icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lenkaj910
16. jan 2020

@marfyy ja jem este orechy a hrozienka a med. V knihe pise, ze ak je hlad pomedzi hlavne jedla mozes. Aj poobede biely jogurt s orechmi a medom.

nanenka
16. jan 2020

@lenkaj910 Tak aj ja si dávam na desiatu sušené slivky a orechy, pretože ráno raňajkujem ráno o 6.00 hod. a obedujem až keď pridem domov z práce okolo 15.00 hod. Tak to sa mi zdá hrozne dlhý čas bez jedla.

lenkaj910
16. jan 2020

@nanenka jasne, ja ked som nemala vlasske alebo mandle jedla som nesolene arasidy alebo tekvicove semienka. Tryznit sa uplne nebudem.

marfyy
16. jan 2020

@nanenka super to vyskusam aj ja.

marfyy
16. jan 2020

Baby mne dnes kamoska povedala ze velmi dobre v tvari vyzeram.no a to som mala poobede este ranajsi makeup.sice som bola dnes u kadernicky no ona skor hovorila ze ci som nebola na nieakej skraslovacej kure s pletou.tak sa obkukam v zrkadle a veru asi ta voda a strava robi zazraky.nemam uz pomaly ani kruhy pod ocami.👀😁🙈 citim sa uz prijemnejsie aj v rifloch. Vlastne baby s akych vah chudnete?

marfyy
16. jan 2020

@lenkaj910 aj ja si davam jogurt niekedy.dnes cisty biely.inokedy na sladko ako je povolene.

lenkaj910
16. jan 2020

@marfyy ja z cca 57 kg (plus minus 1 kg mi stale skakalo)

nanenka
16. jan 2020

@marfyy Tak ja z trochu vyššej 😉 Mala som 119,1 kg.

princeznatn
17. jan 2020

@lenkaj910 to vobec nevadi, stale med a orechy je lepsi variant ako horalka...aj ja to jedavam ked je kríza...tych hrozienok by som davala menej radsej ( aj ja ich mam rada, ale predsa...).
Ja si davam este do toho bieleho jogurtu aj skoricu ( chuti mi to tak viac a skorica je tiez podpora vramci chudnutia).
Inak okrem poobedneho jogurtu si mozete dat mozarelu s rajcinou. Pre mna ked je kriza a som niekde tak toto je take dostupne v obchode a nepotrebuje to tepelnu upravu.

princeznatn
17. jan 2020

@nanenka doobeda kludne mozes na desiatu akekolvek ovocie (jablčka, hrušky...) desiata je ovocie t.j.aby si to mala pestrejsie.
Inak este ak chyba sladke, tak si mozete do pohara spravit med s nasekanymi (postruhane) orechy... mate to pripravene a kedykolvek pride kriza, šup jednu lyžicku, pripadne aj so sebou sa to da vziat (maly zavaran.pohar).

nanenka
17. jan 2020

Jeej, hrachová polievočka na večeru ! Mňam, aká bola výborná !🤗🤗🤗

lenkaj910
17. jan 2020

@nanenka 2 misky som si dala, mnaam.

nanenka
17. jan 2020

@lenkaj910 Veru aj ja som zjedla 2 taniere !😀😀😀

marfyy
18. jan 2020

Ja dnes budem mat tu bryndzu.fuha uz teraz mi je s toho tazko. Vcera sme boli v restike.vobec nemam uz take nutkanie dat si pizzu al.akekolvek jedlo.nic som nejedla.akurat som si dala za pohar bieleho vinka a zapila ho pol litrom cistej vody.len nech nam to vydrzi co najdlhsie.baby aj cvicite? Ja sa snazim.chodim do posilky aj ked nie uplne pravidelne no aspon ako sa mi da.cvicim kardio.v lete mi operovali koleno ,tak musim riadne rozcvicit aj to.Ja mam vahu momentalne 68kg.po sviatkoch som mala 70kg.

lenkaj910
18. jan 2020

@marfyy ja necvicim, drobec mi dopraje pohybu az az, a som s nim sama, cize nemam kde ho nechat a ist do fitka. No dnes rano som mala vyssiu vahu ako v pondelok, som smutna, hoc viem,ze sa nema vazit. 🤦

jeanettka
18. jan 2020

@marfyy
@lenkaj910
Ja cvičím doma, snažím sa 3x do týždňa po pol hodine a potom 2x do týždňa idem behať minimálne 5-7 km

lenkaj910
18. jan 2020

@jeanettka ja dnes porusila, muz mi prisiel na vikend po dlhej dobe, tak som si dala biele vino s mineralkou a Brie syr 🙈

nanenka
18. jan 2020

@marfyy Tak ja chodím cvičiť 3x do týždňa, ale tento týždeň sa cvičilo iba 1x. Každé cvičenie trvá 1 hodinu, je to buď dance aerobik alebo step aerobik, potom body fit a dynamické cvičenie

lenkaj910
19. jan 2020

@nanenka
@jeanettka
@marfyy
Pocujte baby, ja som po prvom tyzdni dala dole 1,2 kg a 2 cm z brucha. A po druhom tyzdni mam vahu vyssiu a cm tiez. 🤦🤦🤦... To je pruser riadny co. Jedine jedlo, co som zamenila bol borsc. Zhresila som vcera, namiesto vecere syr Brie s muzom a 3dcl vina bieleho. Inak uplne podla jedalnicka. Len casto si davam orechy med hrozienka biely jogurt pomedzi hlavne jedla. A jedla jem tak, aby som nebola hladna, uplne do sytosti ako pise v knihe. Vody pijem dost. Cim to je? Tymi mlskami pomedzi jedla?? Som smutna..

princeznatn
19. jan 2020

@lenkaj910 je napisane ze sa nemas vazit...ak to budes dodrziavat, tak potom toto nebudes riesit, ved si len v polovičke. Ale inak co sa tyka centimetrov, tak su jedla, ktore nafukuju (cibuľa, brokolica...), to môze byt dovod. Bokovky medzi jedlom nie je zle (orechy, jogurt....), ani velke porcie nevadia, iba trpezlivost a vyçkat dokonca. Niekto prve 3 tyzdne nič a potom to zacne. Držala som ja, manzel, moj otec. Ja chudnem prve z brucha, a oni zase nohy. Dali kazdy 9kg dole, ale menej centimetrov, ja 4-5kg a viac centimetrov. Proste neporovnavat, ale najst sa v tom jedle, pochopit pointu a potom to pride, lebo je to zmena.

lenkaj910
19. jan 2020

@princeznatn hej vazila som sa, som nedockavy zvedavec 🤦 a teraz zbytocne smutna...
No tak vidim,ze mam este sancu nieco zhodit 💪

marfyy
20. jan 2020

@lenkaj910 neries tu vahu,kolko vazis.moze byt ze vazbe si len nieco co naduva zjedla ako pise @princeznatn.

marfyy
20. jan 2020

Ja som vcera baby nemala veceru.boli sme sa kupat ,tak som neskoro obedovala a vecer som uz nevladala nieco zjest.
Dufam ,ze tie cm nam pojdu este pekne dole.

marfyy
20. jan 2020

Baby ja mam zajtra tie karbonatky kuracie 1.krat .mozem pouzit aj prsia.tie pomlet? Mame dost prs v mrazaku tak nechcem zbytocne kupovat ine. Dari sa vam pit tolko vody denne? Mne nie vzdy.no snazim sa.

davido
20. jan 2020

Baby, som na macingovej, práve som dovarila boršč, je ho dosť veľa vydrží mi do piatku v chladničke? Či radšej dat do mrazničky?

lenkaj910
20. jan 2020

Za 2 tyzdne som zjedla 950g sklo medu..kto ma tiez taku spotrebu 😄😄😄

marlen5
20. jan 2020

@lenkaj910 no podla mna je to urcite v tom, lebo med, orechy ci hrozienka su sice zdrave ale kaloricke.

lenkaj910
20. jan 2020

@marlen5 som zavisla na sladkom 🤦 a pri nespavom umrncanom dietati duplom 😄😄

nanenka
20. jan 2020

@davido Myslim že radšej ho daj do mrazničky. Ja som teda varila čerstvý a teraz ho aj mužíček dojedá, velmi mu chutí.

nanenka
20. jan 2020

@marfyy Myslím že možeš aj tie pomleté použiť. Ja som si už na tú vodu celkom zvykla, len v sobotu som mala nejakú krízu, vypila som len 2 litre. Ale už je to zasa ok.