icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

annaanna
5. apr 2018

@lulu1217 idem z vysokej vahy. nejako sa neviem nastartovat. Uz som rozmyslala nad tou donaskou len sa mi to zda drahe.

zuzka1301
Autor odpoveď zmazal
lulu1217
5. apr 2018

@annaanna tak vyskúšaj😉uvidíš, budeš spokojná. Dôležité je ale brať to naozaj ako nový životný štýl, ak sa človek potom vráti do starých koľají, je to v háji. Držím palce

liliana189
8. apr 2018

@annaanna
Je to velmi individualne, prvy tyzden je tazsiito, potom je to super a kedto mas upratane v hlave, vydrzis v pohoderobote a ak to presne dodrzis neobanujes,. Prival energie,, uprava zdrav.tazkosti, a zmeni sa ti ajto pohlad na stravovanievec.odporucam

annaanna
8. apr 2018

@liliana189 dik moc.idem od zajtra na detox.

tulipka23
10. apr 2018
shelly666
13. apr 2018

Ahojte, ja mam dnes den c.7... niekedy sa mi to zda ako vecnost, a pritom je to len tyzden. Kolko som musela odolavat ani nehovorim.. ale stoji to urcite zato.. citim sa lepsie, energie mam ovela viac len... vecer ma chyta strasna nervozita.. mozno aj to prejde.. inak vaha ide dole krasne.. den 1 - 79 kg, den 7 - 76 kg...

annaanna
13. apr 2018

@shelly666 3 kg???
super

annaanna
13. apr 2018

@shelly666 ja mám dnes deň č. 5 🙂... neviem ako váha, nevážim sa a ani nemeriam, uvidím po týždni

shelly666
13. apr 2018

@annaanna ale mas pocit, ze to ide dole? lebo ja si uz o sebe myslim aka som stihla... 🙂 a pritom sa cistia len creva cize na postave nic nevidiet..

annaanna
13. apr 2018

@shelly666 ano ... mám pocit, že to ide dole.... cítim to. Dva dni som z toho bola taká nesvoja, ale včera už plná energy... a dnes detto. Začínaš zajtra ďalší týždeň?

shelly666
13. apr 2018

@annaanna ano zajtra 2.tyzden. uz mam zoznam a po praci na nakup..je toho viac ako prvy tyzden. ale super.. hlavne na zajtra sa tesim na tie cestoviny s kalerabom.. hmmmmm

shelly666
13. apr 2018

Jaj ale ten cviklovy salat mi velmi chuti.. to si budem robit aj potom.. zase fazulove struky uz asi nikdy.. 🙂

annaanna
13. apr 2018

@shelly666 mne zasa naopak... cviklu mám rada, ale tento šalát neee, a struky mi chutia... asi záleží ako si to aj spravím. Asi cvikla bude už pečená, niekde som to tu čítala, že aj toto môže byť, knihu som ešte nečítala, vždy zaspím. Ja v pondelok cestoviny, snáď to dovtedy vydržím 🙂

shelly666
13. apr 2018

@annaanna a ako si robis struky? Mozno odkopirujem..

annaanna
13. apr 2018

@shelly666 ja mám struky rada, polievku, prívarok, mrazené... a teraz na olivovom oleji cesnak a aj troch a cibule a zmrazené a predtým uvarené struky tam vysypem a pomiešam. Tak jednoducho. Nič tam nedávam, lebo ja ich môžem 🙂

shelly666
9. máj 2018

@annaanna Ahoj, ako ti to islo s detoxom? Ja som skoncila pred par dnami. Posledne dni som uz ale nejedla tak ako som mala. Jedla som sice len jej recepty z predchadzajucich tyzdnov. Dokopy islo dole 6 kg.. (zo 79 na 73 kg) som spokojna, samozrejme pokracujem dalej delenu stravu. Chcem si kupit jej knihu 2.cast.. snad tam budu nejake dobre recepty.. 🙂

vrana2
23. máj 2018

Dobry den chcem sa spytat po skonceni 28 dni detoxu by som chcela pokracovat s programom Semafor. Kde o tom najdem viac pisane? Kolko to trva a su tiez na kazdy den konkretne recepty? Vdaka

maaaaria
28. jún 2018

Ahojte,som este len štvrtý deň, výsledky zatiaľ nejak nevidím,ale MS mi mešká nejaké 2-3 dni,test negatívny. Máte skúsenosti s meskanim MS pri detoxe?

damoska
6. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@vrana2 ako ste s ním spokojné? Su vidiet výsledky? Kolko to celé stalo?

shelly666
13. aug 2018

No a idem na to po druhy krat.. Dnes mam prvy den. Zacina niekto ???

shelly666
13. aug 2018

@katrin21 Ahoj, prosim ta, ako si si pripravila ten ranajkovy kolac? Dakujem

katrin21
13. aug 2018

@shelly666 normalne ako ona na FB pise... vaetko co tam ide lwn som pridala 2 cele vajcia... a do maleho pekacika dala, ma to asi 3cm na vysku... piect dlho..cca.hodinu na 180

shelly666
13. aug 2018

@katrin21 Dakujem..

shelly666
14. aug 2018

@katrin21 vcera som to skusala, ale nejako vela stavy to malo. treba tie jablka a mrkvu vytlacit aj? inak kolac je super, ovela lepsi ako ked to je surove.. Dakujem

katrin21
14. aug 2018

@shelly666 ja skm to nevytlacala..ked tak som.to este dlhsie piekla, aby sa to odparilo, ale mne to nevadilo stavnate... ano je to chutnejsie takto aj pre mna.

benina48
27. aug 2018

@janielikk podarilo sa?? Pytam sa len ja teraz chcem zacat ,viem ze,je to uz nejaky rok co ste to sem dala,,,

valerya
15. jan 2019

Nakúpim si všetko a začnem od pondelka 🙂

apolka77
16. feb 2019

Piaty den drzim detox, je tu este niekto taki. Ako to zvladate?

klara78
17. feb 2019

@apolka77 Ja som dnes 7 deň. Zatiaľ super 3,5kg dole. Sa teším už na budúci týždeň že bude zmena jedla. Ale dá sa to vydržať. Už držím detox 4x