icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

liliana189
22. mar 2018

@ssiska_1 moja to je asi individualne. Mne pojde brucho zrejme posledne. Ale sesternica chudla 13 kg

ssiska_1
22. mar 2018

@ja1985 prave sa mi pecie v trube ..skor som nestihla ..tak som zvedava 😁

mocca
23. mar 2018

@ssiska_1 davam vediet, ze idem na to od zajtra🙂 konecne, vyzrala som sa strašne, tak som zvedava, co to spravi. Ty ako ako to ide?

ssiska_1
24. mar 2018

@mocca nooooo tak to drzim palce ..ja som uz 6ty den dnes ale musim povedat ze fajn ..nejake zmenny na mne este nevidiet ale citim sa velmi dobre ..mam aj viac energie a jedla mi chutia ..vcera som robila ten mrkvovy perkelt a nikdy by som neverila ze ja sama zjem 450g mrkvy na posedenie ..takze som zvedava co budes hovorit ty ale nie je to ziadna tragedia ✊✊✊ drzim palce

ssiska_1
28. mar 2018

Baby zijete???

lvancova
29. mar 2018

Ahojte, písala som pani Macingovej, ale neodpisuje mi, myslíte, že môžem začať s 28ckou, keď začínam kojit? Som týždeň po pôrode, ďakujem za odpovede

lulu1217
29. mar 2018

@lvancova určite áno, možno struky nebudú robiť bábätku dobre. Sama uvidíš, či môžeš jednotlivé potraviny. Niektoré baby môžu jesť všetko, iné len ryžu s kuracím mäsom na vode

lulu1217
29. mar 2018

@ssiska_1 žijeme😊ako pokračuješ? Ja som si dala v týždni po detoxe menšiu porciu klasického obeda a normálne som sa necítila dobre, aj výčitky svedomia ma sprevádzali😂

liliana189
29. mar 2018

Zeny mne zas nic nechuti len pseni by som dokola jedla

lvancova
29. mar 2018

@lulu1217 dakujem

lulu1217
29. mar 2018

@liliana189 lili pšeno? To moc nepapaj, známy jedol istý čas často pšeno (obmedzené možnosti stravovania kvôli chorobe) a fest pribral

liliana189
30. mar 2018

@lulu1217 no prosím.ja len na ranajky. Hej ved to je ako cestoviny alebo co

liliana189
30. mar 2018

Ale dost receptov si robim.z detoxu

liliana189
30. mar 2018

Teraz som sisi rozmixovala zeleninu pridala vajcia a syr dochutila koreninami bylinkami a cesnakom a k tomu dresing z biel.jogurtu.ze mnaaam👍🔝

liliana189
30. mar 2018

Teda take placky som.si z toho spravila

lulu1217
30. mar 2018

@liliana189 super, najlepšie to ide, keď je chuť a fantázia😀

ssiska_1
30. mar 2018

@lvancova mozes ..Macingova sa k tomu vyjadruje v knihe alebo na stranke teraz sa presne nepamatam..pise ze mliecko sa tvori z krvi a nie z obsahu zaludka takze zdravou stravou tomu nemozes uskodit ..ale ja na tvojom mieste by som s tym pockala lebo ja na zaciatku som mala take zrave chvilky ze az ..telo sa mi az klepalo ake som mala hlady a chute ..hlavne na sladke ..proste budes potrebovat vela energie ..nechaj si to na polrok 😉

ssiska_1
30. mar 2018

@lulu1217 ja zatial pokracujem podla planu ..akurat som si vymenila dni lebo dnes som mala mat cestoviny so spenatom tak som si ich dala vcera kedze bol zeleny stvrtok 🙂 ..dnes vecer by som mala mat tie bielka s bryndzou, tak som velmi zvedava! 😂

lulu1217
30. mar 2018

@ssiska_1 ja somsom sa vždy strašne tešila na cestoviny😀bryndza s bielkami je super.

ssiska_1
1. apr 2018

@lulu1217 dnes karbonatky kuraco zelerove ..velmi to je dobre mnam! Tie bielka s bryndzou som si dala aj s rajcinou ale po par lyzickach uz sa mi ta chut zdala taka prikra ..neslo mi to dole krkom ale zjedla som to 💪

lulu1217
1. apr 2018

@ssiska_1 karbonatky sú veru mňam, to mi aj chlap vyjedal, vlastne všetko😂mňa stále drží repa, to milujem-aj s vajíčkom, aj s tuniakom, s mozarellou. Ja si robím brundzu s celým vajíčkom

ssiska_1
1. apr 2018

@lulu1217 tuniaka budem mat tento tyzden uz sa tesiiim ..mnam ..citim sa inak velmi dobre ale schudnutie nejak nebadam zatial ..zajtra su to 2 tyzdne

lulu1217
1. apr 2018

@ssiska_1 to sa ti rozbehne. Ja som išla na váhe dole len nejaké 3kg, ale všetko je mi voľnejšie o dosť a každý mi vraví, že som moc schudla. Snažím sa od januára😀

ssiska_1
1. apr 2018

@lulu1217 sa vravi ze 1kg tuku je na objem 3x vacsi ako kg svalu ..takze mozno preto vaha malo ale objem vela 😉

ssiska_1
5. apr 2018

Caute baby. Co mate nove? Ako ste zvladli detoxovat pocas sviatkov? 😜😜😜

evellinka27
5. apr 2018

No ja som detox cez sviatky nedrzala a a za tie 4 dni sa to hned odzrkadlilo na vahe

lulu1217
5. apr 2018

@ssiska_1 ja som už dlhšie po detoxe, snažím sa odvtedy zdravo stravovať, cez sviatky som jedla normálne, ale nie ako "prasa" a už sa cítim zle😢

annaanna
5. apr 2018

Stale chcem zacat s detoxom...a kazdy den to odlozim. Ake mate skusenosti, je to narocne? Kolko ste pocas detoxu zhodili? Dakujem za pdpovede

lulu1217
5. apr 2018

@annaanna ahoj, choď do toho, dá sa to zvládnuť. Jedlá sú jednoduché na prípravu a chutné. Časom sa ti síce možno zunujú, ale dá sa to vydržať. Keď som to držala pred dvoma rokmi, kilá išli dole a spolu s cvičením som bola v lete veľmi spokojná s postavou. To bolo ale pred tehotenstvom😀teraz už mi to tak nejde. Záleží, z akej váhy pôjdeš. Silnejšie baby chudnú 10-12kg, ak ideš z nie príliš vysokej váhy, dáš dole možno 3-5kg, ale každopádne dosť ubudne z cm

annaanna
Autor odpoveď zmazal