Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@annaanna
Je to velmi individualne, prvy tyzden je tazsiito, potom je to super a kedto mas upratane v hlave, vydrzis v pohoderobote a ak to presne dodrzis neobanujes,. Prival energie,, uprava zdrav.tazkosti, a zmeni sa ti ajto pohlad na stravovanievec.odporucam
@liliana189 dik moc.idem od zajtra na detox.
Ahojte, ja mam dnes den c.7... niekedy sa mi to zda ako vecnost, a pritom je to len tyzden. Kolko som musela odolavat ani nehovorim.. ale stoji to urcite zato.. citim sa lepsie, energie mam ovela viac len... vecer ma chyta strasna nervozita.. mozno aj to prejde.. inak vaha ide dole krasne.. den 1 - 79 kg, den 7 - 76 kg...
Jaj ale ten cviklovy salat mi velmi chuti.. to si budem robit aj potom.. zase fazulove struky uz asi nikdy.. 🙂
@shelly666 mne zasa naopak... cviklu mám rada, ale tento šalát neee, a struky mi chutia... asi záleží ako si to aj spravím. Asi cvikla bude už pečená, niekde som to tu čítala, že aj toto môže byť, knihu som ešte nečítala, vždy zaspím. Ja v pondelok cestoviny, snáď to dovtedy vydržím 🙂
@annaanna Ahoj, ako ti to islo s detoxom? Ja som skoncila pred par dnami. Posledne dni som uz ale nejedla tak ako som mala. Jedla som sice len jej recepty z predchadzajucich tyzdnov. Dokopy islo dole 6 kg.. (zo 79 na 73 kg) som spokojna, samozrejme pokracujem dalej delenu stravu. Chcem si kupit jej knihu 2.cast.. snad tam budu nejake dobre recepty.. 🙂
Dobry den chcem sa spytat po skonceni 28 dni detoxu by som chcela pokracovat s programom Semafor. Kde o tom najdem viac pisane? Kolko to trva a su tiez na kazdy den konkretne recepty? Vdaka
Ahojte,som este len štvrtý deň, výsledky zatiaľ nejak nevidím,ale MS mi mešká nejaké 2-3 dni,test negatívny. Máte skúsenosti s meskanim MS pri detoxe?
@vrana2 ako ste s ním spokojné? Su vidiet výsledky? Kolko to celé stalo?
No a idem na to po druhy krat.. Dnes mam prvy den. Zacina niekto ???
Nakúpim si všetko a začnem od pondelka 🙂
Piaty den drzim detox, je tu este niekto taki. Ako to zvladate?

@lulu1217 idem z vysokej vahy. nejako sa neviem nastartovat. Uz som rozmyslala nad tou donaskou len sa mi to zda drahe.