Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
no babeny ja som si stiahla aj aplikaciu aby som viac pila,čo mi to pripomina každu hodku ale vypijem max 2l a to furt beham na wc,....ako 3l naozaj nedam
@sonah ani ja nedam aj ja mam aplikaciu ale az tak nepomaha☺☺☺☺
baby je tu nejaka co s macingovou vobec nechudla?ja som prve 2 tyzne schudla2kg,brucho pekne splaslo,ale v tretom tyzdni sa zacali kila vracat a po skonceni som na povodnej vahe a nemam dole ani jeden cm a brucho zas ako balon!!a to niesom nejaka stihla ze by som nemala z coho chudnut.mam70kg.vsetko som dodrziavala dostatocne pila.nechapem to :( vsetci v mojom okolo s nou krasne schudli.a ja nic :( je pravda ze ja som vela zeleniny jedla aj predtym cize pre mna to nebola az taka extremna zmena jedalnicka, ale aj tak som sklamana.verila som ze s nou schudnem kila po porode :(
Ja len že najprv som sa chcela pustiť do macingovej ale pre mna je tá strava nereálna 🙂 obmedzila som pečivo, bielu muku , sladkosti , vyprážané , pridala zeleninu a pohyb (20-30 min denne ) a od 2.1 doteraz som schudla 4 kilá , takze ženy ide to aj inak ako sa týrať týmto jedalnickom
Ahojte, zvazujem cez vikend zacat s detoxom. Je tu niekto teraz aktualne v "procese" pripadne chysta sa niekto v blizkych dnoch zacat?
Zacala som chudnut, lebo mi je zle, ked sa na seba pozriem do zrkadla. Pomoooc. Macingovu beriem ako dobry navod. No nevydrzim jest tyzden na ranajky mrkvu s jablkami. Na stvrty den som nervozna uz len pri pohlade na tu kombinaciu, hoci je chutna. Tak si to obmienam. Dam si ine ovocie, biely jogurt s medom a orieskami, na obed zeleninu s rybou....niektore recepty su skvele, ine mi velmi nerezu. Kedze mojim planom je schudnut dlhodobo, nejdem sa tyrat a potom zhresit rozkom s maslom. Obdivujem kazdeho, kto da Macingovu na 100%. Ale ak by som mala brutal ciel (svadba, alebo nieco take, ked sa potrebujem dobre citi v satach), podla mna je to vyborny navod. Drzim nam palce, nech nase speky idu rychlo prec.
@eliskarupp myslim ze nas je viac, osobne si myslim, ze mi nesadlo drzat ju v zime :D predtym som ju drzala v jeseni a schudla som 5kg ale objemovo z 42 na 38 teraz po 2 tyz. NIC, splaslo mi brucho a lepsie travenie, no nevzdala som sa a povedala som si ze ak to neide tak, skusim ine, nasla som na nete jedalnicek fitlist a prebehla si jedla co mi vyhodilo a zacala som jest to co mi vyhovovalo, tie mnozstva a jedla - daju sa tam aj obmienat ak vam hodi nieco co nejete, vyberiete inu kombinaciu a po 2 tyzdnoch 2kg dole ziadne dietovanie to pre mna nieje skor, si zvykam na tu gramaz a desiatu olovrant hoc aj kusok tvrdeho syra s olivou ... :D
Zdravim vas 😊 mozem sa takto stravovat aj ked kojim? Nemoze sa stat ze sa mi strati mlieko ked nebudem mat plnohodnotnu stravu? A malemu nebudu robit zle dake potraviny? Lebo rada by som sa zbavila nejakeho toho kilecka co ostalo po porode 😔😔😔 vdaka
@veronikaromanko tak radšej si stiahni kalorické tabuľky 🙂 a približne si tam dávaj všetko čo ješ a to tá pekne nasmeruje čo treba ubrať v strave a čo pridať 🙂 obmedz cukor a muku , pridaj vodu a zeleninu ...pohyb 🙂 aj keď 15 denne a uvidis že to pôjde aj bez macingovej 🙂 ja som schudla od nového roka 4,5 bez nejakej sterilnej diéty , ráno vločky s ovocím ,alebo jogurt pripadne tmavé pečivo,zelenina, mozzarella a tak , na obed menej scharidovej prílohy viac zeleniny , nejem mastné a vyprážané , večera stále bez pečiva , šalát, alebo šunka a cotagge , zelenina 🙂 a ide to a cvičím 6x do týždňa 15-30 minút denne , plus prechádzky s kočíkom , a tiež kojím
@lenuska74 Anoo fitlist je super
@laurika25 daj si do googlu fitlist neda sa to vytlacit naraz a lepsie ak si vymenis to co mas rada ja som skor recepty a davky vazila a obed chodim normalne maso prirodne bez omacky si pytam a vyberam so salatom a menim si namiesto zemiakov ak je ryza dam si na polovicu salat-ryza a z jedalnicka vyberam ranajky desiatu olovrant veceru
čaute ja začínam od zajtra...už mam navarené už len vydržať :D nezačína niekto?
@zuzanka264 ahoj, držím palce 💕 ja zajtra začínam štvrtý,prvý bol asi najťažší,teraz už je to celkom fajn, sem tam niečo menšie zhresim😀ale ide to dobre a cítim sa dobre
@zuzanka264 ja zacinam zajtra druhy...prvy bol teda hnusny ☹ predtym ked som si tie jedla len tak z casu na cas varila, tak mi chutili...teraz nieeeeeeeee 😀 ale nejak som to dala a zajtra sa straaaaaaaasne uz tesim na cestoviny 😀 drzim palce 🙂
@bona69 a schudla si cosi??
Baby, nepatri to pod macingovu, ale tie ktore mate cacsiu nadvahu,teda nie ste vellkost s-m, kupila som si od jednej zienky 30stran rozpisaneho jedla,cvikov od nejakeho znameho fitness trenera z BA...ak cvicite, skuste spalovace...🙂 a ked uz drzite macingovu, davajte si prirodny bkomplex a vela cecka, ja drzala jej delenku dva mesiace,jedalnicek sa mi vobec nepaci 🙂
Zienky nezabudajte ze toto je predovsetkym detox..ocista tela,prinavratenie zdravia..mozno zamyslenie sa nad dalsou zivotospravou...macingova to neberie ako dietu...strata (tukovych) kilogramov a zmensenie konfekcnej velkosti je k tomu vsetkemu len bonus 🙂 takze to v prvom rade neberte ako dietu ale start do niecoho lepsieho...na toto som sa musela "naprogramovat" aj ja...sama sa pomaly zbavujem 20 kil nadvahy
@ja1985 čosi som schudla😀😀😀okolo troch kíl,ale viditelne mi splaslo brusisko,cca stehno -1cm, boky-1cm,v páse -7cm, prsia-3cm, pod prsiami -3cm, Rameno -0,5cm.po troch týždňoch myslím že v pohode, vzhľadom na to že necvicim, som leňoch,bývam ale ďaleko takže domov to mám 25minut rezkej chôdze tak aspoň niečo.
Držím ti palce, niektoré jedlá si upravujem,ale
@ja1985 tak napr.neurobila som si cviklovy šalát s vajcom ale mala som tie ingrediencie na tanieri osobitne a viac mi to chutilo, mrkvový perkelt ten nedám,😞tak si robím len tak na olivovom oleji karotku so zelenými luskami a cesnak surový lebo pečený mi hrozne smrdi,a tak, to len také malé upravicky😁
Babulky najdem aj na nete ten 28dnovy program ?dakovala
Ako vam to ide? Ja zacinam zajtra 4. Tyzden, niektore jedla uz mi lezu hote krkom 😀 ale rada by som pootm aj nadalej pokracovala...ste tu niektora ktora ste aj nadalej pokracovali podla semaforu?
@ja1985 ja som dala 3 tyzne a mam prestavku😕
@eliskarupp ja som tiez nic neschudla
@zdenulka919
@anega79 ja asi len kilo, cakala som trosku viac, pravdupovediac...brucho sice spaslo ale neviem kolko z cm islo dole
Ahojte dámy, chcem sa poradiť, v prípade, že nemáte možnosť jesť obed doma, je ok daj si v reštike nejaký šalát? ale dusenu zeleninu? som dnes 3.den a už teraz viem, že v sobotu na nebudem obedovať doma a cez tyzden ma caka oslava 50tky...takze aj tam budem musiet nieco zjest :( vyberiem to najmensie zlo...

@katka0123 proste sa preorientovat na zdravý životný štýl 🙂 jen 5x denne, cca jazde tri hodiny 🙂 pijem vela vody, pohyb zatiaľ aspoň prechádzky s malou 🙂 detox som mala nakoniec trojdňový, pila som len vodu, pripadne voda plus citrón 🙂 schudla som týmto spôsobom naposledy pred tehu 20kg 🙂