Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
AHOJTE BABY JA DNESNYM DNOM KONCIM....3-TYZDEN....NO MAM POCIT ZE ZA TIE PRVE DVA TYZDNE SPADNE VIAC A TERAZ TO AKOBY STALO,PRITOM PISE ANTONIA ZE AZ V TRETOM POCITIME UBYTOK......UZ UKONCIM POSLEDNY TYZDEN A POMERAM SA......CIZE V PIATOK SA MERIAM ......(JA SOM ZACALA V SOBOTU)..
@lululik no tak to si ma moc nepotesila, ja sa spolieham prave na to ze ten ubytok pocitim buduci tyzden 😀
ozaj baby poradite kde sa da kupit to pseno? nasla som len psenicne klicky v tescu...
@kacka27 ahoj, no dosla som sem....Vianoce som akosi prehnala s jedlom a v podstate som este neschudla kilka po malej...teda v tom poslednom tehu som pribrala krasnych 25 kil 😀 90dnovkou som zhodila velmi dobre, ale zostalo mi este 8, teraz uz len 6 a som tam kde som chcela byt 😉 najprv som chcela zacat od Februara ked odide mama, ale potom ma cosi nakoplo, tak som zacala teraz, buduci tyzden pauza a potom idem od zaciatku. Na zaciatku detoxu som sa tesila na jeho koniec a teraz ma normalne stve, ze ho musim prerusit. Ide to velmi dobre, nechyba mi ani sladke, ani pecivo a uz vobec nie maso 😉
@summer_103 my kupujeme pseno v kauflande
@fannynka moze to byt aj tou vodou, Ja si kazde rano zalejem 1.5 litra prevarenej vody, do toho stava z jedneho citrona, pol lyzicky skorice, lyzicka struhaneho zazvoru a dve lyzice medu. Cely den to popijam, teda okrem toho aj vela cistej vody - prevarenej ;) a cistiace ucinky su velmi funkcne 😀
ja zajtra zacinam detox dufam ze to vydrzim je to take tazke ked clovek je zvyknuty na vsetky dobre jedla 😒
@bonaquaba zvladnes to urcite. Nie je to jednoduche, ale da sa to. Ja varim doma detom a muzovi, peciem torty a zatial som vydrzala celych 12 dni. Teda mala som krizu asi stvrty den ale zvladla som bez porusenia ;) velmi ti drzim palce 😉 Hlavne jedz vsetky jedla riadne porcie, pi velmi vela a daj si aj tu vodu s medom,skoricou, citronom a zazvorom. To ti zazenie chut na sladke.
@summer_103 zajtra vyskusam, dakujem 🙂
ahojte spolubojovniky 😉
4den..... do 14°° pohoda....... potom som prisla domov a ked z hrnca kukal na mna mrkvovy perkelt dolahla na mna strasna kriza ........ moj optimizmus prvych dni ma zacina opustat 😀 uz aby boli tie rozkyna ranajky alebo aspon rezance s klerabom.... 😅 .......
Ahojte. Tak ja som dnes tusim 12.den a musim povedat,ze dnesny obed-cestovina so spenatom bolo doteraz naj jedlo. A som celkom prekvapena aj z tej bryndze s bielkami. V pohode sa to dalo zjest. Co ma stve,je to moje vyprazdnovanie. Kolkokrat idem kazdy druhy den. A to pijem uz aj tu teplu prevarenu vodu. A tiez sa mi vaha akosi zasekla. Prvy tyzden som zhodila cez 2 kila a teraz skoro nic.
@soniatko skus vypit tu teplu prevarenu vodu rano hned ako vstanes, pol hodku pred ranajkami, pripade si daj aj par susenych sliviek a potom hodne vela tej teplej vodicky 🙂 vysledok sa musi dostavit 🙂 Vaha tiez nemoze len klesat, telo si potrebuje trosku aj zvyknut no novu hmotnost. Len vydrz, ak nepojdu kila, pojdu aspon centimetre 🙂 moje oblubene heslo.... vsetko ma svoj cas 🙂
Tak ako baby??? Bojujeme??? ja som si k obedu dala rajčiny a trošku uhorky...som čítala, že to sa môže...šak to je zelenina, hádam som moc tomu neublížila...a veľmi mi chutilo, cukinu som si postruhala a tak na panvici pripravila a dosť som si teda naložila 😉 a inak sa priznám aj tekv. jadierka sem tam si dám....Hlavne, že nie chlieb, koláč a keks 🙂
@bonaquaba zabudla som sa premerat pred detoxom, ale na tvari mi riadne vidno, ze som schudla a krasne vidim ako mi klesa brucho a hlavne ta ovisnuta koza sa akosi vstrebava 😉 Az mi je luto ze dnes mam posledny den, ale od buduceho pondelka idem znovu od zaciatku na 100 % a pridam k tomu aj cvicenie.
Ja tak isto, nic si nepridavam, aj ked si poviem,ze toto by som mohla,ze je to zdrave a tak, ale potom si poviem,ze necham radsej tak ako je, lebo asi uz keby som pridala jedno , pridala by som aj dalsie. 🙂
Dnes mi
@zazvorka87 nechutil moc ten zazvor v zelenej fazulke…ale tak nejak som ho zjedla, a tesim sa na veceru.Ako ty?
@zazvorka87 mne sa zda,ze som dala tak primerane, len co je primerane,ze? :D
Ja som uz vypila viac ako 3 litre, stale som smadna, no aspon sa nemusim nutit pit.Brokolicku pojdem este len varit, na par minut na paru a je hotovo.
Pomooooc. Moja segra zije momentalne v Taliansku. Bol tam za nou priatel a ona nam po nom poslala za 2obrovske tasky dobrotiek. Vsetko co mam rada. Ale pozerala som,ze kolaciky su az do 2015 tak tie na mna pockaju. 🙂 akurat tiramisu je do aprila t.r. A jupiiiii zajtra konecne masooooo. Uz sa mi od rana marinuje. Inak ja som to s tym borscom vyriesila dnes tak,ze dom si uvarila polievku z korenovej zeleniny s petrz.vnatkou.
ahoj
5den... zase mrkva na ranajky ....cim nenarocnejsie jedlo tym viac bordelu v kuchyni 😝 .... obed cuketa vecera brokolica.......brokolica je super tu budem aj bez detox robit.. cuketu ostala mi na obed zajtra takze cviklu nebudem tolko vitoaminov ma asi zabije 😅 😅... bo bude na pondelok v borsci a ak to chcem dat musim cosi menit... snazim sa... dnes som robila fazulovu polievku a sisky ..panecku ......... pocas varenia mi to nevadilo ale na tanieroch nalozene ................ inak na 5den vaha -1,5kg rano , pas 2cm, boky 2cm prsia nic........sa mi t zda ze dost .... to bruccho sa odfuklo a asi tie boky som blbo omerala..... 😝
Kuracie karbose hotove a teraz mozem ist cistit kuchynu,lebo mame vsetko zaprskane.smrad po celom byte.no hrozne cosi. Nabuduce ich skusim radsej upiect v rure. Neskusala ste to niektora? Som zvedava,co na ne povie muz. Jemu k tomu robim zemiaky+tatarka.ja si ich dam iba s ladovym salatom.
@kacka27 Neschudla som veľa tak 3-4 kg,ale bolo to dosť vidieť na mne,raz sa mi podarilo aj zázračne otehotnieť 😀 A minulý rok som mala detox lebo sa mi strašne zhoršil ekzém,ale moc mi to nepomohlo.Teraz sa necítim vo svojej koži tak preto si ho idem dať,a chcem k tomu aj začať cvičiť tak som zvedavá.
Ahojte baby, ja som skusala neera detox kuru a schudla som pri nej 5 kil za 12 dni. Mam este nejaky sirup na predaj, ak by ste mali zaujem. 1,5L za 50 eur aj s kayenskym korenim.

@kacka27 to sa mas, ja som dnes den 12ty a rano som sa ledva vtrepala do dzinsov ☹ dufam, ze ten ubytok este pride...