Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte,idem od pondelkarana,kto sa prida?
@kapucino21 ja mam prvy tyzden za sebou
Dnes mam za sebou stvrty den
@liliana189 ja idem na to, už mám spravený nákup😂
@lulu1217 no super tak od zajtra bojujeme. Spominany prival energie by sa hodil na jarne upratovanie. Potom nieje ani cas rozmyslat nad jedlom😂😂
@liliana189 😂fiha, až takto som nad tým nepremýšľala. Neboj, nebudeme hladovať😊
@lulu1217 urcite nebudete hladovat
Ja som dnes 3 deň ale teda hladná som, viete zjesť celé tie porcie? Napr. 3cvikly, 400g strukoviny?
@pampeliska84 ja som urcite nevedela zjest cele porcie
@pampeliska84 ja sa podľa toho neriadim, zjem tak polovicu
Neriadim sa podla toho,zjem kolko mi chuti
@evellinka27 a ako zvladas?
Tak aj pise najest sa do. Prasknutia. Urcite si treba precitat tua knihu
@liliana189 ja zvladam v pohode....mne to staci a aj chuti,ale prave som sa postavila na vahu,co by sa sice nemalo a vobec som neschudla,uvideme ked sa odmeriam ,ale to az po druhom tyzdni...ale citim sa dobre a to je podstatne
No moja sesternica az na 18ty den zacala vidiet zmeny. No ale my by sme to koli zdraviu robit a chudnutie je.bonus. aj ked ja tiez viac potrebujem ten bonus😂😂😂
@liliana189 najhorsie je ze ideme cez vikend na lyzovacku...no neviem ci tam odolam vsetkym tym dobrotam🤔🤔
Musis. A ked aj nie pokracuj dalej. Ale nevzdavaj to dopredu
Ahojte dievčatá tak ja som 2tyzdne po detoxe,kúpila som si aj ďalšie 2knihy aby som mala akú takú predstavu o tom čo variť ďalej a celkom to ide. Po detoxe som dokopy schudla 2,5kg, na cm 9v páse,cez boky len nejaký 1cm, pod prsiami 6cm,rameno 0,5cm,stehno 1cm a cez prsia 6cm.uvidim keď sa zmeriam po mesiaci od detoxu,bála som sa že teraz priberiem keď už nejem presne podľa jedálnička ale po dvoch týždňoch zatiaľ stojím na váhe, takže som spokojná a čo je hlavné cítim sa tak ľahko a dobre,mala by som aj cvičiť ale ja som strašne lenivá.som ale odhodlaná ísť po troch mesiacoch znova na detox.
Všetkým vám držím prsty aby ste to vydržali a nevzdali to💕💕💕
@bona69 Super,no na to ze si schudla len 2,5 kg tak na cm to riadne islo dolu,ja mam za sebou zatial prvy tyzden a vaha stoji,uvidime na tych cm
Ahojte surne potrebujem poradit :-/ dnes som jedla avokado asi polku a trosku som si natrela na plet ako masku...tvar mam uplne spalenu opuchnutu a cervenu a tiez mam pocit na zvracanie..dala som si tbl na alergiu ale nvm co dalej..uz len cakat..stalo sa vam nieco podobne pri diete alebo len tak? Dakujem
@evellinka27 neboj,aj u mňa to stalo,až po tých dvoch týždňoch až troch to šlo dole,ale fakt na cm viac,mne hlavne brucho splaslo,ja mám problém s bokmi a stehnami,ale verím že to pôjde dole.ked si dala ten prvý tak tie ďalšie už bude pohodka😀😀💕💕
ahojte,
tá voda musí byť len prevarená? nemôže byť aj čaj alebo neprevarená voda?
@maria1678 ahoj mala, by byt prevarena koli detox.ucinkom. ja si prevarim v kanvici,vylejem do dzbana a do nej sidavam citron med alebo, zazvor a je chutnejsia. Caje sa rataju iba bylinkove a zazvorovy ale toho len 1cm nastruhat denne viac by sme nemali. Moze sa striedat s normalnou vodou. Pre toto som si stiahla a vytlacila knihu.je tam fakt vsetko
@liliana189 kde si si ju stiahla?
@maria1678 cez uloz to
@liliana189 vďaka, už to tam asi nie je

Ahojte, tak som zhodnotila,ze je opat cas sa detoxovat,som rok po druhom porode,vahovo to nie je najhorsie,mam 2 kg naviac,ale som taka rozozrata a vymaknuta 😂 detox som uz parkrat dala,vzdy 3 tyzdne uspesne a ten posledny je na mna prilis vela masa...Dnes nakup a zajtra 1. den ! 😉ale uz dnes od obeda sa idem krotit...