Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@mocca nooooo tak to drzim palce ..ja som uz 6ty den dnes ale musim povedat ze fajn ..nejake zmenny na mne este nevidiet ale citim sa velmi dobre ..mam aj viac energie a jedla mi chutia ..vcera som robila ten mrkvovy perkelt a nikdy by som neverila ze ja sama zjem 450g mrkvy na posedenie ..takze som zvedava co budes hovorit ty ale nie je to ziadna tragedia ✊✊✊ drzim palce
Baby zijete???
Ahojte, písala som pani Macingovej, ale neodpisuje mi, myslíte, že môžem začať s 28ckou, keď začínam kojit? Som týždeň po pôrode, ďakujem za odpovede
Zeny mne zas nic nechuti len pseni by som dokola jedla
@liliana189 lili pšeno? To moc nepapaj, známy jedol istý čas často pšeno (obmedzené možnosti stravovania kvôli chorobe) a fest pribral
@lulu1217 no prosím.ja len na ranajky. Hej ved to je ako cestoviny alebo co
Ale dost receptov si robim.z detoxu
Teraz som sisi rozmixovala zeleninu pridala vajcia a syr dochutila koreninami bylinkami a cesnakom a k tomu dresing z biel.jogurtu.ze mnaaam👍🔝
Teda take placky som.si z toho spravila
@liliana189 super, najlepšie to ide, keď je chuť a fantázia😀
@lvancova mozes ..Macingova sa k tomu vyjadruje v knihe alebo na stranke teraz sa presne nepamatam..pise ze mliecko sa tvori z krvi a nie z obsahu zaludka takze zdravou stravou tomu nemozes uskodit ..ale ja na tvojom mieste by som s tym pockala lebo ja na zaciatku som mala take zrave chvilky ze az ..telo sa mi az klepalo ake som mala hlady a chute ..hlavne na sladke ..proste budes potrebovat vela energie ..nechaj si to na polrok 😉
Caute baby. Co mate nove? Ako ste zvladli detoxovat pocas sviatkov? 😜😜😜
No ja som detox cez sviatky nedrzala a a za tie 4 dni sa to hned odzrkadlilo na vahe
Stale chcem zacat s detoxom...a kazdy den to odlozim. Ake mate skusenosti, je to narocne? Kolko ste pocas detoxu zhodili? Dakujem za pdpovede
@annaanna ahoj, choď do toho, dá sa to zvládnuť. Jedlá sú jednoduché na prípravu a chutné. Časom sa ti síce možno zunujú, ale dá sa to vydržať. Keď som to držala pred dvoma rokmi, kilá išli dole a spolu s cvičením som bola v lete veľmi spokojná s postavou. To bolo ale pred tehotenstvom😀teraz už mi to tak nejde. Záleží, z akej váhy pôjdeš. Silnejšie baby chudnú 10-12kg, ak ideš z nie príliš vysokej váhy, dáš dole možno 3-5kg, ale každopádne dosť ubudne z cm

@ssiska_1 moja to je asi individualne. Mne pojde brucho zrejme posledne. Ale sesternica chudla 13 kg