icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

karinka6
27. jan 2014

@kacka27 ano maš si dať tri jedlá ale nie také porcie ako doteraz ale z každého troška, aby ti vznikla jedna normálna porcia.

karinka6
27. jan 2014

@lululik super výsledok. Ja ešte tri dni a mám to za sebou. Potom napíšem ako sa mi darilo ale už teraz ma niekolko ludí pochválilo ako som schudla. Po tretom týždni som mala dole -8cm aj v pase aj cez prsia aj cez boky aj na stehne. Ale kg mi idu dole pomalšie.

lululik
27. jan 2014

@karinka6 niesu dolezite kila.....ale cm....a ze to citime len tak dalej som zvedava na tvoje udaje.....

bezaz
27. jan 2014

baby, tak mne sa nechce varit 4 jedla na dalsi den plus vecera 😖 mysite, ze sa nieco stane, ked si dame len struky so salatom na obed?

karinka6
27. jan 2014

@bezaz ja ked som mala na obed dva alebo tri jedlá tak napr. mrkvový perkelt s brokolicou tak som to varila spolu. Ale ked boli tri rôzne jedla tak som si vybrala jedno max. dve čo som mala chuť a dala som si len to a nič sa nestalo.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
karinka6
27. jan 2014

@zazvorka87 nie necvičila som až teraz 4 tyžden som začala cvičiť. Na začiatku prvý týžden som jedla skoro každý den jogurt ale potom mi už stačilo len ranajky obed a večera. Ani tie slivky doobeda som nejedla.

karinka6
27. jan 2014

@zazvorka87 ja som pila kavu každý den, asi by som bez nej nevydržala ale dala som si do nej med a sojové mlieko. Neviem či sa to smie ale neuškodilo mi to.

fannynka
27. jan 2014

@zazvorka87 ak si B skupina namiesto kavicky CARO 🙂 da sa na to zvyknut, poviem si, ze je to nesca a vychutnavam 🙂 🙂 🙂
na zajtra pripravene: R- jablka, mrkva, mandle, med, citronova stava, hrozienka (strasne veeeeeeeela)
O-zeleninova polievka, je dobra a cviklovy salat, struky vynechavam- nemusim ich
V mraznicke cakaju na svoj den- morcacie prsicka, morcacie stehna, morska treska 😀
Ale ten bordel v kuchyni, kazdy den drhnem, vytieram a 3 tyzden nemam nalakovane nechty

zuzixx
28. jan 2014

Ahojte baby som dnes už 26. deň...už sa mi to končí 😀 schudla som 4 kg.....ja som chudá tak som sa nemerala v páse ani bokoch,ale lietajú mi všetky nohavice....a všetci mi vravia,že som ešte chudšia...čo už...ja som sa chcela hlavne očistiť.....ale budem po skončení pokračovať v schodíkovej metode to som rozhodnutá...ostatným babám tu držím palce a vydržte to 😉

79zuzana
28. jan 2014

@zazvorka87 ja pijem normalne kavu, toho jedineho sa neviem vzdat. Som A skupina, takze mi asi neskodi. Ale teda zredukovala som to, uz ich nepijem 5 denne, len 3 😀 bez cukru, lebo sladka mi nechuti, ale zato s plnotucnym mlieckom 😀 😀 😀
Inak baby, sak to je nenormalne kolko riadu tu stale mam. Nejeme dokopy nic, ale ten bordel okolo toho. A este ked pridam riad co varim pre deti, tak som naozaj v kuchyni od rana do vecera 😝 Vcera som robila detom sisky, teda slintala som okolo, ale vydrzala som. Dnes mam treti den, ale pocitujem akusi krizu. Dala by som si nieco, ale ked ani neviem co... nic konkretne ma nenapada... len ze cosi by som si dala... a mrkva to nie je 😀 😀 😀

79zuzana
28. jan 2014

@karinka6
@zuzixx perfektne ste kocky... gratulujem k chudnucim a precistovacim uspechom 😉 🙂

kwetinnka
28. jan 2014

gratulujem vstkem uspesnym dievcatam..noo ja neviem kde ja robim chybu,alebo ci je to tym ze kojim ale ja tento tyzden koncim posledny tyzden ale teda necitim vobec ziadny rozdiel..len obcas v noci citim ako ma divne zaludok boli...ani som sa nevazila ani nemerala aby ma to uplne nedemotivovalo...ale fakt necitim ziadny rozdiel...

bradley15
28. jan 2014

@kwetinnka skoda, ze si sa aspon neodmerala v bruchu a bokoch, mozno si nieco dala dole, aspon by si nebola smutna. ja som vcera skoncila 1. tyzden a dala som dole 2,5 kg, takze som rada. 🙂

kwetinnka
28. jan 2014

@bradley15 odmerala som sa na zaciatku...a odmeriam sa az v nedelu...ale velmi tomu neverim..

kacka27
28. jan 2014

Caute kocky, dnes mam 16 den 🙂 ….na obed som zvladla len zelenu fazulku a polievku, cvikla uz do mna nevosla…nevadi,sak som mala vcera na veceru. Polievky som uvarila plny hrniec pre vsetkych a aby mi este aj na zajtra zostalo.
Tesim sa na veceru.
@79zuzana Zuzi aka kriza, co si…to das !!!
@zazvorka87 ja pijem kavu tiez, rano a ak mi vyda tak si dam este jednu malu.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kacka27
28. jan 2014

@zazvorka87 Aj mne chyba pecivo, ale musim priznat,ze som myslela,ze bude viac,da sa to bez toho zvladnut 🙂

79zuzana
28. jan 2014

@kacka27 zvladla som to 😀 ale muz mi povedal, ze ma uz hladnu na nakupy nepusti, ze nakupujem bludy 😀 Verim ze zajtrajsok uz bude lahsi. Ved ale po tyzdni totalneho prejedania sa je to fakt sok, ze vecer ziadna pizza, cipsy a pivko, ale cvikla 😀 Inak krasne ti to ide.

@zazvorka87 perfektna si 😉 len tak dalej, ved kocky uz mate viac nez polovicu za sebou ;)

tanitta
28. jan 2014

caute partacky 🙂
na zajtra zeleninova polievka.......... citim sa dobre... viac energie pocas dna .......ide so mnou aj mama povzbudzujem ju lebo niekedy ma pocit ze skonci.....ale ked vidime vysledky aj zo zdravotneo hladiska je to super 🙂

sempro
29. jan 2014

včerajší obed - bezvaječné cestoviny s kalerábom, boli super, toto jedlo veru môžem... 🙂
baby, začala som už 4 týždeň dole mám cca 5 kg a oblečiem si nohavice, ktoré som nosila pred pôrodom, od včera som začala poriadne cvičiť, tak uvidíme či si to udržím. Po 28 chcem pokračovať v stravovaní podľa Mačingovej, lebo vidím že to má ozaj aj efekt. Prikladám vám link na môj fotoalbum, kam budem dávať fotky /nechcem vám ich stále dávať sem, aby to niekomu nevadilo.../
https://www.modrykonik.sk/blog/sempro/album/det...

bezaz
29. jan 2014

jaj baby, ten cviklovy salat s tuniakom, to je dobreeee 😵 😵 my sme si prehodili den, lebo sme vcera dosli domov 19,30 a ked som si predstavila, ze mam este varit to pseno na ranajky a polievku a cuketu, tak sme sa zhodli, ze to prehodime, lebo rano jogurt a na obed cviklu sme mali uvarenu, len pokrajat cibulku a vykydnut tuniaka z konzervy 😵 😵 dne vari muz, ja robim az do 18.30 tesim, ze nemusim pripravovat zasa 3 jedla 😵 😵 ono je to vsetko super, aj nam to chuti, aj deckam, len toho riadu a casu straveneho struhanim, cistenim, umyvanim atd... 😝

ivetah
29. jan 2014

kocky tak ja som 10. den a celkom ok, tie kalerabove cestoviny som si dala ryzove cestoviny, takze som zatial uplne vynechala muku. a chutili mne aj detom, takze ich tiez zaradime do jedalnicka 🙂 viacero veci je fakt chutnych. kavu tiez poijem, jednu denne, ciernu s troskou trstinoveho cukru.
a nestruham zeleninu, ja to supnem do choppera - takeho sekaca a za par sekund je vsetko posekane na drobno 🙂
jo a zatial mam dole 2,5kg, tak sa tesim 😵 😵
tak sa drzte!

kacka27
29. jan 2014

Dnesne pseno som si pripravila na sposob krupice, tiez som to pomixovala a celkom staci 50 g, inak by som to nezjedla.
Baby aj na sk je to pseno take drahe. Som kupovala 500g za 3.55 € a tie pohankove vlocky za 4.69€ .Kolko ste za to dali na Sk? Ma prist segra, tak by som si dala priniest.
Polievku na Obed a veceru mam navarenu od vcera, este urobim cuketku.
@79zuzana Zuzi ty si kde kupovala pseno a pohankove vlocky?

79zuzana
29. jan 2014

@kacka27 este som sa tam nedostala ;) mam len stvrty den. Inak myslela som ze vtedy si dam poridge. Ako sa to vlastne vola anglicky, nech to skusim pohladat. Holland and Barrett zvyknu mat stale akcie, mozno zozeniem tam.

summer_103
29. jan 2014

@kacka27 ahoj, ja som kupila u nas pseno v DMke do 2 eur a tie vlocky uz neviem kde tusim Terno alebo tesco, ale tiez tak stoja tusim 1,80 eur.

summer_103
29. jan 2014

@sempro super vysledky!!! ja sa odvazim a pomeriam v pondelok po ukonceni na 29. den 🙂 Som zvedava, ale neocakavam nejaku extra zmenu, chudnem zo 63 kg a predtym ako som pribrala mala som 58 kg. Ja beriem ale hormonalne lieky, takze som cakala ze to nepojde tak lahko dole. Nevadi, som na seba hrda ze mam taku pevnu volu a chcem pokracovat dalej, lebo sa citim super !!! 😎

lenkamitterova
29. jan 2014

Moja mamina aj švagrinka s detoxom začali nedávno tak som zvedavá...premýšľam, že sa na to aj ja dám...teraz sa už 3 týždne stravujem zdravo a kazdy deň cvičím...potrebujem dať dole aspoň 15kg...a v tej knihe sú aj recepty na celých 28 dní?