icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

mucilienka
28. nov 2017

@zuzy20 gramaz nevazim. Bolo toho menej asi urcite

zuzy20
28. nov 2017

@mucilienka a kolko chodov na den jes? Zjes aj daco mimo toho? Ja mam tri jedla na den a okrem toho som nejedla. Zatial ani necitim ze by som bola hladna a by som potrebovala do dacoho zobnut. Uz len 26 dni :D

mucilienka
29. nov 2017

@zuzy20 na desiatu som si dala figy

evita_g
30. nov 2017

Baby, prosím vás, máte niektorá anglický jedálniček a recepty z 28-ky? odmením sa 100 ❤

mucilienka
30. nov 2017

@evita_g ja nemam ☹

zuzy20
30. nov 2017

@evita_g ja tiez nemam. Mne chodi donaska trikrat do tyzdna. Ale neskusala si na nete pohladat?

zuzy20
30. nov 2017

@mucilienka ako sa ti dari? Dneska na veceru cuketove placky sa tesiim ;) inak uz vidim na sebe ze vaha ide dole. A ty?

mucilienka
30. nov 2017

@zuzy20 aj u mna pomalicky...celkom to dnes ide

evita_g
30. nov 2017

@zuzy20 Da sa kupit cela e-kniha po anglicky. Ale mne by uplne stacil prelozeny jedalnicek a recepty. Svagrina by chcela a ja nemam velmi cas jej to prekladat 🙂

majakuca
4. dec 2017

Ahojte, aj ja sa k Vám pridám. Som na detoxe dnes 6 deň a zatiaľ žiaden úbytok ani kg ani cm. A stravujem sa presne podľa jedálnička, recepty podľa knihy. Jem len 3x na deň. Ale nemávam veľké porcie, len také si myslím, že normálne. Aj u Vás to tak bolo na začiatku?

zuzy20
5. dec 2017

@majakuca ahoj ja som dnes 9ty den detoxu. Takisto mam len 3x jedlo na den. Porcie z donasky sa mi zdaju dostacujuce a vobec nie male. Prvy den som zacinala s vahou 73,8 kg a dnes rano po 8mich dnoch som mala vahu 69,7 kg vidim na sebe ze idu ale aj centimetre. Mozno sa netreba vazit a nechat tym znechutit. Ale hlavne vytrvat a odvazit a odmerat sa na konci cyklu ;) drzim palce.

nevestienka
10. dec 2017

Ahojte..tak mame za sebou s manzelom 28dnovku a pokracujeme dalej. Pridrzame sa receptov s jedalnicka a opakujeme 28 dni s tym, ze si uz jedlo viac kombinujeme ako vam chuti a vyhovujem moj manzel preferoval zeleninu viac ako maso. Takze zostavame viac zeleninovy. Detox sme robili uz trikrat. Pri kazdom manzel schudol a teraz najviac 7kg..mal 93,2 a teraz ma 86,2. Chcel by ist na 79. Ale vidiet to hlavne na bruchu, bokoch a tvari, ze schudol.citime sa dobre po zdravotnej stranke a nic nam nechyba. Ja som sa nevazila, ale opat skor centimetre z brucha, bokov a noh isli dole. Tak sa tesime

barborital00
10. dec 2017

Ja som držala tento rok detox 2x, najväčšia zmena bolo brucho a boky. Po vrátení sa na pôvodnú stravu išlo niečo hore,,,,ale tak dá sa povedať, že v norme 😉
Toto bola moja prvá diéta,, alebo stravovanie, ktoré som dala až do konca a s radosťou

molen2
29. dec 2017

5 januara by som chcela zacat. kto sa prida?

zdenulka919
30. dec 2017

@molen2 ahojky aj ja by som chcrla zacat drzala mam 38 rokov 😉

molen2
30. dec 2017

planujem zacat 8.januara kedze az vtedy budem doma. ak chces zdenulka919 tak napis spravu a mozeme sa navzdajom povzbudzovat mam 39🙂)

laurika25
30. dec 2017

@molen2 aj ja by som sa pridala, ak môžem 😉

zade
30. dec 2017

@molen2 Ahoj, aj ja sa pridám, ale začať chcem už o niečo skôr 1.1. ...nie novoročné predsavzatie, ale mám problém s prijímaním tak veľkého množstva vody počas bežného pracovného dňa....tak sa do toho chcem pustiť ešte počas dovolenky. Moje dôvody sú skôr zdravotné, i keď nejaké to kilečko dole a úbytok na objemoch v páse určite poteší...verím, že to príde 🙂

katrin21
30. dec 2017

baby, kolko stoji den 28dnovy detox s donaskou jedla? viete niekto? videla som na FB reklamu...

zuzy20
30. dec 2017

Ja som 28cku skoncila na stedry den. Ubytok na vahe - 5,5 kg. Islo by urcite aj viac ale mali sme este vianocny vecierok vo firme a vianocny obed s kolegami tak som trosku podvadzala. Cez sviatky som sa teraz neprezierala ale jasne dala som si aj salat aj kolacik ;) ale vcelku drzim si schudnutu vahu. Fotka pred a po.

laurika25
30. dec 2017

@zuzy20 uzasneee a čo ďalej? Ideš jesť normálne to čo pred fetišom, alebo meníš životný štýl nejako? Aj si cvičila?

laurika25
30. dec 2017

@laurika25 omyl😀Malo tam byt detoxom, mobil si píše čo chce

zuzy20
31. dec 2017

@laurika25 dakujem ;)... jezisko doniesol knihu macingova najedzte sa do stihlosti 1, takze urcite budem z nej varit na striedacku aj s klasickymi jedlami.. pocas 28 som necvicila. Ale teraz po vianociach som zacala a chcem v cviceni pokracovat a vyformovat postavu... 28cka bol vyborny zaciatok na ceste mojej novej postave 🙂

nevestienka
31. dec 2017

Tak silvestrovsky obed na stole, cviklovy salat + zelerovy sviatocny salat a rybka. Mnam. Manzelovi to velmi chuti a tentokrat mi navaril 😉 uz je to 8 tyzdnov co sa snazime zdravsie stravovat.

basska23
1. jan 2018

Baby chcela by som aj ja skusit detox mam aj knihu ale mam problem.Som alergicka na ovocie.Cim mam jablko nahradit?

bkatarina
2. jan 2018

Ahojte dievcata. Viem ze tento prispevok je roky stary ale chcem sa spytat nema niekto nahodou k dispozícii recepty? Chcela by som tuto dietu skusit nakolko som v poslednej dobe dost pribrala a necitim sa dobre. Popripade ak sa niekto prida a zacne so mnou budem len rada. Dakujem

firstbaby
2. jan 2018

@bkatarina ja idem s tebou do toho....recepty najdes aj na internete, su mrte jednoduche. Ideme od zajtra?

molen2
2. jan 2018

Kocky zaciname pondelok 8 januara. Tesim sa ze v tom nebudem sama....Ja mam problem vydrzat veci ....takze ked nas bude viac bude sa nam lepsie

firstbaby
2. jan 2018

@molen2 ok super, sa tesim, aj ked ja sa uz prepinam na zdravsie stravovanie, dnes vecer polnicek, ladovy salat, paradajka, struhany syr a olivovy olej - fantasticke 🙂

molen2
2. jan 2018

laurika25 tiez zacina v pondelok....neviem ci sa da vytvorit spoplocna sprava pre vsetky ktore chceme zacat. nech tu neobtazujeme vo fore ak by to niekomu vadilo....ale neviem ako to chodi zo spravami na konikovi