ja sa pridam v pondelok musim sa na tonastavit,nakupit a deti idu v podnelok doskoly takpre mna to bude novy tyzden novy zaciatok🙂)
tak budem o par dni pozadu aspon mi budete pisat ako sa citite a ako varite🙂) potom piste nejake tipy a triky ako prezit🙂) tesim sa a musim vydrzat to bude pre mna najhorsie, bez kavy a chleba
@laurika25 na prvy tyzden - 1 kg jablk, 1 kg mrkvy, med, mletá škorica, hrozienka a vlašské orechy- to mas kazdy den na ranajky.
1. tyzden budes potrebovat oliv.olej, sol, cervenu repu, fazulove struky, brokolicu,cesnak, cibulu,mrkvu, menej tucny syr a jedalnicek najdes na 3.strane tejto diskusie 🙂
Dievcata tesim sa ze sme sa takto dohodli. Tak od pondelka ideme na to. Tiez som dnes začala s lepšou stravou aby ten prechod po Vianociach nebol taky drasticky a sokujuci pre telo. Neviem ci sa daju aj hromadne spravy ale na messengeri to ide ak mate vsetky facebook. @firstbaby - nasla som jedalnicek ale nie ako sa jedla pripravuju. Nemas nahodou knihu?
Baby chcem sa spýtať, nemôžem jesť brokolicu zo zdrav. dôvodov, môžem
ju nahradiť iným jedlom? Napr. 2x po sebe ten istý obed- fazuľové strunky a pod.
Ja ny som najradšej u z piatok🙂
drzte sa kocky na sa pridam v pondelok🙂
Ja idem skôr, nevydržím do pondelka😀
V piatok by som šla do toho... a kávu si dám asi ako taký bonus, ak budem mat nervy😉
Zienky ja som akurat dnes zacala...vcera som si dala pitny den kvoli splnu a dnes mam prvy den macingovej...uz som skusala asi dvakrat v priebehu minuleho roka ale viac ako 4 dni som nevydrzala 😀😢 no teraaaz citim ze som psychicky v pohode nastavena a ze to daaam...mam 25 kg nadvahu a som nestastna 😔 tak vam a aj sebe drzim palce nech to vyjde tak ako si zelame 😉
Dievcence, tak som sa prave rozhodla, ze je ten spravny cas nieco so sebou porobit. Rada by som sa k vam od pondelka pridala, ak suhlasite. Uz sa nastavujem druhy den, tak verim v pozitivny priebeh 😀
super ja tiez vpondelokzacimatesim sa kocky kedpride kriza prsoim o povzbudenie MUSIME tovydrzat

@molen2 ahoj, práve rozmýšľam, žeby som začala skôr, mam dovolenku a som doma do 8.1. Tak by som sa pustila do toho, nudim sa a iba chladničku otvaram😋Tebe by sa nedalo troska skôr o pár dni?