Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Dobré ránko dievčatá 🙂 tak dnes som mala super raňajky. Grahamový rožok s medom a orechami a k tomu biela káva, jááj to bola dobrota (foto v mojom albume)
ahojte , nezačnete niektorá zajtra detoxom? chcela by som s niekým koli podpore, pár krát som začala , ale nemám pevnú volu sama a knihu mám 😉
Ahojte, tak ja som dnes osmy den. Stale som chora jak pes, ani jest mi nechuti. Vlastne ani necitim co jem 😠 Ale borsc dnes napriek tomu nedam....zdviha mi zaludok pri tej predstave, dam si len cviklovy salat. A uz dva dni som ani necvicila. Ale teda, rano som sa odvazila a kilko je uz dole ;) hurrraaa ;)
ahojte
po vcerajsom pohankovom sabese dnes morcacie dusene stehno so zelerovymi hranolkami(ja som ich najprv predvarila a potom sup na plech do rury s rezimom gril) a cviklacom sa len tak do mna prepadlo 😅 😀 dnes sme mali navstevu a hadajte co z 3chodoveho menu chutilo najviac??? 😉 .. takze ako tu bolo uz pisane mate sa na co tesit baby.... 😎
@ajka20 ja som si akurat tu jej knizku a recepty precitala tie recepty si trochu upravujem podla svojich chuti, napr. cviklu som najprv varila ako je v knizke,ale potom som ju zacala jest taku cerstvu iba osupanu neviem ci je to dobre na ten detox, ale myslim, ze ma viac vitaminov ked sa neuvari a niekedy si robim z nej napoj mrkva jablko a cvikla plus voda je to super napoj aj deti mi to vypiju co je skvele a tu brokolicu co je prvy den na obed nejem s cesnakom,lebo mi tie chute nepasuju je mi z toho zle,ale cesnak mi pri fazulovych strukoch nevadi,a ja som sa najdalej dostala po 4 den,ale chyba bola,ze obed som nemala okolo 12 ale az o 3 a to fakt pri takomto detoxe je clovek hladny tak preto som to nezvladla tak teraz si idem priravovat tie obedy den predtym alebo rano pred robotou
dufam, ze teraz vydrzim dlhsie
@bonaquaba vraj zelenina pri detoxe musí byt uvarená tak 4-8 min koli pečeni, lebo nieje tak zaťažovaná ,ked je zeleninka trocha uvarená ako ked je surová , čo velmii zatazujwe pečen a my práve potrebujeme pecen očistiť aby sa nezatažovala s dlhým trávením surovej zeleniny - je to pre mna tiež trocha čudné , ale je to tak čo ma poučili 😀
baby, tak posledny tyzden pred nami 😵 😵 😵 manzel -7kg, ja -2, cm sme nemerali, brali sme to skor ako detox, aj ked muzovi tie kila dolu len prospeju, ma kvalitnu nadvahu.. musim sa priznat, ze som neverila, ze muz to vydrzi az do konca, snad tento posledny tyzden nejako dobojuje, lebo chytil nejaku chrontu, kasle, sopli.. sme sa zhodli, ze par jedal nechame v jedalnicku aj nadalej, zatial sa mi ani mrkva ani cvikla nezhnusila 😀
Ahojte koceny, tak ja to mam za sebou, vcera mi skoncil 28.den 😎 Tento detox mal pre mna vela pozitiv, odporucam kazdemu aj kto nepotrebuje schudnut, moze zdravsie zit.
- ja som si konecne odvykla pit rano kavu na lacny zaludok, predtym som nevedela existovat ked som hned po zobudeni nedala kybel kavy...
- zvykla som si pit kavu bez mlieka a nebyva mi tazko od zaludka ako pred tym
- celkovo sa mi zlepsilo travenie a plet, nie som po jedle unavena
Na kg som dala dole asi len 3 kg neviem presne,
ale s ubytkami v cm som celkom spokojna:
prsia: -2
pas: -4
brusko: -7
boky: -2
stehna: -2
Chcem aj nadalej pokracovat v delenej strave, budem skusat aj recepty zo semaforu a schodikovej metody, ale budem sa snazit upravit aj jedla ktore bezne varievam aj pre mm. Uvidim ci pojdu este nejake kg dole, ak nie tak po 3 mesiacoch dam dalsi detox.
Vsetkym vam drzim palce, vydrzte az do konca lebo to stoji za to 😉
@summer_103 super výsledok 🙂 k tej kave, citala som dokonca, ako strasne zle robi kava s mliekom na pankreas, tiez som rada, ze som sa naucila pit kavu bez neho 😉
tak o 3 mesiace mozeme ist spolu do toho 😵 😵 😵
caute baby! dnes som na treťom dni detoxu a poviem vám, ze tá cvikla mi už teraz ide riadne na nervy - zhnusuje sa mi..a celkovo nemôžem povedať ze by som sa cítila nejak fajn - som strasne nafúknutá..neviem ci nerobím niečo zle, ale idem presne podľa pokynov. dufam, ze to vydrzim.
este sa chcem spýtať - káva so sójovým mliekom sušeným je ok?
pekný dník všetkým!
@therinka ja som začala minulý rok v lete,že si urobím detox, ale tiež som mala také pocity no skratka nevydržala som,ALE dnes som začala a povedali si že MUSÍM VYDRŽAŤ , tak už keď máš tretí deň VYDRŽ inak čo som počula od viac takto v detoxe, hovorili , že boli spočiatku nafúknutý , ale potom to spľaslo tak určite sa "sfúkneš" 😀 a s tým sušeným mliekom neviem ako to je , ale radšej by som sa /aj sa budem/ pridržiavať presne toho, čo tam píše ,aby som aj ja konečne k niečomu dospela, cvičím od 6.1 Jill Michaels tak aj stravu chcem dodržať .
@therinka no neviem,podla mna by sa ani susene mlieko nemalo....Ja som si to mliekom kedysi zjemnovala,ale teraz dam radsej bez mlieka a s medom-uz to je lepsie 🙂 A o tej cvikle mi ani nehovor s- priatelom ked sme to zacali drzat po 3 dnoch nas z nej napinalo...neviem ako tam moze autorka pisat,ze to chutí geniálne a chutne :D
Cauko babule, hopsa do posledneho tyzdna 🙂 Po tej troj mesacnej pauze myslite aj na mna, rada sa pridam 🙂
@summer_103 Krasne vysledky, som zveda na moje o tyzden.
@therinka @ajka20nevzdavajte to, ja som len tot bola treti den a uz som pomaly na konci ani neviem ako to ubehlo…treba vydrzat baby!!! Drzim palce
A ked tu sem-tam prispejete urcite vas to bude hnat dopredu 🙂
@summer_103 @kacka27 baby tak od 12.5.?? 😉
@therinka prvy tyzden je narocny, koli tomu nafukovaniu a vecnej navsteve zachoda 😉 ale vydrz,po nejakých 4-5 dnoch to bude lepsie
@lulu0902 nam cvikla velmi chutila aj pred detoxom, takze pohodka, aj ked sme ju jedavali skor surovu ako varenu, tato strava chuti aj detom, ja som cela pokojna, ze jedia tolko zeleniny.. skuste si ju dochutit podla seba, mozno viac nejakého korenicka alebo cerstve bylinky
@bezaz 🙂 ver mi dochucovali sme vselijak...raz na slano a so syrom,alebo naslano s vajičkom-ako to tam bolo spomenute...ale proste z tej sladko-slanej chute nas zakaždým naplo,takže po 4 dnoch prvych sme už namiesto cvikle davali bud mrkvu,alebo brokolicu-skratka nieco z daneho tyzdna,...lebo to sa nedalo :/
ahojte, ja som tiez 4 tyzden..........prvy bol kriticky, teraz v uplnej pohode 🙂 O tri mesiace idem s vami 🙂 🙂 🙂
@summer_103 ja budem pit vela vody, to bol moj problem.Tri tyzdne som bez kavy iba na Care a zvladam. Budem sa snazit nejest sladkosti, ale dam si napr. tvaroh s pomarancom, orechy s medom a pod. Varit na olivovom oleji, bylinky (dnes som si kupila kráááásny rozmarin za 2,50€ v Kauflande). My sme zvyknuti doma na brokolicu, cuketu, tofu, avokado, cestoviny.... aj preto si myslim, ze som schudla iba 2kg zatial, lebo nemam nadvahu a roky si davam pozor 😀 😀 😀. Ale uvitala by som , keby tu niekto v strucnosti napisal princip semaforu, ktore jedlo sa nema kombinovat s ktorym (nie , ze zelene s cervenym 😀 ).
@fannynka dobry plan, voda je velmi dolezita a ked ste doma zvyknuti jest zdravu zeleninku tak je to super. Semafor je normalna delena strava, na nete je toho vela pod tymto nazvom. Ja mam aj knizku od K. Horackovej s receptami, kedysi davno som ju drzala ale len ako dietu. Princip je v tom, ze sacharidy sa travia v ustnej dutine so slinami a bielkoviny az v zaludku. Ked kombinujes ziv. bielkoviny so sacharidmi /zemiaky, chlieb, cestoviny atd/ tak si zatazujes travenie.
Preto by sa mali v jednom jedle kombinovat len sacharidy + zelenina, alebo bielkoviny + zelenina. ovocie sa moze so sacharidmi, nikdy nie s bielkovinami. zelenina nie s ovocim. Potom su tam aj take zlozitejsie veci ako dochucovadla, orechy atd, to si treba pozriet presnejsie. Jaj a este sojove vyrobky, neviem kam ich zaraduje macingova, ale soja je rastlinna bielkovina a niekto to radi medzi bielkoviny, niekto medzi rastlinnu skupinu zeleninovu.

@ivetah no to je pravda, v cviklovom salate je cerstva zeleninka. Rano je to uz lepsie, tak uvidime. Inak ako tam ona pisala ze laxativne ucinky, ja som teda nic nepobadala...tak ty uz zajtra budes mat masko, no zmrzlinu asi az neskor 🙂