Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Baby mne dnes kamoska povedala ze velmi dobre v tvari vyzeram.no a to som mala poobede este ranajsi makeup.sice som bola dnes u kadernicky no ona skor hovorila ze ci som nebola na nieakej skraslovacej kure s pletou.tak sa obkukam v zrkadle a veru asi ta voda a strava robi zazraky.nemam uz pomaly ani kruhy pod ocami.👀😁🙈 citim sa uz prijemnejsie aj v rifloch. Vlastne baby s akych vah chudnete?
@lenkaj910 to vobec nevadi, stale med a orechy je lepsi variant ako horalka...aj ja to jedavam ked je kríza...tych hrozienok by som davala menej radsej ( aj ja ich mam rada, ale predsa...).
Ja si davam este do toho bieleho jogurtu aj skoricu ( chuti mi to tak viac a skorica je tiez podpora vramci chudnutia).
Inak okrem poobedneho jogurtu si mozete dat mozarelu s rajcinou. Pre mna ked je kriza a som niekde tak toto je take dostupne v obchode a nepotrebuje to tepelnu upravu.
@nanenka doobeda kludne mozes na desiatu akekolvek ovocie (jablčka, hrušky...) desiata je ovocie t.j.aby si to mala pestrejsie.
Inak este ak chyba sladke, tak si mozete do pohara spravit med s nasekanymi (postruhane) orechy... mate to pripravene a kedykolvek pride kriza, šup jednu lyžicku, pripadne aj so sebou sa to da vziat (maly zavaran.pohar).
Jeej, hrachová polievočka na večeru ! Mňam, aká bola výborná !🤗🤗🤗
Ja dnes budem mat tu bryndzu.fuha uz teraz mi je s toho tazko. Vcera sme boli v restike.vobec nemam uz take nutkanie dat si pizzu al.akekolvek jedlo.nic som nejedla.akurat som si dala za pohar bieleho vinka a zapila ho pol litrom cistej vody.len nech nam to vydrzi co najdlhsie.baby aj cvicite? Ja sa snazim.chodim do posilky aj ked nie uplne pravidelne no aspon ako sa mi da.cvicim kardio.v lete mi operovali koleno ,tak musim riadne rozcvicit aj to.Ja mam vahu momentalne 68kg.po sviatkoch som mala 70kg.
@nanenka
@jeanettka
@marfyy
Pocujte baby, ja som po prvom tyzdni dala dole 1,2 kg a 2 cm z brucha. A po druhom tyzdni mam vahu vyssiu a cm tiez. 🤦🤦🤦... To je pruser riadny co. Jedine jedlo, co som zamenila bol borsc. Zhresila som vcera, namiesto vecere syr Brie s muzom a 3dcl vina bieleho. Inak uplne podla jedalnicka. Len casto si davam orechy med hrozienka biely jogurt pomedzi hlavne jedla. A jedla jem tak, aby som nebola hladna, uplne do sytosti ako pise v knihe. Vody pijem dost. Cim to je? Tymi mlskami pomedzi jedla?? Som smutna..
@lenkaj910 je napisane ze sa nemas vazit...ak to budes dodrziavat, tak potom toto nebudes riesit, ved si len v polovičke. Ale inak co sa tyka centimetrov, tak su jedla, ktore nafukuju (cibuľa, brokolica...), to môze byt dovod. Bokovky medzi jedlom nie je zle (orechy, jogurt....), ani velke porcie nevadia, iba trpezlivost a vyçkat dokonca. Niekto prve 3 tyzdne nič a potom to zacne. Držala som ja, manzel, moj otec. Ja chudnem prve z brucha, a oni zase nohy. Dali kazdy 9kg dole, ale menej centimetrov, ja 4-5kg a viac centimetrov. Proste neporovnavat, ale najst sa v tom jedle, pochopit pointu a potom to pride, lebo je to zmena.
@princeznatn hej vazila som sa, som nedockavy zvedavec 🤦 a teraz zbytocne smutna...
No tak vidim,ze mam este sancu nieco zhodit 💪
@lenkaj910 neries tu vahu,kolko vazis.moze byt ze vazbe si len nieco co naduva zjedla ako pise @princeznatn.
Ja som vcera baby nemala veceru.boli sme sa kupat ,tak som neskoro obedovala a vecer som uz nevladala nieco zjest.
Dufam ,ze tie cm nam pojdu este pekne dole.
Baby ja mam zajtra tie karbonatky kuracie 1.krat .mozem pouzit aj prsia.tie pomlet? Mame dost prs v mrazaku tak nechcem zbytocne kupovat ine. Dari sa vam pit tolko vody denne? Mne nie vzdy.no snazim sa.
Baby, som na macingovej, práve som dovarila boršč, je ho dosť veľa vydrží mi do piatku v chladničke? Či radšej dat do mrazničky?
Za 2 tyzdne som zjedla 950g sklo medu..kto ma tiez taku spotrebu 😄😄😄

@marfyy ja jem este orechy a hrozienka a med. V knihe pise, ze ak je hlad pomedzi hlavne jedla mozes. Aj poobede biely jogurt s orechmi a medom.