Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@fannynka vcera som to zvladla aj ja, ale to len preto ze som neskoro obedovala 😀
@zazvorka87 uzivas si masko?? 😉 aj detom chutilo, mali sme k tomu zeleninovy miesany salat..
kakao mate kde napisane? ved zajtra je grepova stava, ci?
@zazvorka87 ahoj, malo by to byt susene sojove mlieko a na nom je, ze vraj nakresleny zajac 😀 Takze to vidim na vecernu navstevu Kauflandu. Dnesne karbonatky boli vyborne, zeler ide surovy, ja som si z toho urobila taku mini fasirku a dala som to piect do rury ako fasirku a podliala vodou, takze som to nemusela vyprazat na oleji na panvici, bezne takto robim klasicku fasirku. Mala som co robit, aby som si zachranila na zajtra na obed pred synom 😉 Aj ma doma lakali na ich menicko s dezertom a ja im na to- no urcite, teraz to vzdat, ked ide taky paradny 3 tyzden. NIKDY 😀
@bezaz ano je to z tych poobednajsich jogurtov, mam to odskusane 😉
baby, ja by som sojove mlieko nepila, 99% je to GMO 😉 radsej pohankove, mandlov, makove,....
Ahojte 🙂 tie co ste dnes 14 den, pre ake ranajky ste sa rozhodli? Co vam najviac chutilo tento tyzden? Ja som si dala jablcko,mrkvu,orechy :D
Aj fasirky boli super na obed, dala som si k nim ladovy salat a nakrajanu cviklu.
Baby je tu niekto kto zacina dnes, nech nie som sama co tuzobne ocakava treti tyzden 😀 Tak hlupo som zacala ze v nedelu, ale nechcela som cakat do zajtra, lebo ja by som urcite zozrala aspon kilo cokolady a pol plechu kolacikov 😝
@zazvorka87 juuj ani nehovor, morcacie prsia v orieskoch su famozne, dnes mam zelerove hranolky s dusenymi morcacimi stehnami, tiez uzasne, mnam! A konecne sa zacinam citis splostenejsia na bruchu, asi ked nemam teraz samy cesnak lusky a cviklu 😀
Inak tu grepovu stavu si daj pred ranajkami, aspon ja som to tak pochopila a nemala som ziadny problem 😉
@kacka27 daj si z kazdeho len trochu 😉
Baby inak nemozem tomu uverit, ja som vydrzala 3 tyzdne!!! Zajtra zacinam posledny tyzden a uvazujem ze budem pokracovat schodikovou metodou, aj ked sa mi moc nezda rozdielna od tohto detoxu 😀
@summer_103 juj, gratulujem, je to uzasny pocit ze? Ze clovek dokaze urobit nieco pre svoje telo, ,,, 😉
@kacka27 ja som tiez mala mrkvu s jablkom, ale len preto, ze ostalo zo vcera a sa mi nic nechcelo robit 😀 😀 som si tam nastruhala strasne vela mandli a bolo to uzasne dobre, nevedela som sa objest..
my sme si na zajtra kupili kazdy po grepe, sak ta duzina je tiez fajn, inak odveci suchy rozok s medom 😲 ale super, tesim sa na pecivo.. aj ked som bola prekvapena, ze dnes mi to maso nejako rychlo vytravilo.. a zajtra cvikla so slivkami, mnam, tesim sa 😵 😵
dievčence moje spolubojovnice, tak mame uspešne za sebou polovicu 🙂 , od zajtra vlastne už dnes su same dobroty aj keď aj tie doteraz mi chutili okrem bryndze. Dnešne faširky som musela narobiť veľa, lebo aj rodinka chcela a veľmi im chutili, že odteraz len take robim.
Boze, sme sa riadne nasmiali. Rozhodla som sa, ze posluchnem p. Macingovu a ziadne hotove 100 percentne stavy . Napochodovala som do obchodu, kupila si grep, osupala a, ze si ocistim tie mesiaciky na desiatu, ako to tu nejaka baba radila, no neslo mi to supat- ta biela supka. Kedze nemam ziadne odstavovace syn mi ten grep asi 15 min pasiroval cez pretlacatko na cesnak 😀 😀 😀 a svina stava mu striekala do oci, tak mi hovori nech mu dam slnecne okuliare. By som dala aj foto, ale zakazal 😉
Pripravila som si aj tie rozky pekne napoly, vela mediku a opazene orechy- tesim na rano 🙂 🙂 🙂
ahojte!!!..................tak a "jdeme do finále" 😀 😀 😀 😀 😀 .....................začínam posledný 4 týždeň 😵 😵 😵 😵 😵..a potom šup na stravu podľa semafora 🙂 🙂 🙂 🙂
@summer_103 .....tiež sa mi ten semafor zdá príliš fádny a podobný detoxu 😝 ......asi si to trošken spestrím inými receptami z delenej stravy 😉 😉 ...
Dobre rano vsetkym. Ja dnes zacinam 4.tyzden a mam -4,9kg. Takze som uplbe nadsena. Uz to zacina byt na mne aj trosku vidiet. Padlo mi brucho,aj ked teda pneumatiky 2este mam a mama mi vravi,ze aj cez boky som schudla. Opasok si zapinam o 2dierky dalej. Je to super. 😀
Ahojte, ja som 3 dni sa neriadila podla toho, ranajky hej, ale manželovi zomrel otec, tak sme mali vybavovačky, kar, upratovanie a tak...ale na kare som si nedala nič okrem kávy a vody, boli rizky a maj. šalát, vôbec ma to nelákalo, ale druhý den som si dala na obed sl. polievku a zeleninu z polievky...a na večeru šunku s papriku, neboli sme doma, nič nachystané, tak som to vyriešila takto... ale od dnes chcem už isť podla jedálnička...
@soniatko wow, tak to je parada, gratulujem k takemu uspechu, drzim palce aj dalej
@zazvorka87 po dvoch tyzdnoch -2 cm je perfektny vysledok, dufam, ze to pojde takto aj u mna,
@miki060707 nebolo to az take obrovske porusovanie, drzim nam vsetkym palce aj nadalej
Inak dobre ranko dievcata, ja mam dnes druhy den, netesim sa na fazulku, ale ten syr to stale zachrani 🙂 musim vydrzat. Mam obrovsku motivaciu. Kupila som si suknu o dve cisla mensiu a urobila som s manzelom obrovsku stavku, ze do leta o nej vojdem. Zatial ju vytiahnem len povyse kolien 😀 😀 😀 On mi tvrdi, ze je to nemozne,... vsak ja mu ukazem 😝
@zazvorka87 ved prave, on mi stale tvrdi, ze nechce aby som bola susienka 😀 akoby mi nieco take hrozilo 😀 Chcem sa len dostat na svoju povodnu vahu 60 kil ako som mala pred poslednym tehu. Vlastnou vinou, kedze som sa v kuse prejedala (ved mozem ked som tehotna 😝 ) som pribrala 25 kil. Este potrebujem dat dole 7-8 kil a som spokojna 😉
@bezaz ja zacinam dnes s cvicenim. Konecne nech vyuzijem ten obrovsky stroj ktory nam v kupelni sluzi ako vesiak na uteraky 😀
ahooojte baby,musim povedat ze tento detox je najlepsie vec aku som kedy skusila,a to som absolvovala uz 335pokusov uplne mimo.....takze zacala som 28.12.2013...dnes je 27.01.2014.....miery pred a dnes....
vaha...73/67kg
prsia...99/94
pas....83/80.merane pod prsiami (tam kde som najtensia)
brucho ...100/95
boky...101/98
stehno...60/58
ja som maximalne spokojna stravovanie sa mi paci,vyhovuje mi...idem dalej....dam si asi mesiac podla semaforu a zase detox.....aby mi presli chute,pretoze mrkva sa mi nejak zhnusila....baby vydrzte stoji to za to...okolie si vsima zmeny,a co je hlavne ja sa citim dobre,preriedila som veci a naozaj na vahe mi ubudlo-6kg

ahojte ja som to absolvovala minulého roku a je to super vec...čo sa týka karbonátok tak tam ide surový zeler je to výborne.... všetky jedla sú tam super čo sa týka kakao so zajacom je to sojové mlieko kde je nakreslený zajac a pridáš si tam kakao 😀