icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

katussska24
10. jan 2018

Caute baby, citam len posledne strany. Ja idem na macingovu po 2.x. Prvy krat som drzala v jan 2012 🙂 mne to velmi pomohlo, energia, travenie, schudla som 6-7kg vtedy. Vela zavisi od predoslych navykocha stylu zivota. velmi dolezita je ta voda...niekedy to ako sa telo cisti nie je prijemne. ak mate dake pochybnosti alebo je vam zle, napiste MAcingovej, ona odpise.
ja neviem kolko vydrzim, idem tyzden po tyzdnia le velmi rada by som dala 28micku 🙂

lenuska74
10. jan 2018

Ja mam tiez svoju kombinaciu ranajok, len jablka a mrkvu do mixera a skoricu, susene slivky, orechy nemozem a med tam tiez nemusim, takze ja si radsej dam lyzicku medu len tak cistu 🙂 cviklu tiez cistu sol, korenie trochu mletej rasce a chren a uz len syr alebo vajicko. Ja som si robila vcera z brokolice hustu kremovu polievku s cesnakom a bazalkou, struhany syr celkom to chutilo 🙂

katussska24
12. jan 2018

Tak ja som treti den a hlasim aj drobne prehresky...ale celkovo sa drzim, co je teda po sviatkoch u mna velky skok. ale musim priznat, ze ja sa citim omnoho omnho lepsie uz teraz v zaciatkoch. ja si davam tyzdnove ciele, lebo take ze 28dni je pre mna narocne - aj ked iba v hlave 🙂 - idem prose tyzden po tyzdni a prisposobujem sa situacii 🙂 co ej pre mna narocne je varit extra pre mnazela a deti - deti su dost nejedaci tak musi vymyslat vselico, casto maju ine ako muz. ono schrumat par rozkov a dojest po detoch je velmi prakticke, ale na postave aj organizme sa to teda paradne odrazi ....

kto este detoxuje a ako to ide?

zdenulka919
12. jan 2018

@katussska24 ja tiež detoxikujem dnes 5 den drzim sa varim tiež dvojmo chystam si to den pred tym vecer ked decka zaspia ....mam nakupene popredu ....snazim sa drzat podla jedalnicka ale niekedy si dam este k tomu aj zeleninku ...citim sa ok nevazim sa a chodim na prechacku alebo na orbitreku drzim vam vsetkym palce☺

katussska24
12. jan 2018

@zdenulka919 ja som dnes behala s malym a kocikom akurat 🙂 od buduceho tyzdna by som rada zaradila fitko 🙂 uvidime co sa podari ... najma som daka namotivovana varit a vymyslat zdrave chutne veci ...akurat som prezerala svetbedniciek mnam mnam no ani si neviem vybrat. oni su skveli, zvyknem od nich nakupovat. aj ked macingovu riesim teraz len cez miestne obchody

laurika25
12. jan 2018

Baby, dnes mam vecerat cuketu, dnes som nezohnala, mozem si to nejako zmenit za nieco ine? Ale asi budem musiet, lebo uz vidim hviezdicky😀

katussska24
12. jan 2018

@laurika25 tekvicu, patizon nemas? popripade baklazan? alebo si daj hocico z prveho tyzdna - brokolicu, struky, perkelt. ja som to tak robila

laurika25
12. jan 2018

@katussska24 dala som si cviklovy salatik☺

firstbaby
13. jan 2018

Dievčatá,čítam, ze Vam byva zle po cvikli. Ja ten cviklovy salat jem len takto: uvarená cvikla - 1 ks strednej veľkosti, nastrúham a k tomu buď jedno varené vajce nakrajam a kúsok nízkotučného syra nastruham. Alebo potom cvikla, kúsok hrášku a syr. Ja s tym zatial problem nemam,ale to bude asi tym, ze cviklu zboznujem 🙂

zade
14. jan 2018

Dievčatá - kuracie karbonátky....nemám mlynček na mäso a v mäsiarstve mi kuracie nepomelú. či?

lenuska74
14. jan 2018

@zade skus dat do mixera, aj noze rozsekaju, ale nesmies prehnat inak budes mat kasu

kukulienka83
14. jan 2018

Ahojte, aj ja som sa dala nato už 3x a končím prvý týždeň...ale ide mu to pekne hore krkom všetko...mrkvový perkelt ani nerobím radšej pochrumem surovú😂 jediné čo mi nevadí sú jablká...tie ja môžem na kilá...ale strihané s mrkvou mu krkom už neprejdú...prvý týždeň sú ale 2 kg dole...to sa tesim

kukulienka83
14. jan 2018

@zade ja som našla v jednote kuracie na fašírky v takom aukcie to majú v mrazáku vyrába hyza

tulipka23
14. jan 2018

Caute, kocky, prave si robim zoznam na nakup zeleninky a pozeram v jedalnicku, co ma to len caka. Zatial dobre, prezila som statocne vcerajsiu rodinnu oslavu... na vode. Nuz ked som sa tak schuti najedla luskov so syrom, ani sa mi nezmestilo 🙂
Som zvedava, co na mna zajtra rano povie vaha. Drzim palceky do dalsieho snazenia. Pekny den 🙂

molen2
14. jan 2018

dievcata ja som to vzdala .... vela dovodov ale tychto 28 dni , zdravsie a obmedzujem pecivo co je pre mna zabijak kava raz za den vcera som si dala prvu.

laurika25
14. jan 2018

@molen2 ja zatial frcim ďalej, síce si občas mením jedlo,čo ma byt na obed mam na večeru, alebo si chrumkam šalátik medzi obedom a večerou. Neberiem to tak drasticky a samozrejme kavicka s lyžičkou medu musí byt 1x za deň, vravím si, však to nie je vyprážaný rezeň s hrnolkami😀 Jedine, som stále nejako hladná...
Možno ti prejdu zdravotné problemy a pridas sa zas😉

firstbaby
14. jan 2018

@molen2 ja som to nezvzdala, lebo som vlatne nic nezacala, robim si odtial recepty, pijem vela vody a nejem pecivo. Na ranajky som dnes mala prazenicu z 2,5 vajicka, k tomu ladovy salat, zeleny caj. Urcite kila nepojdu tak dole ako pri Macingovej, ale na to kaslem. Viem, co potrebujem a nejdem ja veru hladovat 🙂

kukulienka83
14. jan 2018

Xjacsa teším zajtra konečne iné raňajky...a ten obed mňam...tie cestoviny s kalerábove sú fantastické...

laurika25
14. jan 2018

@firstbaby a dávas si aj ovocie normálne a jogurt a tak?

laurika25
14. jan 2018

@firstbaby a sladkosti?😉

kukulienka83
14. jan 2018

@firstbaby javsavtak vždy snažím pokračovať keď skončím 28-cku ale vždy potom zlyham...začnem dojedat po deťoch a som tam kde som bola😑 držím palce..aj ja sa o to znova pokúsim 😉

firstbaby
14. jan 2018

@laurika25
ovocie malo, ked tak citrusove, jogurt jem biely - 3% tný a sladkosti? No,sem-tam zhresim, napr. dnes, som upiekla tvarohovu babovku, tak som si dva kusky dala 🙂

molen2
14. jan 2018

dakujem kocky drzme sa vsetci hlavne zeniecopreseba robime🙂)

zdenulka919
14. jan 2018

Ahojky ja dnes koncim 7den snazim sa dodrziavat ale mala som aj pizzu ked je nedela dala som dole 2kg a hlavne sa snažim pit viac vody co bol vzdicky pre mna problem☺ drzim palceky vsetkym

katussska24
15. jan 2018

Baby ja si idem dalej, aj ked robim "prehresky". Ale briem to tak take it easy 🙂 Idem si dnes spravit struky a vecer mrkvovy perkelt. musela som trocha "change" menu 🙂 zajtra skoncim prvy tyzden 🙂
no citim sa omnoho lepsie a mam chut ist dalej. mam ovela viac energie, nenafukuje mi brucho, travenie na 100perc 🙂

kukulienka83
15. jan 2018

Boršč už vonia kuchyňou...zboznujem tú polievku...inak aj ja si obmieňam jedlá ako mi vyhovuje v danom týždni...a dnes som si dala aj kúsok čokolády ku káve 😋

katussska24
15. jan 2018

@kukulienka83 inak dnes som čítala v jej knihe ona dovoľuje obmieňať si jedla v danom týždni, takze v pohode. Ja ten borsc nezjem... všetkým chuti len mne nie. A ešte pšeno a pohánkové vločky si robím podľa seba z tých jej má normálne naplo 🙈 inak zvyšné jedla mi vyslovene chutia..

zdenulka919
15. jan 2018

@katussska24 aj ja som dnes obmienala recepty su super len aby my to vydrzalo.....

kukulienka83
16. jan 2018

@katussska24 ja zas nezjem mrkvový perkelt a už ani brokolicou..
Vločky si robim ovsené a morčacie stehná nedám ani do úst 😁

laurika25
16. jan 2018

@kukulienka83 ktorý deň už máš?