icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
milocka29
24. jan 2014

dievčence aj ja dnes super raňajky jogurtik s prilohami, obed cestoviny so špenatom, vyborne 😝 ale tiež mi zvyšilo, asi si ich dam na večeru, lebo ja hrach nemusim. Dufam že veľmi nezhrešim, či? 😒

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
sempro
24. jan 2014

baby dnešná moja večera, bože tak som si pochutnala, bola to riadna mňamka 🙂 cviklový šalát a morčacie prsia obalené v mandľových lupienkach a v orechoch.

sempro
24. jan 2014

baby dnešná moja večera, bože tak som si pochutnala, bola to riadna mňamka 🙂 cviklový šalát a morčacie prsia obalené v mandľových lupienkach a v orechoch.

milocka29
24. jan 2014

@zazvorka87 zatiaľ som striktne dodržiavala, tak teraz zhrešim. Mne sa už asi aj mozog vyčistil 😀 lebo už som sa v nedeľu chystala na reznik, ale mam kuraci karbonatok, čo je tiež určite super 🙂 hlavne konečne mäsko.

tanitta
24. jan 2014

@milocka29 alebo ich odloz na zajtra a na veceru si daj csoi lahsie😉....
jadnes cuketa uz som ju drhla nelezie mi dole krkom ale tat verzia bola fajne😉.... ale prepadol ma taky hlad ze som predchvilkou zjedla 1/2bryndze s lyzickou 🤐 zhresila som....sak uz pojdem do 3tyzdna po vikende 😎
vaha -3kg ... pas mi moc nejde dole som rovna ako valec od vrchu az dole 😅 ... boky -3cm ....
dnes som na obed dala hraskovu(som si prehodila veceru a obed).. ... aj vam ostava v polievke take supky sice jemucke ale v krku skriabe aj ked sa to mixne? ja som to musela precedit cez sito na 2x......inak polievka potom ostala uplne super ako kremova a to co som precedila som zase mixla a kto chcel dal si zvlast do taniera kasu

kacka27
24. jan 2014

@zazvorka87 Haha 😀 ze Shrekovu polievku, no dobry nazov si tomu dala 😀
Moc som jej neverila, ale nakoniec sa to celkom dalo zjest.
@sempro Rezne vyzeraju uzasne, nevedela som si to predstavit…dakujeme za fotodokumentaciu 🙂

sempro
24. jan 2014

@kacka27 s radosťou, som rada že pomôže 🙂

ivetah
24. jan 2014

@silvia74 ahoj Silvi, ano dala som sa na macingovu 🙂 a mam pocit, ze je to uplne v pohode. uvidime neskor, zatial som 5. den 😉 drz sa!

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
tanitta
25. jan 2014

ahojte preve varim za velky hrniec borscu 😀 budem ho jest aj 3dni chuti mi davam si doneho aj lyzicu jogurtu 🙂 som schopna ho zjest za 2taniere... vecer dam bryndzu s bielkami....

fannynka
25. jan 2014

ahojte, mne borsc absolutne nechuti, ani nikomu doma, a to som recepturu dodrzala. Dnes na obed to bolo lepsie ,cestoviny so spenatom ,dala som si na to aj vlasske orechy oprazene na teflonovej panvici a olivovom oleji,bezne si tak nahradzam slaninku a je to mnamka 🙂 myslim, ze som az tak nezhresila, kedze sa orechy mozu doobeda pojedat 😉 . Inak 12-ty den a stale iba kilo a pol dole, takto to mam od 3 dna.Ale doobeda si davam slivky plus orechy a poobede kazdy den biely jogurt s medom a orechami. Zeby to bolo tym???????? Mate niektora taky maly ubytok vahy? Na cm boky- minus 2 cm, pas 1 cm.

monciky
25. jan 2014

dievcence, ja uz mam pricinu, preco som skoncila po 5 dnoch, dalej by som asi ani pokracovat nemohla, kedze uz chudnut nemozem, zistila som, ze cakam babo 😎 😎 😎
takze Vas sledujem a drzim vsetkym palce🙂
pa

kacka27
25. jan 2014

@monciky nooo to veru ziadne detoxy a chudnutie 🙂 Gratulujem a vsetko dobre prajem 🙂

@fannynka Ja som si dala poobede jogurt tak 2-3 x inak doobeda vobec nic, nie som hladna.Nevazim , nemeriam,az sa tym zbytocne nezatazujem 😀
Ja mam dnes namiesto Borscu, hraskovu od vcera, predtym som mala 2 dni po sebe borsc, tiez mi to nejak nereze,nabuduce si tu cvilku dam potom samotnu.

bezaz
25. jan 2014

@fannynka my sme borsc minule nevarili, lebo sme mali strasne vela jedla z predosleho dna, takze dnes premiera, ale nam zatial chutilo hadam vsetko, aj detom, tie dnes mali k mrkvovemu perkeltu zemiacky varene a boli spokojne, aj hrachovej polievky musim robit viac..
@monciky no pekne 😀 gratulujem 😵
@zazvorka87 uz sa tesis na zajtrajsie kura?? lebo my strasne, ani by som nepovedala, ze mi niekedy bude chybat maso 😲 ale je super, ze muz so mnou zvladol uz 2 tyzdne, vobec som to necakala

fannynka
25. jan 2014

@bezaz no to by aj mne chutili tie zemiaciky s perkeltom 🙂 Obdivujem tvojho muza, ze to zvlada, lebo oni asi menej vydrzia , co sa tyka obmedzeni v jedle- aspon ten moj urcite 😀 .
@kacka27 si dobra, ze to zvladas bez tych jogurtov, ja by som to nevydrzala od obeda do vecere bez toho. Pre mna je ten olovrant asi najchutnejsie jedlo dna 🙂

kamilkak
25. jan 2014

@bezaz -aj mne chyba mesko :( uz sa tesim na utorok

79zuzana
25. jan 2014

Caute dievcence. Tak tyzden oddychu od detoxu za mnou a od zajtra zacinam od zaciatku. Velmi sa uz tesim na ranajky. Nech sme do leta stihlosky 😉

fannynka
25. jan 2014

@kacka27 dala som to dnes bez jogurtu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kacka27
25. jan 2014

@fannynka Ja nie 😀 😀 😀 😀

sempro
25. jan 2014

tak baby moja dnešná večera, pôvodne to mal byť mrkvový perkelt s brokolicou a syrom, ale ja si to robím tak, že si to rozmixujem všetko dokopy, takže to mám ako polievku. Pretože varenú brokolicu nemusím.

mdurickova
25. jan 2014

Dievcata,ktore ste len zacali,alebo uz nevladzete a chcete to vzdat.VYDRZTE TOOO!najlepsi detox na svete!mozte jest do prasknutia a tie recepty su mnaaaam 🙂 ja som nastastie nildy dietovat nemusela,toto som brala len ako precistenie,napriek tomu mi z bruska odislo 8cm 😎 genialne.drzkajte sa!

sempro
25. jan 2014

@mdurickova ďakujeme za podporu, určite potešila 🙂

tanitta
26. jan 2014

ahojte
idem do dalsieho levelu... karbonatky 😀 😉 ........ rekapitulacia.... po 14dnoch -4kg 😕 😕 vychodzia vaha 67kg

bezaz
26. jan 2014

@tanitta herecka 😀 ja mam len -1, aj ked som sa na zaciatku neodvazila, ale tak cca mi to vychadza.. to budu asi tie jogurtiky a oriesky po veceroch..

sempro
26. jan 2014

dnešné moje raňajky : mrkva, jablko, orechy, hrozienka, med a kvapka citróna, bolo to výborné a riadna vitamínová bomba 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
summer_103
26. jan 2014

@zazvorka87 ja som robila so surovym, pomixovala som maso, potom zvlast zeler a zmiesala som to. V karbonatkach nebolo citit kde je len ta chut mierne zelerova