Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ja som detox prvy krat drzala pred 2 rokmi,vtedy to bolo super ,za 3 tyzdne som dala dolu 5 kg a vela cm,ale teraz som sklamana ,uz 4 tyzden a len kilo dolu🤔
@evellinka27 my s mm sme na tom podobne - dali sme ho na jar, a teraz znova. ja som sla myslim 3kg (ale zo 62), mm tomu slo prvy tyzden vtedy 4kg.... teraz sme len 8.den a zatial len minimalne... a mm je riadne demotivovany 😀 😀 😀
No kto je chudy nepojdu mu dole ani kila ani cm. Len sa vycystia creva nabehne energia
@lulu1217 na nabuduce zvlast
Moja vaha 75kg vyska 173cm dnes treti den a vaha 73, 7 kg ......vcera spining riadna makacka. Citim sa supet aj vidim ze mi spaslo brusko 😊 Baby do toho!!!!
@liliana189 niekedy aj to staci a cloveku pomoze, aby sa citil dobre 🙂
@saurian presne,aj mna to demotivuje
Zmierme sa so situaciou a, budme rady ze sme spravili nieco pre zdravie. A ze vieme nieco dodrzat. Budeme pokracovat a viac pohybu.uz aj slniecko vychadza
Sice sa mi zda ze mi splasol zadok ale teda dobre to nevyzera😂😂 musim zamakat
Pridavam sa do klubu, drzim Macingovej detox, dnes to bol 10.den. Drzim to asi stvrty krat, uplne prvy krat so dala dole 6kg, potom dalsie razy uz skoro nic (ale uz som bola na pred-tehotenskej vahe). Teraz skusam po poslednom tehu, chodim aj cvicit pravidelne a poporodne kila zisli len este nejakych 5kg by som chcela dat dole. Aj ked vaha zatial moc nejde citim ze mi miznu "sunky" okolo pasa a to je to podstatne. Objem, nie vaha. Vsetkym drzim palce, mne tie jedla vyslovene chutia my sa podobne stravujeme aj bezne len v poslednom case to u mna bolo skor o discipline v strave ako o tom co a kedy jem .....
Ahojte , dnes mam 4.den. Za tieto dni sli 2kg dolu, comu sa tesim ale mam obavu ci to za 3 dni nie je vela. Povodne 75kg a 173cm dnes rano 73kg.....jem velke porcie, nehladujem dokonca si davam na olovrat jogurt so skoricou a medom.
ženičky poraďte prosim, čím môžem nahradiť raňajky v 1 týždni. ta mrkva/jablko mi nechuti, pritom som to rada ;/ nezvladam to.
Ahojte, dievčatá kde nájdem ten jedálniček?
Pomooooooc ja uz tie jedla neznesiem . Prve 3 dni sa to dalo dookola to iste ale dnes 5. Den na ranajky mrkvu a jablko. To je utrpenie. Chyba mi aj nieco teple do zaludka nejaka polievocka. Ako to prekonat ?
@slavinocka16 prepáč, akosi poprehadzovane to odoslalo😀
@oblacik00 nejak sa skus premoct...presne toto iste som zazivvala, po 4. dni som si povedala ze koncim, ze to je tryznenie...ale nejak som prekonala, do nedele vydrzala a zrazu s novym tyzdnom prisiel naval energie a od druheho tyzdna su aj polievky, maso a celkovo tie jedla su uz "zivsie"...drzim prsty
Ahojte baby, urobte si ten koláč, mne chutil viac ako surová mrkva, jablko... Držím to už druhý krát alé dala som to hned po sebe, prvý mesiac žiadny problém ale tento druhý otras 😂 fazuľové kúsky už nemôžem ani cítiť a ten cviklovy šalát tiež nič moc... ale najviac mi chutil s vajcom

@laurika25 ano islo to akosi samo, chodila som aj cvicit tak mozno to trocha dopomohlo