Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Hej tak vahu neriesim. Podstatne su cmtam. Akurat vsetci pisu, ako lahko chodia na wc a mna vazne zapeka.. ako potom zo mna vyde ten bordel
@liliana189 ja tiež dobre chodím😂skús si dať pár sušených sliviek
Ja od zajtea zacinam kto sa prida?
@marika05 Jaaaa👌🏽
@teduazemer super dvom to pojde urcite lepsie 🙂
@marika05 A jedalniček? Alebo ako zacat? Ja mam doma knižku Najedzte sa do štihlosti..🙂 Alebo ako ideme nato? 😁Či to je nejaky špecial detox? Ze na vode budeme?😁
@teduazemer ano aj ja ju mam tu knizku vela pit treba, a jed su hlady mizu sa oriesky alebo susene slivky medzi jedlom, plus je fajn jed sa clovek hybe
@lulu1217 merala som sa aj vazila na zaciatku
@lulu1217 ja praveze nemam tazku vahu mam 58 kg ,ale chcela by som dat dolu 5kg,co som od jesene pribrala,ale akosi to nejde
@evellinka27 to preto ti tak nejde, ja som teraz na takej váhe, ako ty, ešte chcem aspoň 3kg. Snáď to pôjde
Baby chcem prispiet mojou skusenostou: po 3 rokoch(vtedy som to po 4 dnoch vzdala), som znovu zacala detox podlaAM, teda uz mam 3 tyzdne za sebou. Dnes som neodolala a postavila som sa na vahu prvy x po 3 tyzdnoch a -7 kg dole. Objem neviem, nemerala som sa, ale citim, ze vsetko je mi volne, a vsimli si to viaceri z mojho okolia. Citim sa vyborne, zmenili sa mi chute, som stastna. Velmi ma to motivuje pokracovat dalej, aj po skonceni 28-ky. Drzim palce vsetky to vydrzat, oplati sa
No to je pravda, vyska 176, vaha 102( fuj az sa to hambim napisat), ale kedze som dost vysoka,, nie som ze vyslovene tucna, ale problem bol ten, ze ma uz dost boleli klby, vyssi tlak, ekzem, a teraz tlak skor nizky, bolest klbov vyrazne mensia, ekzem zmizol. Takze fajn. A to ani necvicim
Fuj baby orechy cvikla cesnak slivky? To som nedala.radsej budem hladna
@liliana189 😂to sa asi ani nedá. Uprav si to, vyber si niečo z toho, len nebuď bez jedla😉
Ahojte , mam prvy den za sebou. Citim sa supeer.
Ja tento detox drzim 3.krat no nikdy som nevydrzala viac ako 8 dni
***ženičky, nemáte niektorá knihu v pdf po slovensky? začínam... neviem sa odhodlat :/ *** 🙂 drzim vsetkym prsty.

@ja1985 a v cm ti niečo odviedli?