Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte tak ja dnes mám siedmy den, akurát som doobedovala cvikový šalát 😉 , teším sa na zajtrajší den konečne ráno bez struhania 🙂 a na obed cestoviny, i ked si tu chut s kalerábom predstavit neviem 😨
Včera som mala skušku "ohnom" 😀 boli sme s rodinkou v mekáči a ja som to vydržala na minerálke
ahojte
dnes som sa konecne najedla.. kalerabove a borsč 🙂 🙂 ..... ten borrs bol perfektny dala som si tam aj biely jogurt za lyzicku....
baby ako to riesite ze vam ostane mne napr. dnes borsc zajtra mam mat hrachovu polievku mrazit sa mi to nechce a ze zase varit mozem si dat zase borsc zajtra??....
Prvy detox som mala v septembri, som schudla i obvodove mierky -7kg. Predtym som mala velkost42, teraz 36/38 😎
Neriesim aky syr mam kupit?. Proste mi chuti goudu.
Tento tyzden chystam druhy detox, tesim sa. Nic som nepribrala 3mes. Cez vianocne sviatky som pribrala okolo 3kg, po novom roku isli dole , jedla som oddelenu stravu. Neprehanam... Raz-2×za týždeň si dám normálne jedlo co mi chuti napr. Knedlu, omacku so zaprazkou, biely rozok, domaci koláč , klasicke jedlo mäso s prílohou ryžou alebo zemiakmi.
Baby ktore uz mate 3. tyzden za sebou, alebo ho prave absolvujete: ake porcie si robite ked je uz na obed aj polievka? Zajtra mam mat zeleninovu polievku, lusky a cviklu.... a chapem to spravne ze tie lusky si mam spravit na cesnaku a k zvlast si len tak postruhat cviklu ?? nevidim to tam nikde upresnene v mojej knizke 😨 😅 😕
@tanitta aj nam ostalo z jedneho dna na druhy, tak sme to zjedli, zasa mrazena zelenina uz uvarena, aspon z mojho pohladu nic moc, snad to nie je moc velky prehresok..
babyyy, zajtra idem na medzinarodnu konferenciu, budu same dobroty, ach jooooo, budem musiet labku oblizat ☹
inak ja teda moc nepocitujem nejake schudnutie, zmensenie, no snad to este len pride..
@soniatko ja by som tiez nezjedla 2 rozky na ranajky, a tie ani nemam rada, tak som si dala namiesto toho 100% celozrnny slatinsky chlebik. Inak ja som sa obavala ze mi z toho grepu bude zle, ale nastastie nebolo.. skus si ho nabuduce radsej zriedit s vodou napriklad.
ahojte, ja dnes siedmy den. Rano : minus 2 cm boky, minus 1,5 pas, minus 900 gramov z vahy 🙂 Synator mi to pomaha jest, az ho musim napominat, aby mi nechal, ledva mi zostali na zajtra kalerabove cestoviny. Nemala som pretlak do borscu, dala som tam z pesta a super 😉 . Mam 164 cm a 57 kg. Ja som zacala najma kvoli gynekologickym zdravotnym problemom a alergii, tak uvidime.
A k tym suchym peram - orechy sice obsahuju tuk, aj olivac, ale vseobecne znizeny obsah tuku v jedle sa prejavi suchostou pokozky, orechy obsahuju rychlo stiepitelne omega 3 mastne kyseliny, lahsie sa vstrebavaju, s klasickymi tukmi sa nedaju porovnat......
Babule,poradite co di mozem dat miesto bryndze s bielkami? Prvykrat mi to celkom chutilo,no dnes uz nie.
@tanitta ja som si to zmenila že borsc jeden večer ako má byť a na druhy deň ked má byť hraskova polievka tak i dám tiež borsc. A zase nabudúce ked má byť hraskova a borsc tak si dam dva dni posebe hraskovu. Myslim ze sa nic nestane. A budem mat na dva dni navarene a nemusim to vyhadzovat
@zazvorka87 jasnacka 😀 😵
Dievcata, kde kupujete vlasske orechy?
@zazvorka87 srandicky 😉 .. ze vyhodit radsej to budem jest aj na ranajky 😀
@diorka ja som kupila ked sa zbieralo susilo a luskalo .. znamy znamych...po dedinach.. ludia sami ponukali a ti posunuli info a ta sa dostala ku mne..... inak aj dost casto v regionalnych novinach inzeraty byvaju ze predavaju vlasske orechy😉.. najlacnejsie som zohnala po 4e/kg(to uplne od znameho) potom za 6e/kg kupila som 10kg naraz a to som nepocitala ze pojdem na detox.....teraz sa mi hodili.... 😵
baby a neskusali ste mozarellu, namiesto struhania nechat roztopit ???
ahojte! 🙂.......písali ste tu už niektorá o úbytkoch 😵 😵 😵...tak ja mám tretí týždeň..síce som sa nemerala, ale na oblečku vidím, že detox funguje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂........nohavice mám v páse o 2 cm volnejšie a to som ich dopla tak "enem enem" 😀 😀 😀 😀.....brucho mi spadlo úplne..síce to nie je doska 😀..ale zmena poriadna ...a celkovo sa cítim tak ľahšie 😵 😵 😵 😵...............jediné čo mi vadí je suchá pokožka na lícach ☹.....
@summer_103 ,.....pýtala si sa na jedlá z tretieho týždňa....ja to idem riešiť tak, že keď sú na obed fazuľové struky a cvikla, tak si vyberiem len jedno z toho.....oboje by som nezvládla 😉 😉 😉 😉 😉 😉
jaj baby, tak konferencujem, nakrajala som si ovocko do misky, ze budem vyzierat, len je tu milion ludi, tak sa hanbim, snad stihnem ranajky aspon cez coffee pauzu 🙂
@leninka75 ahoj, gratulujem k super vysledkom 😉 suchu pokozku premastuj, napriklad kokosovym olejom, ja ho v zime pouzivam aj na ruky, lebo zvyknem mavat suchu popraskanu kozu a pomaha mi.
Ja som ten dnesny obed poriesila tak, ze mam polievku a malu porciu luskov a k tomu postruhana jedna mala cvikla ako salat, len so solou a korenim. Asi by si nemala vynechavat cast obeda, lebo nedostanes do seba vsetky ziviny. aspon tak som to citala v knizke, ze skladba a poradie jedal ma zmysel a nadvazuje na seba

Ahojte. Ja dnes zacinam 3.tyzden a zatial mam -3,7kg. Takze UZ IBA 18,3kg a dostanem odmenu... 🙂 ?Mat taku vahu,ako ste poniektore pisali,som stastna ako blcha.
Dnes som mala na ranajky konecne pecivo,ale priznam sa,ze 2rozky som nedokazala zjest. A po tom odstavenom grepe nalacno mi zostalo strasne zle.
Skoda,ze som sa pred detoxom nepomerala,ale zatial necitim,nevidim,ze som schudla. Tak ale co mozem cakat ked moja vaha uz hranici s obezitou. ☹