icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

laurika25
2. jan 2018

@molen2 ahoj, práve rozmýšľam, žeby som začala skôr, mam dovolenku a som doma do 8.1. Tak by som sa pustila do toho, nudim sa a iba chladničku otvaram😋Tebe by sa nedalo troska skôr o pár dni?

firstbaby
2. jan 2018

@laurika25 ja som tiez za,lebo som si bola uz dnes aj nakupit, tak trebars aj zajtra za mna 🙂

molen2
2. jan 2018

jasne kocky zacnite mi akurat letime domov a vpiatok bude hektik ale v sobotu nedelu som doma len do nestihnem nakupit. kludne zacnite a ja sa pridam v pondelok musim sa na tonastavit,nakupit a deti idu v podnelok doskoly takpre mna to bude novy tyzden novy zaciatok🙂)

molen2
2. jan 2018

tak budem o par dni pozadu aspon mi budete pisat ako sa citite a ako varite🙂) potom piste nejake tipy a triky ako prezit🙂) tesim sa a musim vydrzat to bude pre mna najhorsie, bez kavy a chleba

laurika25
2. jan 2018

@firstbaby čo treba nakúpiť? Kde to nájdem?

firstbaby
2. jan 2018

@laurika25 na prvy tyzden - 1 kg jablk, 1 kg mrkvy, med, mletá škorica, hrozienka a vlašské orechy- to mas kazdy den na ranajky.
1. tyzden budes potrebovat oliv.olej, sol, cervenu repu, fazulove struky, brokolicu,cesnak, cibulu,mrkvu, menej tucny syr a jedalnicek najdes na 3.strane tejto diskusie 🙂

bkatarina
2. jan 2018

Dievcata tesim sa ze sme sa takto dohodli. Tak od pondelka ideme na to. Tiez som dnes začala s lepšou stravou aby ten prechod po Vianociach nebol taky drasticky a sokujuci pre telo. Neviem ci sa daju aj hromadne spravy ale na messengeri to ide ak mate vsetky facebook. @firstbaby - nasla som jedalnicek ale nie ako sa jedla pripravuju. Nemas nahodou knihu?

laurika25
2. jan 2018

@firstbaby dakujeeem🙂

laurika25
2. jan 2018

Baby chcem sa spýtať, nemôžem jesť brokolicu zo zdrav. dôvodov, môžem
ju nahradiť iným jedlom? Napr. 2x po sebe ten istý obed- fazuľové strunky a pod.

firstbaby
2. jan 2018

@bkatarina ahoj, knizku nemam, ja uz som raz detoxikovala, ale nie do konca. Jedla su jednoduche a dost je opisane na 3.strane tejto diskusie. Cize zaciname az v pondelok?

firstbaby
2. jan 2018

@laurika25 urcite ano, rob si aj cviklu, aj fazulove struky, aj mrkvovy perkelt. Rozdiel ci je to obed alebo vecera, podla mna nezalezi 🙂

laurika25
2. jan 2018

Ja ny som najradšej u z piatok🙂

firstbaby
2. jan 2018

@laurika25 to znie skvele 🙂

molen2
2. jan 2018

drzte sa kocky na sa pridam v pondelok🙂

laurika25
2. jan 2018

@molen2 diky... budeme ta motivovat🙂

tamisi
3. jan 2018

Tak hlásim štart 😉 dnes...musela som už tak som to cítila...😀

laurika25
3. jan 2018

@tamisi super🙂 Treba mat aj presnú gramáž?

tamisi
3. jan 2018

@laurika25 nie teda aspoň o tom neviem😉

tamisi
3. jan 2018
laurika25
3. jan 2018

@tamisi dakujem🙂

radacak
3. jan 2018

@molen2 ides od pondelka???aj ja by som mozno sla do toho.treba mi aj 10 kg dat dole😐

firstbaby
3. jan 2018

@radacak
@laurika25
@molen2
@bkatarina baby, tak zaciname v pondelok?

laurika25
3. jan 2018

Ja idem skôr, nevydržím do pondelka😀

firstbaby
3. jan 2018

@laurika25 kedy?

firstbaby
3. jan 2018

@laurika25 este by ma zaujimalo, ci budes pit aj kavu ci uplne vynechas?

laurika25
3. jan 2018

V piatok by som šla do toho... a kávu si dám asi ako taký bonus, ak budem mat nervy😉

nikinka9
3. jan 2018

Zienky ja som akurat dnes zacala...vcera som si dala pitny den kvoli splnu a dnes mam prvy den macingovej...uz som skusala asi dvakrat v priebehu minuleho roka ale viac ako 4 dni som nevydrzala 😀😢 no teraaaz citim ze som psychicky v pohode nastavena a ze to daaam...mam 25 kg nadvahu a som nestastna 😔 tak vam a aj sebe drzim palce nech to vyjde tak ako si zelame 😉

tamisi
3. jan 2018

@nikinka9 tak nám držím palce ide o správne načasovanie 😉 dáme to☺

tulipka23
4. jan 2018

Dievcence, tak som sa prave rozhodla, ze je ten spravny cas nieco so sebou porobit. Rada by som sa k vam od pondelka pridala, ak suhlasite. Uz sa nastavujem druhy den, tak verim v pozitivny priebeh 😀

molen2
4. jan 2018

super ja tiez vpondelokzacimatesim sa kocky kedpride kriza prsoim o povzbudenie MUSIME tovydrzat