icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

apolka77
17. feb 2019

@klara78 super, tak to ideme skoro rovnako. Zacina ma to bavit. a ides z vacsej vahy? lebo ja ano.

zaba22
20. feb 2019

@senselinka ahoj. Prosim ta,docitala som sa v diskusii,ze mas 90 dnovy rozpis semaforu. To je z knihy alebo je to nieco ine? Dakujem 😊

klara78
24. feb 2019

@apolka77 áno z väčšej. Už mám 2týždne za sebou konečne bude zmena jedál ale v pohode som to zvládla

lulu674
26. feb 2019

ahojte, dnes mam 23 den, ale vysledky su nic moc, len 1kg dole, ale citim sa podstatne lepsie, nohavice cez stehna su mi volnejsie, ale to by mohlo byt aj cvicenim. Mate niektora podobnu skusenost?

klara78
28. feb 2019

@lulu674 Ahoj ja mám dnes 18den a -6kg ale idem z väčšej váhy. Cvičiť som začala až teraz posledné 2dni. Asi ideš z menšej váhy a nemáš tolko vody zadržanej v tele. A cvičením naberaš svalovu hmotu takže super cm ti idú dolu. To sa najlepšie ukáže na oblečení

lulu674
28. feb 2019

no, vaha je doost vysoka, ale pomaly to ide dolu, zajtra zacinam so stvrtym tyzdnom, potom neviem, ci mam pokracovat semaforom alebo zas 28.

maruskach
2. mar 2019

Ahojte, ja mam dnes stvrty den. Knizku som citala uz asi pred pol rokom, ale az teraz prisla ta spravna chvila, ked som sa nezapla do jednych rifli, ktore som nenosila. Ja som v pohode s tymi jedlami, aj s vodou. Akurat nervozita a bolest hlavy. Co vsak vidim, je zlepsenie sa pokozky, avsak brucho mam zatial vecer vzdy ako loptu. NEviete, ako dlho to trva s tym nafuknutym bruchom?
Zacal niekto teraz niekedy? Dakujem,

majonezka
3. mar 2019

Ahojte, tak ja štartujem zajtra. Pridá sa niekto?

bl
3. mar 2019

kocky a vyuzili ste niektora donasku od macingovej? ak ano ake mate skusenosti?

dadkag1
3. mar 2019

@bl na fb v skupinke jedna pise zd n9e m0c dobre .

basska32
3. mar 2019

Ahojte. Tak aj ja som sa konečne odhodlala na detox. Momentalne som skončila tretí deň a môžem povedať,že to zvládam super. Prvý deň bol fajn, druhý deň ma trochu hlava bolela a točila sa,ale dnes už super. Cítim sa omnoho lepšie a vobec niesom unavená. Do toho ešte kojim moju dcerku, síce cez deň len obcas a môžem povedat,že mlieka mám stale vela... držím vám palce nech to dobojujeme až do konca. Je tu este niekto, kto drží detox ako ja? Ako vám to ide?

maruskach
4. mar 2019

@basska32 ahoj. Ja som dnes na šiestom dní, tak to sme tak podobne.

basska32
Autor odpoveď zmazal
basska32
5. mar 2019

Ahojte. Tak ako ste natom baby? Ja mám za sebou 5/28 a cítim sa super. Vôbec nebývam hladná, vzdy si dám aj desiatu aj olovrant. A poobede si davam kávičku s medom a mliekom, to mi zazenie chut na sladke. Mám veeeela energie a už nebývam ospatá ako predtym. Zatiaľ mi všetko chutí, no už sa teším na ďalší týždeň, ked budú cestoviny a mäsko. Brucho mám aj ja nafuknute, ale iba večer. Po tolkej vode chodim stále na záchod aj v noci. Drzte sa !

maruskach
5. mar 2019

@basska32 ja dnes 7. Bolesť hlavy je už preč, aj brucho ako lopta. Do 4 dňa to bol extrém. Ale už to je ôk. A co je super, hlava je oveľa ľahšia. Nenahanaju ma toľko myšlienky.

basska32
5. mar 2019

@maruskach Super Majka.👍 my to zvládneme... Prvý krát som sa na niečo také dala, ale zatiaľ som spokojná a kopu nových,chutnych,zdravých receptov sa aspoň naučím.😉 moja známa to už držala 4krát a schudla dokopy 20 kíl, no v podstate zmenila celý jedálniček, životný štýl.

basska32
7. mar 2019

Halooo baby. Ako vám to ide? Ja už zajtra nový týždeň začínam. 👍😉 teším sa na cestoviny, konečne po dlhom ovocnozeleninovom tyzdni.

basska32
14. mar 2019

Baby je tu ešte nejaká z vás čo drží detox? Ja dnes končím druhý týždeň a cítim sa omnoho lepšie, mám veľa energie a tie jedlá sú velmi chutné...teším sa každý deň na nové receptiky...dnes som mala tie karbonatky so zelerom a naozaj výborný obedik...Vôbec nelutujem,že som sa na toto dala, práve naopak nesmierne ma teší, že sa citim super, učím sa novým jedlám...odporúčam všetkými desiatimi...

maruskach
14. mar 2019

@basska32 ahoj Baska. Ja mam dva dni dopredu. Tiež som spokojná, akurát tie karbonátky som si do chutila cesnakom, cibuľou a majorankou. Lenže keď som B, tak karbonátky nie sú najvhodnejšie. Rozmýšľala som, či by nemohli lepšie zemiaky, lebo z tých ja chudnem. A v diete vôbec nie sú.

basska32
17. mar 2019

Ahojte. Poraďte mi ako si pripravujete pšenovú kašu s orechmi? Ja to mám ako blato.😯 dakujem za tipy.

maruskach
17. mar 2019

@basska32 presne podľa návodu, treba oplachovat v studenej vody. Ako S ti darí? Vidíš na oblečení rozdiel?

princeznatn
17. mar 2019

@basska32 ja som to vymyslela tak, ze si kupujem instantne ciste pšeno a len to s horucou vodou zalejem tak, aby sa mi hustota pacila. Je to jednoduchsia verzia a hlavne rychla.

liliana189
17. mar 2019

@basska32 ja odkedy som držala detox naštartoval sa mi metabolizmus a skôr ešte potom som schudla ale v cm. Odporúčam a potom aj zaradiť z týchto jedál na večeru a mate to v suchu

basska32
17. mar 2019

@maruskach Aj som oplachla,ale je to blato 😯 no nič možno najbližšie sa mi to podarí...😉 darí sa mi veľmi dobre, jedlá mi chutia a aj mojej dcérke, vždy mi vyje niečo 😂😂😂 dnes som síce vymenila obed s večerou, hádam to nevadí... a áno už sa cítim lepšie a aj vidím, že nejake kilo išlo dolu. Uvidíme o 2 týždne.😉 určite chcem ale po detoxe pokračovať. Už mám doma aj knižku Najedzte sa do stihlosti 3 a už sa teším na tie recepty...pečivo mi vôbec nechýba...sladké to áno, ale ked si dám kávu s medom to mi pomôže a aj jogurt na olovrant...držím všetkým palce nech to vydrzime ✊💪☀

maruskach
24. mar 2019

Ahojte, tak ja zajtra mam 3 tyzdne + 6 dni. NIeco slo dole, ale nevazim sa , nemeriam. Ale co som stastna, prestala som byt zavisla na sladkom. Med, orechy, mandle to zachranuju. Som rada, ze som nasla nove recepty, pravdaze si ich upravujem aj po svojom a som rada, ze sa vratim k delenej strave. Ta bola pre mna vzdy top. basska, ako si na tom?

basska32
26. mar 2019

@maruskach ahoj Majka. 🙂 Ja som natom výborne. Dodržujem to,no nie úplne na 100%.😉 V podstate varím podľa knihy, no niektoré jedlá si vymieňam. Veľmi mi chutia a už som sa uplne nastavila na tento druh stravy, neviem si to vynachváliť.... recepty sú naozaj super a hlavne som plná energie a vôbec nebývam hladná. Pokračujem aj po "28ke" delenou stravou a už sa tesim na dalsie receptiky z tejto knihy a aj z tretej časti, ktorú mám doma. Mne osobne to sadlo ako riť na serbel.😂😂😂 vo štvrtok mám posledný deň. V piatok podám hlásenie... už vidím, že kilá isli dole a aj centimetre... A tie kuracie prsia v mletych orechoch a zelerove hranolky su fakt výborné.... ale mne všetko chuti, no cviklu mám najradšej iba varenú,nastruhanu s trochou olivàču,soli a korenia... baby drzim vám palce vsetkym. Ja určite pokračujem semafórom...

basska32
29. mar 2019

@basska32 Baby 28ka úspešne zvládnuta a pokračujem. Celkovo som schudla 3,5 kg, prsia -4cm, pás-5cm,boky-3cm a stehno -3cm... velmi sa teším ☀🌻🙏 ešte raz toľko a som spokojná...Krásny dnik prajem ☀☀☀☀

loirenka
Autor odpoveď zmazal
loirenka
3. apr 2019

Zienky,som na zaciatku a toci sa mi hlava, raz uz som macingovu drzala a nepamatam si toto, mali ste to niektora?

sticker
maruskach
3. apr 2019

@loirenka ahoj. Áno prvý týždeň boli rôzne stavy. Treba vydržať. Po týždni to pominie?