icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

leninka75
7. feb 2014

@therinka ....len vydrž, všetko sa upraví!!.....chce to veľa tekutín a ja som si občas dopriala viac sliviek, pre lepšie vyprázdnenie 😉

leninka75
7. feb 2014

@sempro .......blahoželám!!......krásny výsledok!!! 😵 😵 😵 😵 😵 .......budeš ešte pokračovať v semafore či si spokojná s tým čo si dosiahla?

leninka75
7. feb 2014

@zazvorka87 ...............presne rovnaké pocity 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 ...........ja som pečivo zatiaľ ešte neejdla, ale zato som včera zbaštila mletý rezeň s kašou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..............to bola výnimočná situácia...služobka 😉 ..............ale mám cieľ -10 kg a ja to dáááááááááááááááááám!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .........vieš kedy sú tie moje potvorky najkrajšie?....keď spia 😀 😀 😀 😀 😀......

sempro
7. feb 2014

@leninka75 ďakuje pekne 🙂 teraz idem pokračovať schodíkovou metódou, t.j. 3 mesiace semafor potom 28-ku detox a zase 3 mesiace semafor. Chcela by som ešte dať dole 5 kg. Tak uvidíme 🙂

sempro
7. feb 2014

@summer_103 ďakujem ti veľmi pekne 🙂 no celá rodina sme riadne ochoreli, asi nejaká viróza...ale už je nám lepšie, tak sa hádam pustím do chudnutia 🙂 a cvičenia 🙂

leninka75
7. feb 2014

@sempro .....5 kg zhodíš aj semaforom...možno už nebudeš musieť dávať znova detox 🙂 ..držím ti palce!!! 🙂

katka088
7. feb 2014

ahojte. Potrebovala by som poradit. Co je to bazalkove pesto a medzi cim to mam v obchode hladat? Je to nejake korenie? Dakujem za radu 🙂

therinka
7. feb 2014

@katka088 pesto je omacka na cestoviny, zakladom je bazalka, olivovy olej, cesnak, sol a parmezan (pripadne piniove oriesky). v obchode ho najdes medzi zavaraninami v malickom sklenenom pohari. ale najlepsie je si to urobit doma 🙂

katka088
7. feb 2014

@therinka dakujem pekne za radu 🙂

00janette
8. feb 2014

Ahojte ja sa pripajam detox som zvladla cely -10,5kg,dalo sa to najhorsi je prvy tyzden,ked vydrzite ten ostatne je hracka.Momentalne som na detoxe druhy krat zatial druhy tyzden a ide to.

tatianka.g
8. feb 2014

super...to vazne si pomocou 28-dnoveho detoxu dala dole 10 kil? kraaaasa... ja mam dnes 6. den a neviem neviem, ci to vydrzim. A od pondelka chcem pridat cvicenie s Jill

kamilkak
8. feb 2014

@tatianka.g - ja mám dnes už 25. deň , mám dolu 7 kíl - zatiaľ . To som sa vážila po 21 dňoch , nevydržala som to - nevážiť sa 🙂 Držím ti palce

tatianka.g
8. feb 2014

@kamilkak super, opat super vysledok, ja mam vychodziu vahu 71,5kg pri vyske 176 cm. Potrebujem trosku zhodit po dvoch porodoch, verim ze ten zajtrajsi den zvladnem ,zatial sa drzim bez prehreskov a potom su uz tie jedla zaujimavejsie

kocicka99
8. feb 2014

Ahojte baby, ja som sa na tento super detox dala tiež, dnes mám za sebou 6. deň, cítim sa skvele, žiadne bolesti hlavy, žiadny PMS, žiadne záchvaty pažravosti (bežne aj 2x denne pred detoxom), jedlá mi chutia, síce som prvé dni mala problémy s raňajkami, ja orechy moc nemusím ale už som si nejako zvykla...obávam sa iba bryndze, tú nemôžem ani cítiť, no ale vyskúšam, ak pôjde von, tak ju nahradím nejakým šalátom 🙂 Fascinujú ma vaše výsledky, ktoré som sa tu dočítala, dúfam, že sa aj mne podarí zhodiť nejaké to kilečko, zhadzovať veru mám čo, pri výške 170cm mám 81kg, teda 15 kg dole by ma veľmi potešilo...a hlavne nejaké tie cm z brucha a bokov...zatiaľ som sa nevážila ani nemerala, vyskúšam v pondelok ráno, keď budem mať ukončený prvý týždeň, zatiaľ sa mi zdá, že som dosť nafúknutá, hádam mi to moje "bandoro" spľaskne 🙂 😠

miska1251
8. feb 2014

@janielikk Ahojte viete mi poradit ked niekto nema rad surovinu ako cviklu co si ma dat namiesto toho??

bezaz
9. feb 2014

ahojte, tak posledny den detoxu, dolu mam len 2kg, aj ked cm isli dolu pekne, nemerala som sa, ale minimalne jedno konfekcne cislo dolu 😵 kg som cakala viac, ale zasa vobec som necvicila a ficala som na orechoch aj mimo rozpisu, nejako som sa nevedela ovladat..
takze od 12.5. ideme na to opat, nech sme do leta fesandy, ni? 😉
drzim vsetkym babam palce, budete sa citit ovela lepsie, aj ked mozno kila nepojdu nejako zurivo dolu, ale zmenu si vsimu aj zarputili nevsimavci 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
tatianka.g
9. feb 2014

@zazvorka87 super tak blahozelam k vysledkom a k dalsiemu odhodlaniu. A aky mas vysledok v kg?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ivetah
9. feb 2014

tak kocky ja mam problem 😀 som 21. den a vcera maso, dnes maso, dokonca na obed aj na veceru, to uz bolo moc, tak som na veceru dala cviklovy salat 😅

bezaz
10. feb 2014

@ivetah ivet 😀 mne muz dnes rano zahlasil, ze jeeej, ja mam taku chut na mrkvu s jablkom 😵 😵 😵 takze asi na veceru robim 😀 😀

tanitta
10. feb 2014

ahojte
takze koniec detoxu..... ale nekoncim s lepsim stravovanim 😉 bilancia: -3,5kg, pas - 7cm, stehno -1cm, boky -4cm...... 😉

tatianka.g
10. feb 2014

@tanitta super, blahozelam k vysledkom. ja som dnes 8 den a zeleniny mam uz pokrk 😒

kacka27
10. feb 2014

Ahojte spolubojovnicky 🙂 tak som uspesne ukoncila 28 dnovy detox.Citim sa super, posledny tyzden sa pridal aj manzel 😀
Takze prsia -2cm (tam nemuselo ubudat) ,pas -7cm, boky -4cm ,vaha -4,5kg.
Vcera sme si urobili jedalnicek na tento tyzden, takze pokracujeme podla semaforu 🙂

zuzulkach
10. feb 2014

Ahojte baby, rada by som sa aj ja pridala. Mate niektora knizku, ktoru by ste mi posunuli alebo kde sa da stiahnut? Pozerala som v knihkupectve a tam som nasla najedzte sa do sytosti - je to to podla coho sa stravujete?
dik

kocicka99
10. feb 2014

BAby, včera 7. deň detoxu a kríza...bola u nás návšteva a samozrejme ostali po nej sladkosti - bonboniérka, koláčiky, ešte aj syrové korbáčiky...no nič, navečer som do seba zopár kúskov nahádzala a preložila to hrsťou chipsov, bola som hladná, lebo som si nestihla uvariť večeru....ale dnes pokračujem ďalej, hádam, to moje telo nejako spáli 🙂

kocicka99
10. feb 2014

@zuzulkach Ahoj, áno, to je tá knižka inak si ju môžeš stiahnuť aj na uloz.to 🙂

therinka
10. feb 2014

@kocicka99 nevadí, nevzdávaj to, ja som v prvom týždni tiež urobila prešľap - dala som si v divadle obložený chlebíček od hladu 😨 ale bojujem dalej, myslim ze ak to teraz do konca neporusim, nic tak strasne sa nestalo 🙂 a pridala som aj cvicenie od druheho tyzdna, je to super, skus ;)

organicshop
Odpoveď bola odstránená