Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@senselinka poradila by si mi prosím, či si jedlá môžem mraziť? a ako konkrétne to robíš ty? prípadne či si si varila na týždeň vopred?
@katarinaina ja uz teda Macingovu nedrzim, ale jedlá som si aj mrazila, alebo polievky som si vzdy varila plny hrniec, uplne horuce dala fo flias a zavrela a dala do chladnicky vychladnute a otvarala podla potreby. Cviklovy salat som si robila aj na styri dni dopredu. Treba si to ulahcovat 😉
Ahojte baby .ja som tu nova,tak Vas zdravím Ja .som si nainstalovala po case opat Modry konik ,koli Macingovej.🤣ja som zacala nie od pondelka ale od stredy, tak to mam o par dni posunute. Dnes sa mi stalo ze som si na obed miesto strukov dala mrkv.perkelt.nevadi to.?inak nic poporusujem az na to vinko sem tam🙈.no to ako citam nie som jedina 😁
Baby a vadi ked si sem tam zamenim jedlo? Viem ze by sa to nemalo.no robite to aj vy? Teraz pbedujem cuketu a nemala som nizkotucny syr tak som si dala normalny.🙈
Zamenením jedlom nemyslim to ze si dam parene buchty 🤣 ale miesto perkeltu mrkvoveho napr. Tu cuketu.🙈 a aktivne cvici sa chcem este pochvalit.😉aj vy?
Ahojte dievcata. Ja idem ties, dnes 8 den. Macingovu som uz drzala hadam 8x. Je to pre mna najlepsie co moze byt a uz mam svoje vychytavky aby som to dala. Citala som Vase prispevky...ak nieco menite, tak je to o Vas ci drzite tuto stravu ako zdravotnu očistu (vtedy sa nema nic menit a naozaj to dodrzovat), alebo chcete schudnut t.j ak si menite jedla pripadne doprajete ine papanička, tak sa nedivte ze to nema taky uspech ( zasadne ako Macingova vravi, nejde o kila ale centimetre). Citala som, ze Vam nekde cuketa - ja si ju robim ako zemiakovu placku t.j.aj majoran dam a sol, korenie a na oleji to pečiem ako placku. Korenin sa nebojte. Bpršč je soce prplačka, ale dam do flias a mam aj na 3 -4x. Tam odporučam co najmensie kocky krajat pre lepsie papanie. Nebojte sa medu, orechov su to zdrave maškrty.
No baby akurat papam ten borsc.je vyborny.no az som sa zapotila.dlho to trva.do toho mala mi tu skakala.vamsa ako dari? @princeznatn parada teda.uz to dobre poznas a dakujem ze si ma este viac namotivovala.ja nejem nic okrem jedalnicku.len je pravda ze sem tam zamenim jedla z jedalnicka ,ked mi zostane napr.brokolica z predch.dna.kedy si zacala citit ze tie cm idu dole?
Baby, dnes na večeru bryndza s bielkami. No trochu sa toho desim, ako to dám . Tie čo ste to už mali, ako, dá sa to zjesť ?
@marfyy kedze moja slabost je pecivo a sladke a viem ze z toho priberam, tak po 4 dnoch macingovej bez tychto jedal hned sa citim lepsie a aj na sebe to citim ( centimetre). Ja uz sa nevazim vôbec u mna vaha je vlastne oblecenie - ci sa vojdem alebo nie ( to su tie centimetre, ze mam mensie konfekc.cislo a neriesim vahu).
Bryndzu jedavam samostatne a z bielok robim placku opecenu. Ked som prvykrat robila som to spojila a to som aj nezjedla. Treba vyskusat, co komu vyhovuje.
@princeznatn ja dnes kriza na sladke. Zjedla som takmer 2 dcl medu, orechy, hrozienka....
Tak urobila som si na večeru z tých bielkov tiež omeletu a natrela som na to tú bryndzu. Celkom to bolo dobré !😉

@jeanettka mlieko nemam, ked to obalim len vovajci+syr? .a zapiect v rure na sucho ci na panvici na oleji?