Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@tatianka.g aj ja so dnes začala podpora?
Ahojte dievčence, tak ani sme sa nenazdali a sme v poslednom tyždni 🙂 . Veru, mne sa vôbec nezda že detoxujem, lebo minuly tyždeň to bolo skôr o prejedaní, same dobrotky, až som mala strach, že čo šlo dole pribudne. Aj keď ja nedokažem zjesť veľke porcie. Ale nepribudlo, aj keď sa odvažim a premeriam až o tyždeň, ale citim sa vyborne, tak ľahko aj badam na sebe že cm určite ubudli 🙂 . Aj domaci ma pochvaľuju že je vidieť zmenu, čo je super pocit. A mäskove jedla ale aj zeleninove chutia celej rodinke.
Nove dievčata vydržte, stoji to zato, odmena bude na konci pri pocite z dobre vykonanej prace 😀 .
mne z toho bolo strašne zle,,,,krče atď,....začala som sa zdravšie stravovať a kilá idú dole + som pridala pohyb hodinku denne
Ahojte baby, v sobotu som mala krizu, bolel ma zaludok ale v nedelu som uz bola ok tak pokracujem co ma ale trapi ze zacinam byt zavisla na bielom jogurte s medom a skoricou.Ja by som sa kludne vzdala niektoreho hlavneho jedla, to ale nechcem ked pisu ze nevynechavat a nezmensovat porcie,ale tohto jogurtu nie.Tak som si aj dnes dala cuketku a potom este aj jogurt 😖
Baby tak ja uz mam po, ale drzim sa dalej. Dnes som na obed dojedala kuracie karbonatky, na veceru cviklu s rukoliu a so syrom. Na zajtra som si spravila pseno na slano - s hlivou, cukinou a porom, je to vynikajuce.
ahojte. tak ja som detox uspesne ukoncila vcera. za posledny tyzden som sklamana, neschudla som ani gram a celkovo je to teda -4,9kg.cm neviem, lebo som sa na zaciatku neodmerala. dufala som, ze to bude viac.
odo dnes sa stravujem podla semaforu a planujem zacat chodit do fitka, aj ked mam z toho riadne obavy, lebo v zivote som tam nebola. a este musim nejako poriesit tie orechy, moja zasoba sa riadne zmensila a odmietam kupovat drahe v obchode.
ránečko!!........skôr som nestihla, ale v nedeľu som ukončila 28-ku 🙂 🙂 🙂 ......prvé pocity po odvážení a odmeraní veľké sklamanie ☹ ☹ ☹ ☹ ....váha -4,5 kg, prsia - 1cm, brucho - 1 cm, boky - 4 cm, stehno -1 cm......ale potom som nad tým popremýšľala, a povedala som si, že to stálo za to, pretože aj napriek malým ubýtkom sa u mňa odbúrala neustála chuť na sladké 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ............a toto je pre mňa obrovské plus.....verím, že detoxom sa u mňa naštartoval metabolizmus, takže hádam to pôjde 🙂 🙂 🙂 🙂 ......idem sa stravovať podľa semafora = delená strava....budem stravu riešiť trošku pestrejšie než má pani Mačingová v knižke......a tiež budem stravu riešiť spôsobom, že keď ráno začnem s "rastlinami" tak taký bude celý môj deň......... 🙂 🙂 🙂 🙂 .....a zaradila som tiež cvičenie....zo začiatku sú to aspoň brušáky, drepy a steper....do leta musím dať 10 kg dolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
.....držte sa babule!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
baby ved 4kg je super za 28dni 🙂 boky 4cm krasny vysledok.... 😵 .... ved co by sme chceli za tie dni?? viem ze kazda bola a plna ocakavani ale toto nie je dieta viete 😉 je to nastartovanie na lespi styl stravovania sa.... a uvidite ak budete aj cvicit za par mesiacikov budu tehlicky na bruchu 😀 😉 ..... ja tento tyzden este a tiez koniec.....vaha stoji ale ved mame posledny tyzden hody po tych zelinkach😝 😅
Ahojte. Ja som si akurat dovarila cuketovy gulas s morcacim masom,ja som ale pouzila kuracie . A je to mnaaaaam. Odporucam.
@soniatko ahoj, znie to super, vyskusam aj ja 🙂 Ja som si prave pochutila na psene s cukinou, hlivou a porom 🙂
tak my sme mali v nedelu kuracieš karbonatky s zelerom, le spravili sme to v rure vcelku, tak zvykneme aj fasirku, lebo neradi smazime. a bolo to vyborne 🙂 mnam!
akurat, ze potom poobede mi bolo akoby na vracanie, normalne malo moje telo problem s masom, po dvoch tyzdnoch postu.... a vcera zase... tak neviem, ci zo mna nebude aj vegetarianka ci co 😀 😀 😀 mne ta zelenina chuti uplne kazda, vobec nie som hladna, akurat mi chyba viac ovocia, ale to je len v hlave....
tak uvidime co spravi to pseno...
este kocky, aky je rozdiel medzi psenom a prosom? som z toho trosku mimo.... na jednom vyrobku pisali po cesky jahly, po slovensky proso a ked som pozerala cesky rozpis jedal, tak tam boli jahly... a v slovenskom je pseno... nechapem to...
@ivetah ahoj, pseno je lupane proso 😀 Ja som z toho bola tiez jelen... Po cesky je to tiez proso - jahly, u nas proso - pseno, ale napriklad v DMke som kupovala a nevedela som ci to je pseno alebo proso, lebo tam je len nemecke pomenovanie a oni to nerozlisuju 😀
@summer_103 ok, dakujem 😀 tak proso som kupila, takze si mam co dat na ranajky 😀
@ivetah no pockaj, pseno si mala kupit 😀 proso je so supou, dava sa aj vtakom ako krmivo, oni si z tej tvrdej supy vyberu len jadierko. Tak snad to pre ludi predavaju len lupane, dobru chut zelam na rano 😉
@summer_103 tak je to asi lupane 😀 😀 po cesky je tam jahly, tak snad to prezijem 😀
baby ahojte, takže včera som ukončila 28-ku, krásnych 5 kg dole a o 2 konfekčné veľkosti užšia. Oblečiem nohavice pred pôrodom 🙂 Teraz idem pokračovať v semafore a potom zase detox... len sme celá rodina ochoreli, takže sa to asi presúva... potom vás budem informovať a samozrejme aj prikladať foto... tak sa tu všetky držkajte a keď vyzdraviem tak som tu opäť 🙂 ahoooojte
@sempro super, gratulujem ku krasnym vysledkom! 🙂 Skore uzdravenie celej rodinke.
caute, tak ja dnes koncim piaty den detoxu, ale niesom vobec nadsena - lebo som stale stale nafuknuta, od zaciatku a mam este aj akoby zapchu, moc sa nevyprazdnujem, som nervozna, boli ma hlava a vobec sa z toho jedalnicku dobre nenajem, aj ked to dodrzujem, necitim sa dobre, jedlo jem nasilu a lezie mi na city, jedine co nemam problem zjest su ranajky. a to mam velmi rada zeleninu. tak som skepticka, ci to bude mat aspon nejaky ucinok na mna :/ :/ :/ mali ste niektora taketo priznaky v celom prvom tyzdni? zmenilo sa to potom?
@summer_103 prezila som jahly / pseno / proso 😀 😀 😀 aj ked musim povedat, ze to bolo dost tazke, v zaludku som to citila 4 hodiny! este ze zajtra mam rano jogurt 😵
Ahoj kocky , pekne vas zdravim v mojom 25 dni, ani nechcem aby to skoncilo…tie co sme zacali spolu ako vam to ide?
Drzim palce vsetkym co zacali a nevzdavajte to baby, stoji to za to!!!!
@kacka27 aj ja som sa nato dala 🙂 dnes den c.4 😉

baby, tak sa pripajam, dnes som zacala s detoxom a snad vydrzim az dokonca 😉