icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lenkaj910
10. jan 2020

@jeanettka mlieko nemam, ked to obalim len vovajci+syr? .a zapiect v rure na sucho ci na panvici na oleji?

jeanettka
10. jan 2020

@lenkaj910 v rúre zapiecť, vajíčko rozšľahat nastrúhať syr a zaliať tým cuketu

lenkaj910
10. jan 2020

@jeanettka no zatial len ta cuketa mi nesadla, dnes na veceru som si ju dala do prazenice ,😄

nanenka
10. jan 2020

@lenkaj910 Mne tá cuketa chutí tak ako je recept. Dokonca jej musím urobiť viac, lebo aj mojmu malému velmi chutí. Ja som sa aj dnes ráno vážila a mala som -1,9 kg. Velmi som zatial spokojná.

lenkaj910
10. jan 2020

@nanenka coooooze 😄😄😄... To nic nejes?? Za 5 dni 2 kg 😮... Ja 0.3kg 😄😄😄

nanenka
11. jan 2020

@lenkaj910 Jem všetko podla rozpisu a veru nie malé porcie. 😀

nanenka
11. jan 2020

@lenkaj910 Ale teda chodím aj cvičiť

lenkaj910
11. jan 2020

@nanenka posledna cuketa dnes 🙏🙏... Tesim sa uz na pondelok na cestoviny. Borsc niekomu vraj chuti,inym vobec...neviem ci ho skusat.

nanenka
12. jan 2020

@lenkaj910 My sme boli včera na plese a som na seba celkom pyšná. Vobec nič som tam nezjedla, mužíček bol prejedený, lebo zjedol aj moju večeru a tortu. 😉 Jedine som si tam dala syrové korbáčiky a slané oriešky.😙😙😙 Ale vínko som si veru tiež dala.😀😀😀

lenkaj910
12. jan 2020

@nanenka mne dnes nejak vobec nechuti jest, nie som hladna alebo ja neviem.. pohar bieleho som si dala tiez 👌🥂

katarinaina
12. jan 2020

@senselinka poradila by si mi prosím, či si jedlá môžem mraziť? a ako konkrétne to robíš ty? prípadne či si si varila na týždeň vopred?

nanenka
12. jan 2020

@lenkaj910 Inak aj ja som mala dnes taký deň, že sa mi moc nechcelo do tej zeleniny, ale brala som to, že som po plese. Ale vydržala som ! A na tie cestoviny zajtra sa aj ja už teším.

senselinka
12. jan 2020

@katarinaina ja uz teda Macingovu nedrzim, ale jedlá som si aj mrazila, alebo polievky som si vzdy varila plny hrniec, uplne horuce dala fo flias a zavrela a dala do chladnicky vychladnute a otvarala podla potreby. Cviklovy salat som si robila aj na styri dni dopredu. Treba si to ulahcovat 😉

marfyy
12. jan 2020

Ahojte baby .ja som tu nova,tak Vas zdravím Ja .som si nainstalovala po case opat Modry konik ,koli Macingovej.🤣ja som zacala nie od pondelka ale od stredy, tak to mam o par dni posunute. Dnes sa mi stalo ze som si na obed miesto strukov dala mrkv.perkelt.nevadi to.?inak nic poporusujem az na to vinko sem tam🙈.no to ako citam nie som jedina 😁

marfyy
12. jan 2020

@nanenka suhlasim s tebou.ta cuketa je vyborna.jem to z vacsou chutou ako rezen. Chuti mi zatial vsetko ....dnes sice ranajky uz s takou chutou do mna nesli.no po par hltoch sa to zmenilo.😉

nanenka
13. jan 2020

@marfyy No veru aj ja som sa už dnes tešila, že konečne iné raňajky. Nie že by mi tá strúhaná mrkva nechutila, ale trochu zmeny nezaškodí ! 😘😘😘

lenkaj910
13. jan 2020

@nanenka 1,2 kg a 2cm z brucha za tyzden dole. Spokojna som. 💪💪💪

marfyy
13. jan 2020

Baby a vadi ked si sem tam zamenim jedlo? Viem ze by sa to nemalo.no robite to aj vy? Teraz pbedujem cuketu a nemala som nizkotucny syr tak som si dala normalny.🙈

marfyy
13. jan 2020

Zamenením jedlom nemyslim to ze si dam parene buchty 🤣 ale miesto perkeltu mrkvoveho napr. Tu cuketu.🙈 a aktivne cvici sa chcem este pochvalit.😉aj vy?

lenkaj910
13. jan 2020

@marfyy ja pouzivam klasika eidam gouda..neriesim syr... Ja dnes napr.nebudem varit borsc ale dam si cestoviny od obeda. Dnes som leniva.

nanenka
14. jan 2020

@lenkaj910 Tak ja dnes -2,2 kg. S tým plesom sa mi to trochu zastavilo, dokonca som mala aj prírastok na váhe , ale zdá sa že to už pojde zasa dole. Na tom plese to urobili asu tie slané oriešky.

princeznatn
14. jan 2020

Ahojte dievcata. Ja idem ties, dnes 8 den. Macingovu som uz drzala hadam 8x. Je to pre mna najlepsie co moze byt a uz mam svoje vychytavky aby som to dala. Citala som Vase prispevky...ak nieco menite, tak je to o Vas ci drzite tuto stravu ako zdravotnu očistu (vtedy sa nema nic menit a naozaj to dodrzovat), alebo chcete schudnut t.j ak si menite jedla pripadne doprajete ine papanička, tak sa nedivte ze to nema taky uspech ( zasadne ako Macingova vravi, nejde o kila ale centimetre). Citala som, ze Vam nekde cuketa - ja si ju robim ako zemiakovu placku t.j.aj majoran dam a sol, korenie a na oleji to pečiem ako placku. Korenin sa nebojte. Bpršč je soce prplačka, ale dam do flias a mam aj na 3 -4x. Tam odporučam co najmensie kocky krajat pre lepsie papanie. Nebojte sa medu, orechov su to zdrave maškrty.

marfyy
15. jan 2020

No baby akurat papam ten borsc.je vyborny.no az som sa zapotila.dlho to trva.do toho mala mi tu skakala.vamsa ako dari? @princeznatn parada teda.uz to dobre poznas a dakujem ze si ma este viac namotivovala.ja nejem nic okrem jedalnicku.len je pravda ze sem tam zamenim jedla z jedalnicka ,ked mi zostane napr.brokolica z predch.dna.kedy si zacala citit ze tie cm idu dole?

nanenka
15. jan 2020

@marfyy No ja som dnes 10.deň a už cítim aj na cm že niečo išlo dolu , síce som sa nemerala ale ráno som sa odvážila a mala som - 3,2 kg . Veeelká spokojnosť . Ja si inak jedlá tiež nezamieňam, idem presne podla rozpisu.

nanenka
16. jan 2020

Baby, dnes na večeru bryndza s bielkami. No trochu sa toho desim, ako to dám . Tie čo ste to už mali, ako, dá sa to zjesť ?

marfyy
16. jan 2020

@nanenka a mas rada bryndzu? Ja ano tak si nemyslim ,ze to bude zle chutit.skor sa bojim ,ze mi s toho bude tazko.

dadkag1
16. jan 2020

@nanenka ja si robím bielkovu omeletu a natrieme bryndzou a super

princeznatn
16. jan 2020

@marfyy kedze moja slabost je pecivo a sladke a viem ze z toho priberam, tak po 4 dnoch macingovej bez tychto jedal hned sa citim lepsie a aj na sebe to citim ( centimetre). Ja uz sa nevazim vôbec u mna vaha je vlastne oblecenie - ci sa vojdem alebo nie ( to su tie centimetre, ze mam mensie konfekc.cislo a neriesim vahu).
Bryndzu jedavam samostatne a z bielok robim placku opecenu. Ked som prvykrat robila som to spojila a to som aj nezjedla. Treba vyskusat, co komu vyhovuje.

lenkaj910
16. jan 2020

@princeznatn ja dnes kriza na sladke. Zjedla som takmer 2 dcl medu, orechy, hrozienka....

nanenka
16. jan 2020

Tak urobila som si na večeru z tých bielkov tiež omeletu a natrela som na to tú bryndzu. Celkom to bolo dobré !😉